Wszystkie dyskusje o forum, tu można szukać pomocy gdy ktoś nie może się połapać co i jak, pisać wszystkie żale i radości związane z forum, uwagi do moderatorów i do mnie (admina).
No oki...najpierw kolorki...To ma być oliwkowy... Jest? Szkoda, że różowego nie ma, napisałabym coś z dedykacją dla Kini...ale cicho sza, ciiii (A to małym rozmiarem..jest?)
Oki, pomarańczowy...jest?... co to ja jeszcze chciałam..emoty są?
Obrazzzzki...Chwilunia...
Ale co...końcowe [/img] trzeba samemu?
Ooo, a to już widzę w podglądzie, że coś nie tak...to jak ma być?
Do czego służy list i code? Pewnie to jest pytanie z serii "dawno to już powinnaś widzieć".
No nic, mykam...
Obrazem i sygnaturka są?
Ciekawe, czy ktoś już zdążył przede mną napisac podobnegoposta w nowym wątku...
Dziwne te emoty są..
Można wymieniać?
po pierwsze... robi sie to kurde tak, ze
wklejasz sobie narpierw adres obrazka, pozniej go zaznaczasz i klikasz na przycisk "Img".
Wszystko by dzialalo pewnie, ale dalas na koncu przed [/img] spację po cholerę...
Last edited by Majkel on Thu, 10 Mar 2005, 20:59, edited 1 time in total.
po pierwsze... robi sie to kurde tak, ze
wklejasz sobie narpierw adres obrazka, pozniej go zaznaczasz i klikasz na przycisk "Img".
Wszystko by dzialalo pewnie, ale dalas na koncu przed [/img] spację po cholerę...
A kurde nie denerwuj się tak...
Bez spacji po cholerę wsadzonej też nie miałam obrazka...
To uwaga...
A z emotów to mi brakuje tego zielonego w czapeczce, no tego i :wariata:
A kolory...kolory umiem czy nie?
Ha...Powinno być dobrze już...
A Busza to ja biorę na siebie, ukocham chłopaka jak tylko sie u mnie zjawi. A zjawi się wkrótce :diabeł: Oj brakuje mi emotów, brakujeeeee...
Ja pragnę zadać inteligentne pytanie DLACZEGO SYGNATURKA MI NIE WYSKAKUJE SKORO JĄ MAM??
edit: A sorry, już wyskoczyła. Więc wyskakuje tylko pod postami od czasu jej wsadzenia do profilu, a nie pod wszystkimi, które są napisane?? bezzzzseeeennnsuuuuuuuu
SUNrise wrote:edit: A sorry, już wyskoczyła. Więc wyskakuje tylko pod postami od czasu jej wsadzenia do profilu, a nie pod wszystkimi, które są napisane?? bezzzzseeeennnsuuuuuuuu
zmienia sie pod wszystkimi postami napisanymi kiedykolwiek.
Last edited by Majkel on Thu, 10 Mar 2005, 21:00, edited 1 time in total.
SUNrise wrote:edit: A sorry, już wyskoczyła. Więc wyskakuje tylko pod postami od czasu jej wsadzenia do profilu, a nie pod wszystkimi, które są napisane?? bezzzzseeeennnsuuuuuuuu
zmienia sie pod wszystkimi postami napisanymi kiedykolwiek.
To dlaczego pod moimi pierwszymi postami przy WELCOME jej nie ma???
weż zedytuj sobie te posty i zaznacz tą opcję to bedzie...
nikt z Was nigdy nie korzystal z tekiego forum?!?!
Oki. zaraz pokombinuję. Nie no ja z takiego forum korzystam od dawna. Identyczne forum mają VR w Polsce, http://www.velvetrevolver.prv.pl tylko od jakiegoś czasu jest kaput, przynajmniej u mnie.
edit: Ok. już zrobiłam jak radziłeś. Działa elegancko. dzięki :)