W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Zjawiłem się tutaj sam nie wiem jak
Po prostu jakiś impuls po śmierci MJ,może niezrozumienie ze strony rodziców , przyjaciół.Lecz ciesze się ze tutaj trafiłem bo czytając wyszłem z etapu ciągłego "ryczenia" , teraz czuje się tak jakoś obojętnie ale na pewno jest lepiej niż parę dni temu.Wcześniej czytałem te bzdury w internecie i nie mogłem tego pojąć , jak ludzie mogą wypisywać takie głupstwa o tak wielkim i wspaniałym człowieku.Lecz nigdy nie będzie tak samo jak za dawnych czasów.Liczę że będziecie w trudnych chwilach pocieszeniem .No i to by było na tyle .No i nazywam się Adam i mam 17 lat , fanem MJ jestem od ładnych 5 lat.
witaj, na pewno cię wesprzemy, z mojej strony mogę zaoferować kontakt na gg [10943070] lub PW. doskonale wiem co czujesz. chociaż mi jeszcze zdażają się fazy nieustannego płaczu w najmniej oczekiwanych chwilach.
last.fm
"Cause Billie Jean is waiting there for you"