MJ wraz z dziećmi w USA (Vegas, LA, ...) (newsy) [koment.]

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
MJ_Angel

Post autor: MJ_Angel »

co do kobiecych łaszków MJa.. ja tak tylko czekałam kiedy doczepią się go portale plotkarskie... no i proszę doczekałam się xP nie podam stronki bo ponoć tutaj niewolno ale porównywane są kolekcje damskie do ostatnich kreacji MJa glupija
Obrazek
Shulamitka

Post autor: Shulamitka »

tancerz pisze:Fanem Britney może być każdy, ale na MJ trzeba mieć mocny i silny charakter, który nie da się złamać pod wpływem otoczenia.
Verry truth ;-) Ostatni raz doświadczyłam wczoraj, iż przyznanie się do słuchania muzki MJa wymaga nie tylko odwagi (tego degenerata?!...), ale jeszcze sporej umiejętności argumentacji... Ale opłaca się ;-)
MJ_Angel pisze:nie podam stronki bo ponoć tutaj niewolno ale porównywane są kolekcje damskie do ostatnich kreacji MJa
...może się naczytali naszego forum? :wariat:
...Jeśli chcesz,znajdziesz sposób.Jeśli nie, znajdziesz powód...
Awatar użytkownika
tancerz

Post autor: tancerz »

Shulamitka pisze:
tancerz pisze:Fanem Britney może być każdy, ale na MJ trzeba mieć mocny i silny charakter, który nie da się złamać pod wpływem otoczenia.
Verry truth ;-) Ostatni raz doświadczyłam wczoraj, iż przyznanie się do słuchania muzki MJa wymaga nie tylko odwagi (tego degenerata?!...), ale jeszcze sporej umiejętności argumentacji... Ale opłaca się ;-)
Jeśli o mnie chodzi od czasu jak pierwszy raz uczestniczyłem na 1 Zlocie Fanów w Łodzi przestałem ukrywać że słucham MJ. Jestem z Tego dumny, bo gdy mówię ze Go słucham nie widzę pogardy w oczach innych lecz początkowe zdumienie a później wręcz zainteresowanie moją osobą. To nie tuzinkowe i ponadczasowe oraz niesamowite słuchać MJ więc w oczach innych staję się indywidualistą, pomaga to wydobyć sie z tłumu szarych ludzi i podnosi range wśród znajomych. Ja widzę tylko same plusy podczas przyznawania sie kogo słucham ;-) więc nie bójcie sie mówić o swym idolu to przynosi tylko korzyści, a że czasem spotka sie na drodze osoby, które szydzą z Waszego fanowania to świadczy tylko o ich niewiedzy i klapkach na oczach jeśli chodzi o muzykę Popularną (POP). Wolą wyśmiać bo tak im w życiu łatwiej w topić się w masę ludzi którzy nie mają "jaj" i nie potrafią przyznać że mimo wszystkich plotek MJ to świetny artysta. Nie to co my Fani MJ z jajajmi nenene . Jest nas o wiele więcej niż byśmy sobie to myśleli tylko, że większość nie chcę tego wyznać. Zacznijmy o nim mówić a reszta tez się odezwie ;-).

AAAAaaa żeby nie robić offtopicu: Michael świetnie wygląda w spodniach w panterke :smiech: nie widze tu obciachu lecz artyzm :D w starożytnej grecji mężczyźni grali role kobiece w teatrze. I nie było to obciachem lecz sztuką. A tu MJ tylko ubrał spodnie które niby mają byc kobiece. A kolaze ubierają tez obcisłe spodnie tylko nie mają panterki i to tez jest obciach? W Holandii widziałem pełno facetów różowych spodniach i koszulkach to tez jest kobiece? To że ubrał sobie spodnie które według innych oznacza kobiecy strój nie musi oznaczać dla wsystkich to samo. Zresztą MJ nie ubiera sie cały czas w takie stroje. Nosi co chwile co innego nie nalezy się tym przejmować. Moze reklamuje markę tego projektanta? Może to jego kolega? Kto wie. Mnie tam sie ta INDYWIDUALNOŚC MJ podoba :D hahahahaha ;)
http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
Shulamitka

Post autor: Shulamitka »

tancerz pisze:w starożytnej grecji mężczyźni grali role kobiece w teatrze(...)W Holandii widziałem pełno facetów różowych spodniach i koszulkach to tez jest kobiece?
Porównanie (jeśli miało służyć udowodnieniu tego, że MJ nie jest kobiecy) nie do końca trafne - w starożytnej Grecji mężczyźni nie tylko grali kobiece role, ale również zachowywali się jak kobiety... W Holandii również facetom odnajdywanie się w ich roli idzie obecnie dość dobrze...ale ciii ;-)
...Jeśli chcesz,znajdziesz sposób.Jeśli nie, znajdziesz powód...
Awatar użytkownika
Lika

Post autor: Lika »

tancerz pisze:
BettyBlue1982 pisze: Życie fana MJ w ogóle nie jest i nie było łatwe :-)
I na tym polega Piękno Bycia Fanem MJ ;-) . Fanem Britney może być każdy, ale na MJ trzeba mieć mocny i silny charakter, który nie da się złamać pod wpływem otoczenia.
W zasadzie zgadzam się z tancerzem, tylko że... właśnie nie wiem, czy ta nieszczęsna Britney to dobry przykład...
Według mnie fani B.S. mają jeszcze trudniej, niż my :wariat: Serio!
Co by nie mówić o Michaelu - nikt nie zaprzeczy, że jest utalentowanym artystą, Ikoną, pionierem i reformatorem muzycznym, etc. - tym się zawsze wybroni!
Jak natomiast bronić kogoś, kto w zasadzie jest tylko dobrze przemyślanym, ładnie (sprawa dyskusyjna) opakowanym i z rozmachem wypromowanym "produktem marketingowym"?
W dodatku w ostatnim czasie dokumentnie przeżutym i wyplutym przez całe tabloidowe zło tego świata.
Cieszę się, że jestem fanką Michaela. Przynajmniej mam jakiś punkt zaczepienia - bo GENIUSZE bywają ekstrawaganccy. Uchodzą im damskie ciuchy, czy spodnie w panterkę ;)
Natomiast NAPRAWDĘ nie wiedziałabym w jaki sposób mogę wybronić Britney :wariat: Koniec OT
"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"

- Michael Jackson
haker

Post autor: haker »

Mmmm Michael, Michael
jakiś ty seksowny!
TO juz wiemy;d
ale te spodenki!
AAAAA
Kiedy je zobaczylam to naprawde malo co z fotela nie spadlam,
przeciez to przebija prawie wszystkie stroje, ktore do tej pory sie pojawily!
CO TO JEST?!
Bylam w szoku, ale teraz mysle sobie, ze przeciez Michael to Michael - zawsze szokuje, typowy artysta, ekscentryczny itd
a niech sobie nosi te ciuszki!!!!!!!!
DZIĘKUJĘ

" Cóż na Boga stało się z prawdą, może wyszła ona po prostu z mody ? "
Awatar użytkownika
SILENTIUM

Post autor: SILENTIUM »

kogo teraz obchodzi jakie spodnie zakładał?
Awatar użytkownika
Kadia

Post autor: Kadia »

I tego będzie mi teraz najbardziej brakowało. Podniecania się co założył, czego nie założył, gdzie był itepe.

Ech.
[*]
Awatar użytkownika
Marie

Post autor: Marie »

Czytając te wszystkie komentarze płacze.

Nie zobaczymy już żadnego nowego zdjęcia. . .
nie zobaczymy jak zmieniał się jego styl, czy na dobre wróciłby do loczków.

;(
Awatar użytkownika
Wiśnia

Post autor: Wiśnia »

mnie już nie obchodziło że Michael założył te śmieszne spodnie, wiedziałem po loczkach że król wróci w wielkim stylu :-/
Obrazek
http://www.youtube.com/watch?v=-GMyqvkCmgk mój występ z okazji dnia nauczyciela :)
Król popu nie odszedł, zmienił tylko scenę
ODPOWIEDZ