Malika1976

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
malika1976

Malika1976

Post autor: malika1976 »

Witam!Hmmm....Nie wiem co powiedzieć w tym trudnym dla NAS czasie.Juz od dawna odwiedzam tę strone ale jakos nigdy sie nie zarejestrowalam.Ale mysle ze nigdy nie jest za pózno wiec robie to teraz.
Michael towarzyszyl mi od 10 roku życia.Pamietam jak kolezanka przyniosla do szkoly plakat Michaela z albumu BAD.Zobaczylam Go i juz wiedzialam ze wpadlam jak sliwka w kompot.Potem piosenki,sciany w plakatach,płacz w poduszke,miłosc na zabój.Michael towarzyszyl mi we wszystkich moich trudnych chwilach przez 13 lat.Kiedy bylo mi zle puszczalam jego piosenki i od razu robilo sie lepiej.Cudowny czlowiek,balsam dla duszy.Nie moge pogodzic sie z tym do tej pory ze juz nie ma Go wsród NAS.Jedynie z Wami moge połączyc sie w bólu bo wiem ze tu otrzymam wsparcie i zrozumienie.
I mimo ze Michaela nie ma juz wsród NAS, wiem że wreszcie odnalazl swój NEVERLAD i jest tam szczesliwy!
MICHAEL I LOVE U!!!U AR ALWAYS IN MY HEART!!!! R.I.P!!! :surrender:
Awatar użytkownika
insomniaof

Post autor: insomniaof »

witaj. :calus:
Obrazek
last.fm
"Cause Billie Jean is waiting there for you"
Awatar użytkownika
Kadia

Re: Malika1976

Post autor: Kadia »

malika1976 pisze:.Zobaczylam Go i juz wiedzialam ze wpadlam jak sliwka w kompot.Potem piosenki,sciany w plakatach,płacz w poduszke,miłosc na zabój.Michael towarzyszyl mi we wszystkich moich trudnych chwilach przez 13 lat.Kiedy bylo mi zle puszczalam jego piosenki i od razu robilo sie lepiej.Cudowny czlowiek,balsam dla duszy.
Skąd ja to znam ;-) Witamy :-)
[*]
Awatar użytkownika
little_susie

Post autor: little_susie »

Witaj
"Marzenie nie jest jedynie marzeniem - jest celem. Jest czymś co ludzka świadomość i podświadomość mogą zamienić w rzeczywistość" Michael Jackson
Awatar użytkownika
Bi-chan

Post autor: Bi-chan »

Dla mnie też jest jak balsam dla duszy :) Witaj
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 121#220121
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3
old_fan

Post autor: old_fan »

Hej Malika fajnie że sie zalogowałaś!

Pamietam jak razem płakalyśmy przed TV a naszym kultowym programem w TV był program pt "telewizja satelitarna" to były czasy....
Wyprawy na giełde o 4 rano po bravo niemieckie i inne cudeńka z zachodniej prasy kolejki do "zdzieracza" każde zdjęcie na wage złota i wyklejanki w zeszycie....... :beksa: A teraz nasz kochany czupurek odszedł:(:(
Awatar użytkownika
malika1976

old_fan pisze:Hej Malika fajnie że sie zalogowałaś!

Pamietam jak razem płakalyśmy przed TV a naszym kultowym programem w TV był program pt "telewizja satelitarna" to były czasy....
Wyprawy na giełde o 4 rano po bravo niemieckie i inne cudeńka z zachodniej prasy kolejki do "zdzieracza" każde zdjęcie na wage złota i wyklejanki w zeszycie....... :beksa: A teraz nasz kochany czupurek odszedł:(:(
Pamietam kochana.Istny dom wariatów byl glupija
A pamietasz jak na scenie bylysmy dzien przed koncertem na Bemowie na próbach? :dance: i 3 dni spania na dworcu gl?
Nikt nam wspomnien nie zabierze:( :surrender:
Awatar użytkownika
malika1976

old_fan pisze:Hej Malika fajnie że sie zalogowałaś!

Pamietam kochana.Istny dom wariatów byl glupija
A pamietasz jak na scenie bylysmy dzien przed koncertem na Bemowie na próbach? :dance: i 3 dni spania na dworcu gl?
Nikt nam wspomnien nie zabierze:( :surrender:
natasha007

Post autor: natasha007 »

malika1976 pisze:I mimo ze Michaela nie ma juz wsród NAS, wiem że wreszcie odnalazl swój NEVERLAD i jest tam szczesliwy!
Witaj.!
Wiesz, jakoś jeszcze nie moge dojść do siebie i jestem w przy słowiowym 'proszku' ale po tych słowach jeszcze bardziej mnie rozczuliłaś...
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witamy na forum.
Obrazek

Post autor: olek »

witam was wszystkich:)Cieszę się że dołączyłam do tego foeum muszę się przyznać że nigdy nie byłam fanką michaela ale po jego śmierci zaczęłam oglądać jego wywiady słuchać muzyki i po prostu zakochałam sie TO BYŁ WSPANIAŁY CZŁOWIEK!!!!!!!!!!!!!
OLA
Awatar użytkownika
LiLkaa23

Post autor: LiLkaa23 »

Witaj serdecznie
Obrazek
ODPOWIEDZ