POGRZEB - Wyjątkowe Spotkanie [komentarze]
- rozarozewicz
Mysle ze Wawa to dobry pomysl. Wiem ze nie kazdy ma mozliwosc dojechac ale powinnismy postarac sie dotrzec. Ja nie wyobrazam sobie nie byc w takich okolicznosciach z Wami, MJ byl ze mna od od kiedy tylko pamietam wiec nie ma mozliwosci zeby mnie tam nie bylo z innymi fanami, o kazdej porze dnia i nocy przybede na 100% jak juz bedzie wiadomo wszystko co i jak to jesli ktos bedzie jechal z Lodzi to chetnie sie podczepimy (pojade z przyjaciolka) do innych jadacych w strone Wawy bedzie nam razniej razem...
-
ok wawa to juz wiemy ale dokładniej ? Młodzież potrzebuje takich informacji aby przekonać rodziców wiec proszę postarajmy sie to uzgodnić bo chyba chcem,y zeby nas było wile.
Love is a feeling
Quench my desire
Give it when I want it
Takin me higher
Love is a woman
I don't want to hear it
Give in to me
Give in to me
Quench my desire
Give it when I want it
Takin me higher
Love is a woman
I don't want to hear it
Give in to me
Give in to me
Spotkanie w Łodzi.
Jestem fanką Michaela od kiedy pamiętam. Mama zabrała mnie na pamiętny koncert na Bemowie, chociaż dla nas stanowilo to gigantyczny wydatek i wyprawę. Od dziecka poruszam sie na wózku.
Michael był dla mnie jak rodzina, bo tak traktowalam jego calą rodzinę z wzajemnoscią. Nie wiem dlaczego na to zasłużyłam, ale sie udało.
Na koniec mam pytanie czy nie udałby się skrzyknąc spotkania w Łodzi, przynajmniej miałabym z kim popłakać.
Michael był dla mnie jak rodzina, bo tak traktowalam jego calą rodzinę z wzajemnoscią. Nie wiem dlaczego na to zasłużyłam, ale sie udało.
Na koniec mam pytanie czy nie udałby się skrzyknąc spotkania w Łodzi, przynajmniej miałabym z kim popłakać.
Michael Jackson - 08/29/1958-06/25/2009. May Your Soul Rest In Peace. We Will Miss You Forever Michael.
-
też nad tym myślałam...CNN i BBC na pewno pokarzą pogrzeb..widzielibyśmy to razem...razem bysmy płakali i pocieszali się...ma ktoś jakieś kontakty w urzędzie miasta warszawy? żeby dostać jakieś pozwolenie ewentualnie na to oficjalne to wtedy media się zainteresują a potrzebny byłby telebim przypuszczam, że cnn albo może nawet mtv będą transmitować relację z pogrzebu fajnie by było to zobaczyć na żywo tak dużą ekipą.
-
- little_susie
No tak, ale jak CNN czy NBC będą na żywo pokazywać pogrzeb (np. o 14.00), to w Warszawie byśmy oglądali 6 godzin później, (czyli? o 20.00).
Oczywiście jestem jak najbardziej za. Chcę z wszystkimi to przeżywać.
Oczywiście jestem jak najbardziej za. Chcę z wszystkimi to przeżywać.
"Marzenie nie jest jedynie marzeniem - jest celem. Jest czymś co ludzka świadomość i podświadomość mogą zamienić w rzeczywistość" Michael Jackson
- little_susie
- KarolinaMJJ