szkoda, ze czegos takiego nie ma u nas...chociaz..wszystko jest do zrobienia;) ja bym byla w 7 niebie gdyby takie male party w klbie zrobic we wroclawiu ;)
Each morning I get up I die a little
Can barely stand on my feet
Take a look in the mirror and cry
Lord what you're doing to me
butterfly26 pisze:Puścili fragment wywiadu z Michaelem... :(
uwielbiam słuchać jak śpiewa... jeszcze bardziej uwielbiam słuchać Jego głosu, kiedy mówi, taki ciepły, spokojny...
Sorry, że tak ciągle wlepiam jakieś swoje nie do końca składne posty, nie wiem, jak inaczej sobie z tym radzić.
Myślę, że jeszcze ze 3 tury ludzi w Apollo Theater i też zacznę tańczyć... eh.
akaagnes pisze:żałuję tylko że nie mogę krzyczeć razem z nimi :D
ale wczuwam się jakbym tam była
Michael tam jest <3 ................................ ;*
KOCHAM KOCHAM KOCHAM
NA ZAWSZE
Tak. Jest. Siedzi na tym krześle.
Czuć, że jest wśród tych ludzi.
Widać tą radosną atmosferę.
"Remember the time" kooooooocham <3
p.s super bo jakimś cudem puścili mi zdjęcia Michaela z dziećmi i tą całą walkę o dzieci...
A było tak pięknie :((
relacja jest cały czas, tylko CNN przerywa czasem relację.
mówią ludzie o nim na scenie z taką pasją, Spike Lee, Mr Apollo i w ogóle !!
że czują jego ducha tam, do fanów mówią że są rodziną, że kochamy rodzinę Jacksonów, "keep Michael's spirit in your heart, Michael was a man of Love..." etc. - no nie da się powtórzyć CO i JAK mówią,ale wzruszyłam się bardzo. taki entuzjazm, power, zapał, takie wow!-he's here, can you feel his spirit? let's do it for Michael. let's celebrate his life, this man of love ... make a world a better place for you and for me.
niesamowite, to powinno być później na Youtube.
robią kilka razy ten sam show, są kolejki, ludzie wchodzą, bawią się, wchodzą następni, leci muzyka - po kawałku i z dzieciństwa Michaela, puszczany jest wywiad z czasów produkcji OFF THE WALL, wizualizacje Michaela, goście mówią świetnie. no wspaniale!! j,w,