POGRZEB - Wyjątkowe Spotkanie [komentarze]

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
rozarozewicz

Post autor: rozarozewicz »

Mysle ze Wawa to dobry pomysl. Wiem ze nie kazdy ma mozliwosc dojechac ale powinnismy postarac sie dotrzec. Ja nie wyobrazam sobie nie byc w takich okolicznosciach z Wami, MJ byl ze mna od od kiedy tylko pamietam wiec nie ma mozliwosci zeby mnie tam nie bylo z innymi fanami, o kazdej porze dnia i nocy przybede na 100% jak juz bedzie wiadomo wszystko co i jak to jesli ktos bedzie jechal z Lodzi to chetnie sie podczepimy (pojade z przyjaciolka) do innych jadacych w strone Wawy bedzie nam razniej razem...
Nesseya

Post autor: Nesseya »

Własnie, dobrze byłoby rozpowszechnić tą informację poza nasze forum. nawet jakieś radio czy cos...
[*]
cestunefille

Post autor: cestunefille »

ok wawa to juz wiemy ale dokładniej ? Młodzież potrzebuje takich informacji aby przekonać rodziców wiec proszę postarajmy sie to uzgodnić bo chyba chcem,y zeby nas było wile.
Love is a feeling
Quench my desire
Give it when I want it
Takin me higher

Love is a woman
I don't want to hear it
Give in to me
Give in to me
JFFan

Spotkanie w Łodzi.

Post autor: JFFan »

Jestem fanką Michaela od kiedy pamiętam. Mama zabrała mnie na pamiętny koncert na Bemowie, chociaż dla nas stanowilo to gigantyczny wydatek i wyprawę. Od dziecka poruszam sie na wózku.

Michael był dla mnie jak rodzina, bo tak traktowalam jego calą rodzinę z wzajemnoscią. Nie wiem dlaczego na to zasłużyłam, ale sie udało.

Na koniec mam pytanie czy nie udałby się skrzyknąc spotkania w Łodzi, przynajmniej miałabym z kim popłakać.
Michael Jackson - 08/29/1958-06/25/2009. May Your Soul Rest In Peace. We Will Miss You Forever Michael.
Awatar użytkownika
luuuki

Post autor: luuuki »

ma ktoś jakieś kontakty w urzędzie miasta warszawy? żeby dostać jakieś pozwolenie ewentualnie na to oficjalne to wtedy media się zainteresują a potrzebny byłby telebim przypuszczam, że cnn albo może nawet mtv będą transmitować relację z pogrzebu fajnie by było to zobaczyć na żywo tak dużą ekipą.
escherichia

Post autor: escherichia »

Wiecie o tym, że ludzie z grona dzisiaj o 17:00 znowu się spotykają przed wejściem do metra centrum w Warszawie?
zapraszam;)
Awatar użytkownika
viva201

Post autor: viva201 »

ma ktoś jakieś kontakty w urzędzie miasta warszawy? żeby dostać jakieś pozwolenie ewentualnie na to oficjalne to wtedy media się zainteresują a potrzebny byłby telebim przypuszczam, że cnn albo może nawet mtv będą transmitować relację z pogrzebu fajnie by było to zobaczyć na żywo tak dużą ekipą.
też nad tym myślałam...CNN i BBC na pewno pokarzą pogrzeb..widzielibyśmy to razem...razem bysmy płakali i pocieszali się...
Obrazek
Awatar użytkownika
luuuki

Post autor: luuuki »

ja jestem zdecydowanie chętny pomóc w organizacji czegoś większego niż tylko spotkania (mówię o telebimie pozwoleniach itd. tylko sam sobie napewno z tym nie poradzę)
Shulamitka

Post autor: Shulamitka »

JFFan pisze:Michael był dla mnie jak rodzina, bo tak traktowalam jego calą rodzinę z wzajemnoscią. Nie wiem dlaczego na to zasłużyłam, ale sie udało.
Czy to znaczy, że go znałaś?
pozdr
...Jeśli chcesz,znajdziesz sposób.Jeśli nie, znajdziesz powód...
Awatar użytkownika
little_susie

Post autor: little_susie »

No tak, ale jak CNN czy NBC będą na żywo pokazywać pogrzeb (np. o 14.00), to w Warszawie byśmy oglądali 6 godzin później, (czyli? o 20.00).

Oczywiście jestem jak najbardziej za. Chcę z wszystkimi to przeżywać.
"Marzenie nie jest jedynie marzeniem - jest celem. Jest czymś co ludzka świadomość i podświadomość mogą zamienić w rzeczywistość" Michael Jackson
Awatar użytkownika
little_susie

Post autor: little_susie »

JFFan, znałaś Michaela?

Ps. Może ktoś jest na forum właśnie z Łodzi
"Marzenie nie jest jedynie marzeniem - jest celem. Jest czymś co ludzka świadomość i podświadomość mogą zamienić w rzeczywistość" Michael Jackson
Awatar użytkownika
Szucia

Post autor: Szucia »

Może coś przeoczyłam i przepraszam za to, nie wiadomo kiedy , znaczy w jaki dzień odbędzie się pogrzeb?
Obrazek
Awatar użytkownika
KarolinaMJJ

Post autor: KarolinaMJJ »

Chcę być z wami w tym dniu... kiedy? jeszcze nie wiadomo...
To będzie nasze porzegnanie KRÓLA POPU
I'll never let you part
For you're always in my heart...
Awatar użytkownika
Nekro

Post autor: Nekro »

Ja się piszę na 100%, tylko ustalmy gdzie dokładniej w Warszawie to ma być? Może jak już ktoś nadmienił na lotnisku gdzie w 96 zagrał dla nas koncert:)
Awatar użytkownika
dycha

Post autor: dycha »

Ja na 99% przyjadę do Wawy! :)
Tylko w jakim miejscu się spotkamy? Czekam na jakieś wiadomości. :)
Obrazek
ODPOWIEDZ