Zloty Fanów Na Śląsku (Katowice & Okolice) ;o)
- majkelzawszespoko
- Erna Shorter
- Lokalizacja: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a
Kopeć,jeśli nie podoba Ci się nasz pomysł,to po prostu nie przychodź. 
A co do pomysłu MJfanTASTIC,niech ktoś z Was,kto może być wcześniej ustali miejsce spotkania, my dojdziemy, ja będę tak ok 20.
C'mon!

A co do pomysłu MJfanTASTIC,niech ktoś z Was,kto może być wcześniej ustali miejsce spotkania, my dojdziemy, ja będę tak ok 20.
C'mon!

Ostatnio zmieniony pt, 26 cze 2009, 12:09 przez Erna Shorter, łącznie zmieniany 2 razy.
- MJfanTASTIC
jeny nie wiem ludziska... jestem totalnie rozmontowana:'( siedze przy moim biurku w pracy i nie jestem w stanie nic robić... możemy się spotkać, tzn te osoby które mają taką potrzebę, jeżeli ktoś nie chce to nie musi...
ja mam dziś impreze urodzinową u koleżanki, będę tam musiala wpaść tylko na chwile żeby dać prezent i dotarłabym później ok 21ej, bo muszę dojechać z chorzowa... może gdzieś w centrum np city pub albo zaszyta powiedzmy o 19tej kto bedzie mógł, co myślicie?? chyba że jutro...
ja mam dziś impreze urodzinową u koleżanki, będę tam musiala wpaść tylko na chwile żeby dać prezent i dotarłabym później ok 21ej, bo muszę dojechać z chorzowa... może gdzieś w centrum np city pub albo zaszyta powiedzmy o 19tej kto bedzie mógł, co myślicie?? chyba że jutro...
Ain't no sunshine when he's gone...
- Dirty_Diana_
- majkelzawszespoko
- Erna Shorter
- Lokalizacja: Miasteczko Halloween,TranSylv(i)ania, dom Vincenta Malloy'a
- MJfanTASTIC