Michael nie żyje - posty 25.06-04.07

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

thewiz

Post autor: thewiz »

kaem pisze:Czekam na posta pt. "Michael Jackson żyje. Informuje, że chciał pokazać prasie, jak obłudna potrafi być". Przecież ostatnio grał jej ciągle na nosie. Uwierzyliście, że zostawiłby swoje dzieci?! O naiwni. Przecież mówił, że nie pójdzie drogą Elvisa. Zapomnieliście? O naiwni.. W końcu miał być największy comeback od czasów Łazarza. A Łazarz zmartwychwstał przecież.
To wszystko dzieje się za szybko.

Tu miałem długiego posta, ale wyszedł nadęty i koślawy.

Umarła moja, nasza młodość.
Chce w to wierzyc. Ide spac wierzac w to. Naprawde chce w to wierzyc...Boze, ja wciaz w to wierze...
Awatar użytkownika
Nekro

Post autor: Nekro »

Jak kaem pisze, całkiem możliwe, Michael zawsze był nieprzewidywalny i wcale by się nie zdziwił gdyby tak było. Jedyne co to pewnie ucieszył bym się i zaczął wyciągać wnioski jak media mogą manipulować ludźmi...
Awatar użytkownika
anialim

Post autor: anialim »

Nekro pisze:Jak kaem pisze, całkiem możliwe, Michael zawsze był nieprzewidywalny i wcale by się nie zdziwił gdyby tak było. Jedyne co to pewnie ucieszył bym się i zaczął wyciągać wnioski jak media mogą manipulować ludźmi...
też wciąż nachodzą mnie takie myśli... ale zaraz później "zimny prysznic", przypominam sobie to zdjęcie z karetki... ;( Ale naprawdę, wszystko bym dała, żeby było inaczej... ;(
Awatar użytkownika
Wiśnia

Post autor: Wiśnia »

niestety to wydaję się być nierealne... Mógłby udawać ale nie w sprawie śmierci ;/
Obrazek
http://www.youtube.com/watch?v=-GMyqvkCmgk mój występ z okazji dnia nauczyciela :)
Król popu nie odszedł, zmienił tylko scenę
thewiz

Post autor: thewiz »

MJ ostatnio wspolpracowal z Frankiem Dileo.

Myslicie o tym o czym ja mysle?

To moja ostatnia nadzieja, bo tylko ten team bylby zdolny do czegos takiego.
baśka_MJ4ever

Post autor: baśka_MJ4ever »

wiem, ze jest nam wszystkim strasznie ciezko...i tak niestety bedzie jeszcze przez dlugi czas ale...prosze...nie prowadzmy w nieskonczonosc destrukcyjno-masochistyczych rozmów w stylu:"On nie zyje, nie zyje...nie radze sobie..." powinnismy trzymac sie razem i konczyc to co MJ zaczal musimy"naprawic swiat"...starac sie. Pokazac innym, ze fani Michaela Jacksona bardzo Go kochaja, tesknia, zaluja tego co sie stalo ale tez sa silni, chca kontynuowac Jego dzielo i pokazywac innym prawde:) to lezy teraz w nszym interesie...chociaz tyle zrobmy dle Niego...
Michael nie zostawil nas z niczym!!! Pamiętajmy o tym;)
Each morning I get up I die a little
Can barely stand on my feet
Take a look in the mirror and cry
Lord what you're doing to me

They say I'm goin' crazy...
Mandey

Post autor: Mandey »

To byłby przekręt wszech czasów. Szczerze przyznam że my fani bylibyśmy w 7 niebie ale świat znienawidziłby go do końca. Zdrowy rozsądek podpowiada mi jednak, że nie odważyłby się na coś takiego. :/
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
Mroczuś

Post autor: Mroczuś »

Nie wiem czy w dobrym dziale piszę. Mam ciocię w Londynie napisała mi wiadomość na n-k :

''Będą wystawy z jego memorabliami, które podobno mają jeździc po świecie. Kto wie może kiedyś będzie można zwiedzac Neverland?
Jak przeczytałam dziś w gazecie The Times, podobno ludzie szaleją i wszystko o Michelu jest wykupowane. Jak tylke uda mi się na coś trafić, masz jak w banku. Jego nieskończona muzyka może zarobić miliony i jego dzieci będa ustawione do końca życia. Eksperci mówia że w ciągu nastepnych 12 miesiecy, może zarobic wiecej niż w ciagu ostatniej dekady! Jego rodzina zaczynajac od świat Bożego Narodzenia ma wydać albumy z jego nieznana dotąd muzyka! Dwa dni przed śmiercią skomponował utwór o zmianie klimatu. Tydzień przed śmiercią zadzwonił do Deepak'a Chopra z wiadomościa że napisał najlepsze utwory od Billie Jean. Facet ten podobno poscił w ABC's Good Morning America melodie ze słowami Jacksona " drzewa są naszymi płucami, powietrze jest naszym oddechem, rzeka naszą cyrkulacja".
W Anglii sprzedaż jego muzyki wzrosła a 8000%. Co Ty na to? Michel byłby taki szcześliwy... ''

Jestem ciekawa czy to prawda, zobaczymy...
مايكل جاكسون
Awatar użytkownika
Marie

Post autor: Marie »

Szczerze? To baaaardzo bym chciała żeby udawał. Żeby to był tylko przekręt. Nie obchodziłoby mnie czy świat by go znienawidził. My jako fani dalej byśmy go bronili. Do końca.

Jednak mimo iż staram się wierzyć jeszcze w to, że jego śmierć to tylko kłamstwa to jednak... niby mamy się nie załamywać ale ja załamuje się już jak słucham jego piosenek ie mówiąc o teledyskach czy też filmach gdzie jest pokazany z dziećmi.
ZAQ84

Post autor: ZAQ84 »

Od dwóch dni nie potrafię napisać tu żadnego posta...
Siedzę tylko i czytam Wasze wypowiedzi, przeglądam portale, szukam nowych doniesień.
Nawet nie próbuje sobie uzmysłowić, jak dużo straciłem, jak miało być pięknie, żeby się całkiem nie rozkleić. I żyję właśnie tą głupią nadzieją, że do czasu pogrzebu wszystko się może wydarzyć, że to może się okazać największą mistyfikacją w dziejach!
Takie odegranie się za te wszystkie lata poniewierki w mediach.
Ale zdaję sobie sprawę, że Michael nie trzymałby nas tyle w niepewności, zwłaszcza teraz gdy pojawiły się doniesienia o samobójstwach fanów...
ZAQ
Awatar użytkownika
anne

Post autor: anne »

kaem pisze:Czekam na posta pt. "Michael Jackson żyje. Informuje, że chciał pokazać prasie, jak obłudna potrafi być". Przecież ostatnio grał jej ciągle na nosie. Uwierzyliście, że zostawiłby swoje dzieci?! O naiwni. Przecież mówił, że nie pójdzie drogą Elvisa. Zapomnieliście? O naiwni.. W końcu miał być największy comeback od czasów Łazarza. A Łazarz zmartwychwstał przecież.
To wszystko dzieje się za szybko.
Umarła moja, nasza młodość.
Chciałabym, żeby to była prawda.
Tak, jak zawsze życzyłam Jemu, by zaznał choć trochę z tego wielkiego szczęścia, które nam sobą dawał.
I tak, jak nie mogłam znieść, jak jest wyśmiewany, wyszydzany, oskarżany.
Jak bardzo to musiało boleć Jego, skoro bolało mnie?
Ile może znieść jedna osoba?
"Poznałam" Go, jak miał 30 lat, śpiewał "Bad" i miał u stóp cały świat. Od tego czasu towarzyszył mi w dobrych i złych chwilach. Tych dobrych było więcej. Dzięki Niemu.
Nie chcę się z Nim żegnać, bo boję się życia bez świadomości, że On gdzieś tam jest.
Łzy kiedyś przestaną płynąć... chyba.
Ale nigdy nie zapomnę o Nim w modlitwie.
Maverick

Post autor: Maverick »

thewiz pisze:MJ ostatnio wspolpracowal z Frankiem Dileo.

Ja myślę o tym bez przerwy od nocy z czwartku na piątek i myślę o tym nadal i ciągle szukam (i znajduję...) jakieś niby dowody na to że mam rację. Trzymam się tej myśli histerycznie.
Awatar użytkownika
Maro

Post autor: Maro »

O co wam chodzi?! domyślam się ale....
"Don't know what I've done,everything you've got,things you've done to me are coming back to you" I'm the Blue Gangster
Awatar użytkownika
speechless26

Post autor: speechless26 »

wiecie co.
poszłam dziś do Koscioła...
a w kosciele czytanie o wskrzeszeniu i wierze, która uzdrawia.

i łzy.
I'm so proud to say- I love You.
Awatar użytkownika
cicha

Post autor: cicha »

Maverick pisze:
thewiz pisze:MJ ostatnio wspolpracowal z Frankiem Dileo.

Ja myślę o tym bez przerwy od nocy z czwartku na piątek i myślę o tym nadal i ciągle szukam (i znajduję...) jakieś niby dowody na to że mam rację. Trzymam się tej myśli histerycznie.
No, moje Panie.Dolaczam sie do tej samej opcji.
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
Zablokowany