MJ wraz z dziećmi w USA (Vegas, LA, ...) (newsy) [koment.]
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
-
Verry truthtancerz pisze:Fanem Britney może być każdy, ale na MJ trzeba mieć mocny i silny charakter, który nie da się złamać pod wpływem otoczenia.

...może się naczytali naszego forum?MJ_Angel pisze:nie podam stronki bo ponoć tutaj niewolno ale porównywane są kolekcje damskie do ostatnich kreacji MJa

...Jeśli chcesz,znajdziesz sposób.Jeśli nie, znajdziesz powód...
Jeśli o mnie chodzi od czasu jak pierwszy raz uczestniczyłem na 1 Zlocie Fanów w Łodzi przestałem ukrywać że słucham MJ. Jestem z Tego dumny, bo gdy mówię ze Go słucham nie widzę pogardy w oczach innych lecz początkowe zdumienie a później wręcz zainteresowanie moją osobą. To nie tuzinkowe i ponadczasowe oraz niesamowite słuchać MJ więc w oczach innych staję się indywidualistą, pomaga to wydobyć sie z tłumu szarych ludzi i podnosi range wśród znajomych. Ja widzę tylko same plusy podczas przyznawania sie kogo słuchamShulamitka pisze:Verry truthtancerz pisze:Fanem Britney może być każdy, ale na MJ trzeba mieć mocny i silny charakter, który nie da się złamać pod wpływem otoczenia.Ostatni raz doświadczyłam wczoraj, iż przyznanie się do słuchania muzki MJa wymaga nie tylko odwagi (tego degenerata?!...), ale jeszcze sporej umiejętności argumentacji... Ale opłaca się

AAAAaaa żeby nie robić offtopicu: Michael świetnie wygląda w spodniach w panterke

http://michalkrawiec.iportfolio.pl/
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
NASZ PIERWSZY TANIEC NA WESELU :)
http://www.youtube.com/watch?v=cEQN4965I4A
It's all for love L.O.V.E
-
Porównanie (jeśli miało służyć udowodnieniu tego, że MJ nie jest kobiecy) nie do końca trafne - w starożytnej Grecji mężczyźni nie tylko grali kobiece role, ale również zachowywali się jak kobiety... W Holandii również facetom odnajdywanie się w ich roli idzie obecnie dość dobrze...ale ciiitancerz pisze:w starożytnej grecji mężczyźni grali role kobiece w teatrze(...)W Holandii widziałem pełno facetów różowych spodniach i koszulkach to tez jest kobiece?

...Jeśli chcesz,znajdziesz sposób.Jeśli nie, znajdziesz powód...
W zasadzie zgadzam się z tancerzem, tylko że... właśnie nie wiem, czy ta nieszczęsna Britney to dobry przykład...tancerz pisze:I na tym polega Piękno Bycia Fanem MJBettyBlue1982 pisze: Życie fana MJ w ogóle nie jest i nie było łatwe. Fanem Britney może być każdy, ale na MJ trzeba mieć mocny i silny charakter, który nie da się złamać pod wpływem otoczenia.
Według mnie fani B.S. mają jeszcze trudniej, niż my

Co by nie mówić o Michaelu - nikt nie zaprzeczy, że jest utalentowanym artystą, Ikoną, pionierem i reformatorem muzycznym, etc. - tym się zawsze wybroni!
Jak natomiast bronić kogoś, kto w zasadzie jest tylko dobrze przemyślanym, ładnie (sprawa dyskusyjna) opakowanym i z rozmachem wypromowanym "produktem marketingowym"?
W dodatku w ostatnim czasie dokumentnie przeżutym i wyplutym przez całe tabloidowe zło tego świata.
Cieszę się, że jestem fanką Michaela. Przynajmniej mam jakiś punkt zaczepienia - bo GENIUSZE bywają ekstrawaganccy. Uchodzą im damskie ciuchy, czy spodnie w panterkę ;)
Natomiast NAPRAWDĘ nie wiedziałabym w jaki sposób mogę wybronić Britney

"Słodki ptaku, moja duszo, twoje milczenie jest tak cenne.
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
- Michael Jackson
Ile czasu minie zanim świat usłyszy twą pieśń w mojej?
Oh, to jest dzień, na który czekam!"
- Michael Jackson
Mmmm Michael, Michael
jakiś ty seksowny!
TO juz wiemy;d
ale te spodenki!
AAAAA
Kiedy je zobaczylam to naprawde malo co z fotela nie spadlam,
przeciez to przebija prawie wszystkie stroje, ktore do tej pory sie pojawily!
CO TO JEST?!
Bylam w szoku, ale teraz mysle sobie, ze przeciez Michael to Michael - zawsze szokuje, typowy artysta, ekscentryczny itd
a niech sobie nosi te ciuszki!!!!!!!!
jakiś ty seksowny!
TO juz wiemy;d
ale te spodenki!
AAAAA
Kiedy je zobaczylam to naprawde malo co z fotela nie spadlam,
przeciez to przebija prawie wszystkie stroje, ktore do tej pory sie pojawily!
CO TO JEST?!
Bylam w szoku, ale teraz mysle sobie, ze przeciez Michael to Michael - zawsze szokuje, typowy artysta, ekscentryczny itd
a niech sobie nosi te ciuszki!!!!!!!!
DZIĘKUJĘ
" Cóż na Boga stało się z prawdą, może wyszła ona po prostu z mody ? "
" Cóż na Boga stało się z prawdą, może wyszła ona po prostu z mody ? "
mnie już nie obchodziło że Michael założył te śmieszne spodnie, wiedziałem po loczkach że król wróci w wielkim stylu 

http://www.youtube.com/watch?v=-GMyqvkCmgk mój występ z okazji dnia nauczyciela :)
Król popu nie odszedł, zmienił tylko scenę