Newsy - 18.08.2005

Wyłącznie pewne i obiektywne informacje. Wielkie wydarzenia i ciekawostki, czyli kim jest naprawdę Michael Jackson. Uwaga - spamowanie w tym dziale jest niedozwolone.
Awatar użytkownika
LittleDevil
Site Admin

Newsy - 18.08.2005

Post autor: LittleDevil »

Ellie Cook tlumaczy, dlaczego glosowala za uniewinnieniem glupija - Przysiegla Coccoz w kurtce MJa :mj:

wlasciwie to juz stare newsy, ale moze ktos jeszcze nie widzial:

Link:
http://www.mjjf-europe.com/forums/index ... topic=1678
Obrazek
Awatar użytkownika
lunatyczka

Post autor: lunatyczka »

hehe, to co z niej za ławniczka skoro wypuściała pedofila na wolność tylko dlatego, że nie obdarzyła matki oskarżyciela sympatią, za to polubiła (co nie dziwi) matkę Michaela. :smiech:
Powinna mieć wpis w aktach, czy czymś podobnym, zeby jej natępnym razem nie brali na ławnika sądowego, bo łatwo ulega wpływom innych ludzi. :wariat:
Pozdrawiam wszystkich!!!
Obrazek
Michael is a beautiful soul.
Awatar użytkownika
Mike

Post autor: Mike »

Dokładnie!
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Obrazek
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Awatar użytkownika
Yana

Post autor: Yana »

lunatyczka pisze:hehe, to co z niej za ławniczka skoro wypuściała pedofila na wolność tylko dlatego, że nie obdarzyła matki oskarżyciela sympatią, za to polubiła (co nie dziwi) matkę Michaela. :smiech:
Dla mnie to za słabe tłumaczenie, o ile nie żadne. Czy podaje tam jakieś sensowniejsze powody swojej decyzji ? Tłumacząc się w ten sposób tylko się ośmiesza.
lunatyczka pisze:Powinna mieć wpis w aktach, czy czymś podobnym, zeby jej natępnym razem nie brali na ławnika sądowego, bo łatwo ulega wpływom innych ludzi.
Następnym razem powinna zostać poddana szczegółowym przesłuchaniom, również na tą okoliczność.
Ostatnio zmieniony czw, 18 sie 2005, 22:31 przez Yana, łącznie zmieniany 1 raz.
Michael is the best !!!
Awatar użytkownika
lunatyczka

Post autor: lunatyczka »

Yana pisze:
lunatyczka pisze:hehe, to co z niej za ławniczka skoro wypuściała pedofila na wolność tylko dlatego, że nie obdarzyła matki oskarżyciela sympatią, za to polubiła (co nie dziwi) matkę Michaela. :smiech:
Dla mnie to za słabe tłumaczenie, o ile nie żadne. Czy podaje tam jakieś sensowniejsze powody swojej decyzji ? Tłumacząc się w ten sposób tylko sięośmiesza.
nie, tylko takie :wariat:
Pierwszym powodem byla osobista antypatia w stosunku do matki oskarzyciela - Janet Arvizo przypominala jej kelnerke z “Denny’s”, ktora kiedys oszukala ja na rachunku. Ze wzgledu na to podobienstwo Ellie uznala Janet za malo wiarygodna. Drugim powodem bylo uczucie solidarnosci z matka Michaela, Katherine. Cook twierdzi, ze przejela nad nia role opiekuna i ze wzgledu na to zalezalo jej na pozytywnym rozwiazaniu sprawy. Cook regularnie komunikowala z Katherine, doszlo nawet do tego, ze umawialy sie, w co ubiora sie nastepnego dnia.
Pozdrawiam wszystkich!!!
Obrazek
Michael is a beautiful soul.
Awatar użytkownika
Damian

Post autor: Damian »

brak mi slow, co za ludziska! Obrazek
ODPOWIEDZ