Dajana

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Dajana

Dajana

Post autor: Dajana »

Tak naprawde mam na imie Klaudia.Ja również jestem fanką Michaela od dziecka,nie pamiętam dokładnie ile miałam lat kiedy się zakochałam w Jego muzyce ,może miałam 8 albo 9.Miłością do Michaela zaraziła mnie moja rodzina,która go uwielbia,zaczęło sie tak że pewnego razu przyszłam do cioci a ona akurat siedziała i słuchała piosenek MIchaela,strasznie mi sie spodobały te piosenki,usiadłam obok niej i tak razem słuchałyśmy.Wtedy pierwszy raz Go usłyszałam i dosłownie poczułam że to jest to.Zanim Go usłyszałam słuchałam wiele innych wykonawców,którzy wydawali mi sie fajni a tak naprawde nie wiedziałam jeszcze że to co słucham to jest namiastka,,nie to czego potrzebowałam.Więc kiedy usłyszałam piosenek Michaela poczułam że znalazłam coś absolutnie wspaniałego,że to jest to czego chce słuchać.Ta muzyka kompletnie mnie poruszyła,te dzwieki to wszystko mną zawładńeło,nic już innego nie chciałam słuchąć tylko Michael i MIchael. Kiedy przychodziłam ze szkoły pierwsze co robiłam to włączałam piosenki MIchaela,nie bylo dnia żebym go nie puszczała,kiedy byłam w szkole nie mogłam sie doczekac kiedy włącze Michaela. Dzień bez Jego muzyki był dla mnie dniem straconym.A kiedy szłam do szkoły do stale Jego muzyke miałam w głowie.To wtedy zrozumiałam co to jest muzyka i bede sie starała zarażać ją innych tak jak mnie zaraziła moja rodzina!!!! :mj:
Dajana

Post autor: Dajana »

a no i mam 16 lat :-) zapomniałam napisać
KrwawaMerry

Post autor: KrwawaMerry »

Witaj
...Na zawsze pozostaniesz w moim sercu Michael...;( [*][*]
Awatar użytkownika
sergi13

Post autor: sergi13 »

Witaj
Obrazek
Awatar użytkownika
viva201

Post autor: viva201 »

witaj
Obrazek
Awatar użytkownika
little_susie

Post autor: little_susie »

Witaj
"Marzenie nie jest jedynie marzeniem - jest celem. Jest czymś co ludzka świadomość i podświadomość mogą zamienić w rzeczywistość" Michael Jackson
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witamy na forum.
Obrazek

Post autor: insomniaof »

witaj
Obrazek
last.fm
"Cause Billie Jean is waiting there for you"
ODPOWIEDZ