POGRZEB - Wyjątkowe Spotkanie [komentarze]
-
A co z nagłośnieniem sprawy ze coś takiego w ogóle będzie miło miejsce?? ktoś miał załatwić jakis bilbord ? nie iwem moze chociaż napiszmy do tvn 24 albo ocs niech inni tez sie dowiedza? Bo fani tu wchodzą ale sa też ludzie którzy poprostu lubią słuchać MJ i nie koniecznie siedza tak jak my na forum całymi dniami a tez chcieli by pożegnać króla.
Love is a feeling
Quench my desire
Give it when I want it
Takin me higher
Love is a woman
I don't want to hear it
Give in to me
Give in to me
Quench my desire
Give it when I want it
Takin me higher
Love is a woman
I don't want to hear it
Give in to me
Give in to me
-
I na ile byśmy tam jechali !?Dzień i noc tylko dzień czy tylko noc?natpoznan pisze:Witajcie,
chciałabym się tylko zapytać, jak to spotkanie miałoby wyglądać. Czy będziemy wspólnie śpiewać piosenki Michaela, tak jak to się robi w innych państwach? I czy istnieje możliwość zorganizowania telebimu, na którym obejrzelibyśmy transmisję z pogrzebu?
Jestem z Poznania, tutaj - jak już ktoś słusznie zauważył - pewnie nie zebrałby się tłum, więc chcę przyjechać do Warszawy. To, czy się uda, zależy od dnia, ale zrobię wszystko, by dotrzeć. A na wszelki wypadek - może ktoś wie, czy w stolicy Wielkopolski będzie się cokolwiek działo w dniu pogrzebu?
Pozdrawiam ciepło Was wszystkich.
Love is a feeling
Quench my desire
Give it when I want it
Takin me higher
Love is a woman
I don't want to hear it
Give in to me
Give in to me
Quench my desire
Give it when I want it
Takin me higher
Love is a woman
I don't want to hear it
Give in to me
Give in to me
- martynafan
Również chciałabym znać szczegóły wyżej wymienionych rzeczy. Jeżeli spotkanie nie odbędzie się w dniach od 3-9 to napewno będe. Chciałabym Wam jakoś pomóc w przygotowaniach.
'W świecie pełnym nienawiści ciągle musimy mieć nadzieję. W świecie pełnym zła, wciąż musimy być pełni otuchy. W świecie pełnym rozpaczy, nadal musimy mieć odwagę, by marzyć. W świecie zanurzonym w nieufności, my ciągle musimy mieć siłę, by wierzyć.'
plakaty, reklamy??? po prostu zrobić wzór kto ma deukarkę wydrukuje i porozwieszać gdzie sie da...cestunefille pisze:A co z nagłośnieniem sprawy ze coś takiego w ogóle będzie miło miejsce?? ktoś miał załatwić jakis bilbord ? nie iwem moze chociaż napiszmy do tvn 24 albo ocs niech inni tez sie dowiedza? Bo fani tu wchodzą ale sa też ludzie którzy poprostu lubią słuchać MJ i nie koniecznie siedza tak jak my na forum całymi dniami a tez chcieli by pożegnać króla.
jeśli ktoś jest zainteresowany spotkaniem w Krakowie do zapraszam pod ten adres: http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 615#129615
tam się wszystkiego dowiecie co do daty i godziny;)
tam się wszystkiego dowiecie co do daty i godziny;)
King forever!
We'll always love you Michael!
We'll always love you Michael!
- Natalie de Valois
Moi drodzy.Bardzo Was proszę skończmy te insynuację na temat miejsca spotkania ponieważ już dawno jest ustalone że spotykamy się w Warszawie.Mam tu na myśli dobro osób które chcą dojechać do Warszawy i w miarę szybko muszą się o tym dowiedziec żeby załatwić wolne w pracy nie wspominając o dojeździe.Czytając co drugi post w tym temacie a dlaczego nie Kraków czy Gniezno naprawdę nam to utrudniacie.Jeżeli już koniecznie chcecie inne miasto są wydzielone tematy o spotkaniach.A tak pozatym skoro większość mogła do Londynu,Warszawa jest niczym rzut kamieniem.Proszę oddajmy głos osobom zaangażowanym w organizację spotkania w Warszawie.

Nadal nie wiadomo kiedy odbedzie sie pogrzeb.. Rodzina Michaela powiedziała, że nadal nie jest do niego przygotowana...Kadia pisze:Jeśli to ma być JUTRO to fajnie byłoby wiedzieć na którą godzinę, na dzień czy na noc, co będziemy robić itepeOrganizacja pierwsza klasa
ღ السرّ ღ
Rest in PEACE! MICHAEL JACKSON 1958 - 2009
[*]
Rest in PEACE! MICHAEL JACKSON 1958 - 2009
[*]
- martynafan
No to ja już nic nie wiem. Jedni są pewni, że to jest jutro, a drudzy że jeszcze nie wiadomo. Ja, jako niepełnoletnia osoba musze powiedzieć rodzicom kiedy jest spotkanie, mam jechać na nie z Tatą. Nie mogę mu powiedzieć o tym w dniu spotkania. Proszę kogoś obeznanego w tej sprawie, aby wypowiedział się na ten temat.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
'W świecie pełnym nienawiści ciągle musimy mieć nadzieję. W świecie pełnym zła, wciąż musimy być pełni otuchy. W świecie pełnym rozpaczy, nadal musimy mieć odwagę, by marzyć. W świecie zanurzonym w nieufności, my ciągle musimy mieć siłę, by wierzyć.'
Jutro nie będzie pogrzebu, to chyba oczywiste. Jeśli rodzina Michaela ustali konkretny termin to na pewno poinformują o tym media i fanów odpowiednio wcześnie. Skoro chcesz jechać a jesteś zależna od Taty to po prostu powiedz mu jak wygląda sytuacja. Co do spotkania w Wawie - na pewno będzie w dniu pogrzebu a skoro nie wiadomo kiedy będzie pogrzeb to i nie wiadomo kiedy spotkanie. Nie bój się, że np. dzisiaj wieczorem media podadzą, że następnego dnia jest pogrzeb.martynafan pisze:No to ja już nic nie wiem. Jedni są pewni, że to jest jutro, a drudzy że jeszcze nie wiadomo. Ja, jako niepełnoletnia osoba musze powiedzieć rodzicom kiedy jest spotkanie, mam jechać na nie z Tatą. Nie mogę mu powiedzieć o tym w dniu spotkania. Proszę kogoś obeznanego w tej sprawie, aby wypowiedział się na ten temat.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam