WROCŁAW - Spotkania w miejscu pamięci na Solnym
Spotkanie w sobottę godz. 19:00 wyspa słodowa
W sobotę we Wrocławiu na Wyspie słodowej o godz. 19-tej odbędzie sie zlot fanów Michala Jacksona ..obowiązkowa biała rękawiczka
Jesli jestes Jego zagorzałym fanem to Twoja obecność jest tam obowiązkowa :)
uczcijmy pamięć Tego WIEKIEGO MUZYKA i przyjdz jesli możesz
zapalmy świeczkę na wyspie
Może organizatorom tego zlotu uda sie zorganizowac sprzęt grajacy aby posluchać muzyki Michaela.
kontakt. gg 8235843
p.s weźcie ze sobą parę zniczy byśmy wszyscy mogli je wszyscy ułożyć dla Niego i koniecznie białą rękawiczkę:)
Poszukujemy osób które mają w posiadaniu plakaty Michaela bądź jakieś duże zdjęcie ponieważ potrzebujemy ich do wykonania wielkiego transparentu na spotkanie. Osoby zainteresowane chcące pomóc i uczestniczyć w wykoniu prosimy o kontakt od w/w numerem gg.
Jesli jestes Jego zagorzałym fanem to Twoja obecność jest tam obowiązkowa :)
uczcijmy pamięć Tego WIEKIEGO MUZYKA i przyjdz jesli możesz
zapalmy świeczkę na wyspie
Może organizatorom tego zlotu uda sie zorganizowac sprzęt grajacy aby posluchać muzyki Michaela.
kontakt. gg 8235843
p.s weźcie ze sobą parę zniczy byśmy wszyscy mogli je wszyscy ułożyć dla Niego i koniecznie białą rękawiczkę:)
Poszukujemy osób które mają w posiadaniu plakaty Michaela bądź jakieś duże zdjęcie ponieważ potrzebujemy ich do wykonania wielkiego transparentu na spotkanie. Osoby zainteresowane chcące pomóc i uczestniczyć w wykoniu prosimy o kontakt od w/w numerem gg.
Mam nadzieję, że nikogo nie zrażą straszne chmury, które się zbliżają
Ale jak wiele osób zauważyło, przestaje padać właśnie o tej godzinie, o której my się umawiamy na Placu...
Hmm...
Edit: Zgłaszam nieobecność. jutro postaram się być (o ile ktoś przyjdzie).
Jeżeli ktoś byłby zainteresowany - jutro o 18.30. Może być?

Hmm...

Edit: Zgłaszam nieobecność. jutro postaram się być (o ile ktoś przyjdzie).
Jeżeli ktoś byłby zainteresowany - jutro o 18.30. Może być?
[*]
-
Ja się chętnie zgłaszam. Dzisiaj stałam w deszczu pół godziny :D A potem kolejne pół godziny, aż ktoś przyjdzie. Będę o 18.30 bezpośrednio pod loczkiem, w razie czego rozpoznać mnie będzie można po czarno-białej, futrzastej torbie. Dzisiaj widziałam jakieś dwie dziewczyny, jedna blondynka w czarnej sukience, druga chyba szatynka - ale nie byłam pewna, czy to z forum.
Dziękuję dziewczynom, które przyszły ok. 19.30 (moja słaba pamięć do imion :/). Pomogło mi wygadanie się z kimś, kto też to przeżywa. (ta co stała w środku - w razie czego, to ja :P)
Dziękuję dziewczynom, które przyszły ok. 19.30 (moja słaba pamięć do imion :/). Pomogło mi wygadanie się z kimś, kto też to przeżywa. (ta co stała w środku - w razie czego, to ja :P)
-
Oczywiście że wiem gdzie jest Solny:) mam tylko problemy z czytaniem ze zrozumieniem....Dzisiaj byłam o 20.20 i potem jeszcze jakieś pół godziny później i spotkałam tylko 2 grupki ludzi, którzy śmiali się bezczelnie z tego ze tam stoję...Czemu nikogo nie było?
Whatever Happens...we love you MJ, we do.
-
Seledynowa pisze:Ja się chętnie zgłaszam. Dzisiaj stałam w deszczu pół godziny :D A potem kolejne pół godziny, aż ktoś przyjdzie. Będę o 18.30 bezpośrednio pod loczkiem, w razie czego rozpoznać mnie będzie można po czarno-białej, futrzastej torbie. Dzisiaj widziałam jakieś dwie dziewczyny, jedna blondynka w czarnej sukience, druga chyba szatynka - ale nie byłam pewna, czy to z forum.
ta blondynka to ja a ta szatynka to moja koleżanka . byłyśm tylko chwile bo ona nie jest jego fanka więc nie chciałam jej tam na siłe trzymać a ja przyszłam wieczorem tak koło 20 .
Dzisiaj będę bankowo mniej wiecej o 16
Love is a feeling
Quench my desire
Give it when I want it
Takin me higher
Love is a woman
I don't want to hear it
Give in to me
Give in to me
Quench my desire
Give it when I want it
Takin me higher
Love is a woman
I don't want to hear it
Give in to me
Give in to me
-
Oj, to przepraszam :) Ale jakoś nie miałam odwagi spytać.cestunefille pisze:ta blondynka to ja a ta szatynka to moja koleżanka . byłyśm tylko chwile bo ona nie jest jego fanka więc nie chciałam jej tam na siłe trzymać a ja przyszłam wieczorem tak koło 20 .
elmoro pisze: i spotkałam tylko 2 grupki ludzi, którzy śmiali się bezczelnie z tego ze tam stoję...Czemu nikogo nie było?
Mnie to też zbulwersowało :/ Tzn. ja byłam wcześniej, to podchodzili różni ludzie i sobie żarty stroili. Ogólnie, nabijali się... A ile czekałaś? Ja czekałam godzinę, aż w końcu ktoś przyszedł :P
W każdym razie ja dzisiaj jestem o 18.30.
-
-
-
UWAGA UWAGA!!!
Radio Wrocław robi materiał o Michaelu Jacksonie i wrocławskich fanach, więc potrzebują kilku opinii typu "Dlaczego Michael" itd... Moja mama pracuje w Radiu Wrocław, a że prawie wszyscy tam wiedzą że jestem fanką, to zaraz pobiegli do niej. Rozmawiałam już z dziewczyną, która to wszystko robi i teraz big komunikat:
DZISIAJ O 17:00 NA PLACU SOLNYM NIECH ZAMELDUJĄ SIĘ PRZYNAJMNIEJ 4 OSOBY. NIECH KAŻDY POWIE PRZYNAJMNIEJ KILKA ZDAŃ DLACZEGO JEST FANEM, DLACZEGO AKURAT MICHAEL, JAK TO WSZYSTKO PRZEŻYŁ ITD. BARDZO PROSZĘ O OBECNOŚĆ. PLAC SOLNY GODZ. 17:00
Radio Wrocław robi materiał o Michaelu Jacksonie i wrocławskich fanach, więc potrzebują kilku opinii typu "Dlaczego Michael" itd... Moja mama pracuje w Radiu Wrocław, a że prawie wszyscy tam wiedzą że jestem fanką, to zaraz pobiegli do niej. Rozmawiałam już z dziewczyną, która to wszystko robi i teraz big komunikat:
DZISIAJ O 17:00 NA PLACU SOLNYM NIECH ZAMELDUJĄ SIĘ PRZYNAJMNIEJ 4 OSOBY. NIECH KAŻDY POWIE PRZYNAJMNIEJ KILKA ZDAŃ DLACZEGO JEST FANEM, DLACZEGO AKURAT MICHAEL, JAK TO WSZYSTKO PRZEŻYŁ ITD. BARDZO PROSZĘ O OBECNOŚĆ. PLAC SOLNY GODZ. 17:00
[*]
-