W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Witam wszystkich w tym bardzo dla mnie smutnym dniu. Mam na imię Ewa, od roku mieszkam w Warszawie. Wyrosłam na muzyce Michaela, wielokrotnie pozwalała mi przetwać ciężkie chwile...
Tym bardziej, że chorowała na łamliwość kości, a z tego co słyszałam od koleżanki i czytałam w internecie, zabiło ją zapalenie płuc.
Jakby nie patrzeć, tragedia dla rodziny. [*]
Niektórzy z nas pamiętają nieprzyjemną sytuację która miała miejsce tutaj na forum z pierwszą zbiórką pieniędzy na płytę dla Michaela. Dużo osób kosztowało to wiele newrów i stresów oraz ciągłego dopominania się swojej własności...
ale nie o tym chciałabym teraz pisać....
Po tym wszystkim czytałam blog Ewy regularnie, raz nawet minęła mnie w Krakowie gdzie była na wycieczce z mężem i córeczką. Ja osobiście nie przepadałam za Ewą z powodu wyłudzeń i mataczenia i tego jak traktowała ludzi....
Ale była człowiekiem... Kobietą, która za wszelką cenę spełniła swoje marzenie o macierzyństwie i jak umiała tak się z niego wywiązywała. Mam nadzieję że jest gdzieś gdzie już nie boli nic...
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.