Ja się nie znam, ale na takie zbiorowisko nie trzeba jakiegoś pozwolenia? Dodatkowo, jeśli miałoby się to odbyć na Bemowie...? Daleko mi do Wawy i zupełnie się na organizacyjnych sprawach nie znam... Ale jak tylko będę jeszcze w PL i uda się coś zorganizować, jestem z Wami
Ludzie, musi być tak późno? O 20? To ja w domu chyba nad ranem będę . Proszę, rodzice mnie w życiu z domu nie wypuszczą jak mam sama tak późno pociągiem wracać, zresztą sama się boję.
20 w środe? hm...
Narazie i tak nie wiemy nic oficjalnego, wiec..włąsiciwe..moze to nawet nie bedzie sroda. jesli już,t o bym musiałam jutro ww ciagu dnia wiedziec. trzeba kupic bilety. kurcze to wszytsko jest takie....cięzkie..
No własnie o to chodzi. trzeba to wszystko ustalic. Jesli jest ktoś z warszawy , kto się tym interesuje, i w jakis sposób to organizuje, to może..jakieś informacje? bardzo by nam wszytskim na nich zależało. Chyba ze nagle pojawi sie oficajlna informacja o innym dniu...
Tez jestem za Ambasadą , i w jakimś miejscu sie spotkać (nie wem nie znam Warszawy) i stamtąd wyruszyć razem , zapalić świeczki , właczyć muzyke ,śpiewac.....to by było piękne. Tylko czy ktoś zadeklarowałby się zorganizowac to ? Najgorsze jest to , że nadal nie ma oficjalnej daty pogrzebu...a wiekszośc z nas dojeżdża i w tym momencie goni nas czas....
ale nie przejrzałam wszystkich 9 stron i proszę o konkretne InF0 -
kiedy jest oficjalny pogrzeb??
czy już wiadomo że na pewno we środę?
niech ktoś napisze KONKRETY:
MIEJSCE, CZAS, CO PRZYWIEŹĆ,
CZY BĘDZIE JAKAŚ WIĘKSZA UROCZYSTOŚĆ,CZY TYLKO FANI TAK JAK NA POŻEGNANIU W WARSZAWIE?