Instrumentalne demo nowej piosenki Michaela 2009 [koment.]

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
Xander

Instrumentalne demo nowej piosenki Michaela 2009 [koment.]

Post autor: Xander »

Obrazek
Awatar użytkownika
Annie Jackson

Post autor: Annie Jackson »

Nie rozumiem co mówi Chopra... Ale jak myślicie, skoro Michael coś nagrywał i niby miała być nowa płyta, to ją wydadzą? Bardzo bym chciała...
Awatar użytkownika
Kasiaaa

Post autor: Kasiaaa »

Pan Niedźwiecki jest pewien, że jednak płyta zostanie wydana.
Cóż, okaże się.
We can fly, you know. We just don’t know how to think the right thoughts and levitate ourselves off the ground.
Michael Jackson.

loveMJPT
Awatar użytkownika
Wiśnia

Post autor: Wiśnia »

napewno wydadzą. Po tych newsach związanych z próbami i z tym demkiem , wciąż nie wiem co zrobić z samym sobą. Odliczałem razem z mjtunes dni do koncertu, po cichu liczyłem na nowe piosenki, a tu tak nagle serce króla przestało bić ;/
Bardzo spokojny i przyjemny dla ucha bit
Obrazek
http://www.youtube.com/watch?v=-GMyqvkCmgk mój występ z okazji dnia nauczyciela :)
Król popu nie odszedł, zmienił tylko scenę
Awatar użytkownika
Marie

Post autor: Marie »

Nie wiem.. powiem szczerze, że dziwnie jest mi słuchać tego.. mimo, że to tylko mały fragment. Dziwnie mi będzie słuchać nowych piosenek bo to takie.. hmm.. będzie świadomość, że to jedne z ostatnich piosenek które usłyszymy, że on już nigdy nie stworzy nic nowego.

I co?
Wydadzą album z piosenkami mimo że to wspaniały pomysł, no i napewno będa na topie i super a co potem ? cisza? tyle? ... eh to wszystko jest takie dziwne. Nie mogę się z tym oswoić.
Awatar użytkownika
Trinity

Post autor: Trinity »

straszne to będzie... MJ nie będzie mógł osobiście odebrać nagród za ewentualne osiągnięcia nowego albumu...
Awatar użytkownika
hope

Post autor: hope »

Trinity pisze:straszne to będzie... MJ nie będzie mógł osobiście odebrać nagród za ewentualne osiągnięcia nowego albumu...
Myślę, że to nie będzie straszne. To będzie kolejny dowód na to, że Jackson mimo wieku, problemów itp. itd., był w świetnej formie i potrafił nagrać kolejne wielkie hity. Mam nadzieję, że wydadzą to płytę. Czuje, że MJ chciałby ją pokazać światu - nam, fanom.
Obrazek
Awatar użytkownika
viva201

Post autor: viva201 »

hope pisze:Myślę, że to nie będzie straszne. To będzie kolejny dowód na to, że Jackson mimo wieku, problemów itp. itd., był w świetnej formie i potrafił nagrać kolejne wielkie hity
to bedzie cudowne, że pomimo Jego już nie ma...to nadal Jego piosenki są lepsze od innych i biją rekordy. On by tego chciał...
Obrazek
Awatar użytkownika
derozje

Post autor: derozje »

Może nawet zrobią jakiś występ z nową piosenką w formie 3D tak jak kiedyś zrobili bodajże Celine Dion z Elvisem ...? :)
Ludzie z branży na pewno coś wymyślą, coś godnego Króla.
Bo gdy zabraknie wśród nas miłości,
Kto powie jak naprawdę trzeba żyć ?
Awatar użytkownika
jacko17

Post autor: jacko17 »

A co z nagraniami z prób na pewno takowe istnieją...to mógłby być wspaniały materiał na klip...to wszystko jest takie smutne... :(
Awatar użytkownika
gemini

Post autor: gemini »

Cos slyszalem, ze Kenny Ortega mowil, ze wydane zostanie DVD z probami tanecznymi Michaela do This is it. Wglad za kulisy. Mam nadzieje, ze tak bedzie. Bardzo prawdopodobne jest tez to, ze wydadza na DVD koncert z Bad Tour 88.
MOJ NAJNOWNIEJSZY FILMIK TANECZNY Z PIOSNKĄ MORPHINE (yeah, yeah baby):
http://www.youtube.com/watch?v=-oxB222Q1tM
Awatar użytkownika
mimi-yoshi

Post autor: mimi-yoshi »

Szkoda tylko, że teraz mają genialny produkt i maszynę do zarabiania pieniędzy. Niestety, nie oszukujmy się. Bardzo jednak cieszę się na tę płytę, bo mimo wszystko MJ na pewno chciałby, by została wydana.
Wyrzec słowo, by stwierdzić, że głos
Jest krzykiem i nikogo to nie obchodzi

R.W.
Awatar użytkownika
jacko17

Post autor: jacko17 »

mimi-yoshi pisze:Szkoda tylko, że teraz mają genialny produkt i maszynę do zarabiania pieniędzy. Niestety, nie oszukujmy się. Bardzo jednak cieszę się na tę płytę, bo mimo wszystko MJ na pewno chciałby, by została wydana.
Właśnie ja nie jestem pewny czy chciałby...przecież był perfekcjonistą...
W dodatku płytka zostanie wydana przez tych ludzi którzy doprowadzili do tej tragedii...Też ją pewnie kupię jednak wiem że nie powinniśmy dawać zarobić tym podłym hienom...
Awatar użytkownika
Krecik

Post autor: Krecik »

Po co spekulować, każdy by pewnie chciał, ale lepiej sobie nie robić nadziei, gdyż nie wiadomo jak to bedzie...
Obrazek
Awatar użytkownika
Daiana

Post autor: Daiana »

a ja jestem pewna ze wydadza,wiedza ze teraz zarobia na tej plycie wiecej niz na poprzednich,zobaczcie co sie dzieje teraz,w sklepach brakuje juz plyt Michaela,beda sie bic o to kto ma ja wydac,zobaczycie...
ODPOWIEDZ