Spotkania fanów w Szczecinie

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
martaab

Spotkania fanów w Szczecinie

Post autor: martaab »

Czy jest może już jakieś miejsce, gdzie można oddać cześć Michaelowi? Jakieś miejsce na świeczki, kwiaty albo coś? Chciałabym bardzo, aby coś takiego było...
Jeśli nie, to może coś zorganizujemy? Mówię to głównie do fanów z tego miasta.
Proszę, to dla mnie ważne.
Majuu

Post autor: Majuu »

Dołączam się do prośby...

Jednak w tym tygodniu niestety nie mam możliwości, gdyż wyjeżdżam ;(
Jestem pewna, że znajdę czas 4-5 lipca...
Obrazek
martaab

Post autor: martaab »

Za późno, trzeba to zrobić jeszcze do końca tego tygodnia.
Może przy pomniku trzech orłów? Postawić wielkie foto i świeczki, jakieś kwiaty.... Mam nadzieje, że ludzie to uszanują i nie zniszczą...
Awatar użytkownika
Lucasso

Post autor: Lucasso »

Jeśli znajdą się chętni ... Teraz trochę późno na organizację, ale w dzień pogrzebu ... Pomnik 3 orłów to dobre miejsce.
Obrazek
Majuu

Post autor: Majuu »

Jeśli mnie nie będzie, proszę... niech ktoś zapali świeczkę za mnie :smutek: Bardzo chciałabym być, ale naprawdę nie mam takiej możliwości.
Obrazek
morenica

Post autor: morenica »

jesli nei pojade na pogrzeb do wawy to bede z wami w szczecinie chyba ze bede musiala isc do pracy
Agatta
Aga

Post autor: Aga »

Jest już miejsce w Szczecinie na składanie kwiatów, świeczek/zniczy, maskotek, wieńców- COKOLWIEK na uczczenie Jego śmierci.
Na Jasnych Błoniach, jak się stanie tyłem do pomniku trzech orłów i będzie się patrzeć w stronę pomniku papieża, to trzeba iść na lewą ścieżkę i po prawej stronie drzew są 3 plakaty z Michaelem, znicze, 6 róż... i zachęcam wszystkich, żeby również oddali coś od siebie!!!!
Potem dołączę zdjęcia.
Awatar użytkownika
Izabela

Post autor: Izabela »

Chciałabym się dowiedzieć czy będzie jakieś spotkanie w Szczecinie w dzień pogrzebu ?? Bo niestety do Warszawy nie bardzo mogę się wybrać :smutek:
Awatar użytkownika
Lucasso

Post autor: Lucasso »

zależy ile ludzi się zbierze ... jeśli będzie nas zaledwie garstka, to osobiście wybieram się do warszawy. Jeśli uda się więcej osób zorganizować u nas na miejscu, napewno zostanę ...
Obrazek
Awatar użytkownika
Izabela

Post autor: Izabela »

proponuję więc żeby każdy kto chętny się wpisał bo inaczej nie dowiemy się ile osób uda się zebrać
Awatar użytkownika
gemini

Post autor: gemini »

Cos mi sie wydaje, ze przy kazdej lepszej okazji ktos podejdzie i zniszczy te kwiaty przy Orłach:/
MOJ NAJNOWNIEJSZY FILMIK TANECZNY Z PIOSNKĄ MORPHINE (yeah, yeah baby):
http://www.youtube.com/watch?v=-oxB222Q1tM
morenica

a byl ktos wczoraj lub dzis i widzial jak to wyglada?
moze jakas fota?
Agatta
Awatar użytkownika
gemini

Post autor: gemini »

no wlasnie ja dzis bylem i za cholere nie moglem tego znalezc:/ mozliwe ze nic juz po tym nie zostalo:/
MOJ NAJNOWNIEJSZY FILMIK TANECZNY Z PIOSNKĄ MORPHINE (yeah, yeah baby):
http://www.youtube.com/watch?v=-oxB222Q1tM
Awatar użytkownika
edyta_76

Post autor: edyta_76 »

witam was wszystkich!!!!troszke za pozno was zlapalam :nerwy: tez myslalam o pogrzebie i o miejscu!!!przez przypadek w Parku Kasprowicza zobaczylam na drzewie plakaty ,znicze i kwiaty.odrazu mnie ruszylo ze jednak w szczecinie sa fani!!!!!2dni pozniej poszlam z dziecmi ze swieczka i informacja dla fanow o koncercie dla fanow w multikinie!!!!syn szukal drzewa z plakatami i nie znalazl :rocky: jest mi przykro ze komus to przeszkadzalo!!!ale bylam twarda i w te same miejsce przyczepilam informacje.prosze was wszystkich o spotkanie we wtorek o 18 pod tym drzewem!!!!na przeciwko parkingu przychodni wojskowej.i pamietajcie o kinie mysle zeby spotkac sie wczesniej,przyjde z moim9letnim synem ktory juz fanem Michaela zostal w brzuchu!!!pozdrawiam edyta
Obrazek
morenica

ja wlasnei wrocilam z warszawy...
nie bede o 18 w parku we wtorek bo o 19 chcialabym zobaczyc transmisje a mieszkam za daleko.... zeby potem wrocic na czas...
Agatta
ODPOWIEDZ