Michael Jackson Received Jesus Three Weeks Ago
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- speechless26
znalzałam coś takiego, wrzucam do Hyde Parku, bo nie wiem, czy to prawda. (apropo pogłosek o islamie Michaela)
Michael Jackson, "The King of Pop," accepted the "King of Kings" into his life three weeks ago. Here is a Facebook status that Erica and Tina of Mary Mary made today about 4 hours ago. "Last night we received some good news from Terri McFaddin-Solomon who is good friends with Sandra Crouch, Andre's Twinn sister. Three weeks ago Sandra and Andre' spent some time with their close friend, Michael Jackson. Michael asked Andre` to play, "It Won't Be Long And We'll Be Leaving Here." Michael then prayed with Sandra and Andre and accepted Christ into his heart. Now he's singing in the heavenly choir.! Our hearts rejoice!" The Lord knows what he's doing! PRAISE GOD!!!
Michael Jackson, "The King of Pop," accepted the "King of Kings" into his life three weeks ago. Here is a Facebook status that Erica and Tina of Mary Mary made today about 4 hours ago. "Last night we received some good news from Terri McFaddin-Solomon who is good friends with Sandra Crouch, Andre's Twinn sister. Three weeks ago Sandra and Andre' spent some time with their close friend, Michael Jackson. Michael asked Andre` to play, "It Won't Be Long And We'll Be Leaving Here." Michael then prayed with Sandra and Andre and accepted Christ into his heart. Now he's singing in the heavenly choir.! Our hearts rejoice!" The Lord knows what he's doing! PRAISE GOD!!!
Michael Jackson przyjął Jezusa trzy tygodnie temu
Michael Jackson, "Król Popu" przyjął "Króla królów" do swojego życia trzy tygodnie temu. Oto opis na Facebooku który Erica i Tina (?) umieściły dziś, około cztery godziny temu: "Zeszłej nocy otrzymałyśmy dobre wieści od Terri McFaddin-Solomon, która jest dobrą przyjaciółką Sandry Crouch, siostry Andre'go Twinn'a. Trzy tygodnie temu Sandra i Andre spędzili trochę czasu ze swoim bliskim przyjacielem, Michaelem Jacksonem. Michael poprosił Andre, by zagrał "It Won't Be Long And We'll Be Leaving Here". Potem Michael pomodlił się z Sandrą i Andre i przyjął Chrystusa do swojego serca. Teraz śpiewa w niebiańskim chórze! Nasze serca się cieszą! Bóg wie, co robi. Chwalmy Pana!
Michael Jackson, "Król Popu" przyjął "Króla królów" do swojego życia trzy tygodnie temu. Oto opis na Facebooku który Erica i Tina (?) umieściły dziś, około cztery godziny temu: "Zeszłej nocy otrzymałyśmy dobre wieści od Terri McFaddin-Solomon, która jest dobrą przyjaciółką Sandry Crouch, siostry Andre'go Twinn'a. Trzy tygodnie temu Sandra i Andre spędzili trochę czasu ze swoim bliskim przyjacielem, Michaelem Jacksonem. Michael poprosił Andre, by zagrał "It Won't Be Long And We'll Be Leaving Here". Potem Michael pomodlił się z Sandrą i Andre i przyjął Chrystusa do swojego serca. Teraz śpiewa w niebiańskim chórze! Nasze serca się cieszą! Bóg wie, co robi. Chwalmy Pana!
- Final Cloud
Michael Jackson "Król PoP'u", zaakceptował "Króla Królów" do swojego życia trzy tygodnie temu. Tu macie wpis Facebooka który Erica i Tina zrobiły dzisiaj około 4 godziny temu: "Ostatniej nocy otrzymaliśmy dobre wiadomość od Terii McFaddin-Solomon która jest dobrym przyjacielem dla Sandy Crouch, siostry Adre's Twinn. Trzy tygodnie temu Sanrda i Andre poświęciły trochę czasu dla swojego bliskiego przyjaciela, Michaela Jacksona. Michael poprosił Andre 'by grać "It Won't Be Long And We'll Be Leaving Here". Potem Michael modląc się z Sandrą i Andre zaakceptował Jezusa do swojego serca. "Teraz śpiewa on w niebiańskim chórze. Nasze serca się radują!". Pan wie co on robi! CHWAŁA PANU!!!
- Annie Jackson
Hmmm... nie wydaje mi się.... Po tym jeszcze jak Jermaine powiedział: "Allah be with Michael forever".... teraz po prostu każdy próbuje "przeciągnąć" duszę Michaela jakby na swoją stronę.... Tak jak muzułamanie są dumni że Michael, jak uważają, był muzułmaninem, tak chcrześciajanie bardziej woleliby go widziec Go po swojej stronie... Choć przecież nie o to w tym wszystkich chodzi.. Prziecież żadne strony nie istnieją... Wszystko wyjaśni się zresztą w dniu pogrzebu... Albo będzie czytany Koran albo Biblia.... wtedy będziemy wiedzieli....
Niezaprzeczalnym jest jednak fakt, że Michael w Boga wierzył zawsze, a to czy nazywał go Jezusem, czy Allahem nie ma dla mnie większego znaczenia...
Niezaprzeczalnym jest jednak fakt, że Michael w Boga wierzył zawsze, a to czy nazywał go Jezusem, czy Allahem nie ma dla mnie większego znaczenia...
ღ السرّ ღ
Rest in PEACE! MICHAEL JACKSON 1958 - 2009
[*]
Rest in PEACE! MICHAEL JACKSON 1958 - 2009
[*]
a czy wiara ma znaczenie ? jak dla mnie jest jeden Bóg który ma wiele imion bo koniec końców chodzi o to samo - Zabawienie
dlatego nie rozumiem tych wojen religijnych (off top wiem wiem ale to niejako do tematu)
dlatego nie rozumiem tych wojen religijnych (off top wiem wiem ale to niejako do tematu)
Lies run sprints, but the truth runs marathons
MJ symbol mojego dzieciństwa - dziecko BAD
MJ symbol mojego dzieciństwa - dziecko BAD
-
zgadzam sie z Mjabs. Kazdy teraz bedzie chcial w swojej wierze kierowac modlitwy do (tego samego jak slusznie zauwazyl Ai) Boga...zeby Michaelowi bylo tam na gorze dobrze...
Each morning I get up I die a little
Can barely stand on my feet
Take a look in the mirror and cry
Lord what you're doing to me
They say I'm goin' crazy...
Can barely stand on my feet
Take a look in the mirror and cry
Lord what you're doing to me
They say I'm goin' crazy...
- speechless26
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=6228
tutaj jest wypowiedz Raimone o tym, że Michael był świadkiem Jehowy