Stranger in Moscow

Dyskusje na temat działalności muzycznej i filmowej Michaela Jacksona, bez wnikania w życie osobiste. Od najważniejszych albumów po muzyczne nagrody i ciekawostki fonograficzne.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, LittleDevil

Post Reply
kaem

Nowa piosenka bez Michaela!!

Post by kaem »

A co!
Transformer Di Roboter - Stranger In Moscow.
http://rapidshare.de/files/4205233/tran ... w.mp3.html

Bardzo pomysłowe. Podziękowania ponownie należą sie Fiszowi za poszerzanie ludzkiej świadomości :-) .
lunatyczka

Post by lunatyczka »

hmm, dość ciekawa wersja.
Pozdrawiam wszystkich!!!
Image
Michael is a beautiful soul.
gorzi14

Post by gorzi14 »

Beznadzieja, wystarczyły mi pierwsze kilka sekund a już to usunołem.
bla bla
Pank

Re: Nowa piosenka bez Michaela!!

Post by Pank »

kaem wrote:Bardzo pomysłowe.
Z pewnością pomysłowo to zagrane, połączyć sample z oryginalnej wersji z jakimiś odgłosami przypominającymi wiekową konsolę do gier. Wokal mnie lekko drażni... ale wciąga po szóstej minucie słuchania, z pewnością nie po kilku pierwszych sekundach :wariat:

Dzięki, Kaemie :)
siadeh_
V.I.P.

Post by siadeh_ »

Tak... Ja też miałam ochote czyms rzucić w monitor po pierwszych kilku sekundach. Na szczęście pozostały we mnie resztki zdrowiego rozsądku i sie powstrzymałam (po pierwsze to dość kosztowne byloby , tak w przyplywie emocji rozwalać monitor - ileż to monitorów musiałoby sie już przetoczyć przez moje mieszkanie :wariat: ; po drugie oceniać utwór po kilku sekundach to porywanie się z motyka na słońce!). Przesłuchałam i przyznam, ze ciekawie to nawet wyszło. Nie jest to cos co można wogóle porównywac do oryginału (przede wszytskim PO CO?), ale posłuchac mozna. Zupelnie to nie odpowiada moim gustom muzycznym,ale przyznam, ze nie jest to AŻ takie złe, jakby sie mogło wydawać po pierwszej chwili. Poza tym ma w sobie to coś, co wciag po kilku przesłuchaniach. Na wszelki wypadek juz nie slucham, bo się jeszcze uzależnię i zacznę muzyki elektronicznej w związku z tym sluchać, a tego bysmy nie chcieli :cool:

Tak czy inaczej, podsumowując moj , jakże intelygentny wywód - utwór OK. :wariat:

...pzdr
siadeh_ :dance:
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"

* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Yana

Post by Yana »

Też wyłączyłam po kilkunastu sekundach. Nie podoba mi się to zbytnio. Wolę wersję wykonywaną przez Michaela.
Michael is the best !!!
kashel

Post by kashel »

Nie no... cieniutkie. I te dźwięki ze starej konsoli jak Pank powiedział, ehhh aż w uszach szumi :D nenene
Kiedy sie dłużej posłucha to jakoś idze ;-)
Image
Post Reply