Zacznijmy Działać!

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

gafallene

Zacznijmy Działać!

Post autor: gafallene »

Drodzy Fani MJ!!
Właśnie nadszedł ten czas...MY fani MJ powinniśmy wziąśc sprawy w swoje ręce i chodz po części oczyścic jego dobre imie,aby dalsze pokolenia nie czytały o nim tych wszystkich bzdór które wypisują kolorowe brukowce. Ci wszyscy reporteży tylko sie czaili i wymyślali coraz to nowsze plotki,a potem biedny Michael musiał chodzic po sądach..to wszystko go tak zniszczyło te wszystkie oskarżenia nie powinno tak byc..Zastanówmy sie...czy jeśli ktoś kocha dzieci i chce dac im coś czego nie miał w dzieciństwie(bo tak naprawde jego życie nie było kolorowe) i chodzi z nimi za ręke to znaczy,że jest pedofilem..?? Otóż nie..bo jeśli by tak było to każdy z nas idąc z kimś za ręke(dzieckiem) musiał by byc posądzany o pedofilię..To jest chore..wprost chore!!!
Nie możemy dopuścic aby dalej tak było!!
Król Popu,a jednocześnie ludzka istota był bardzo wrażliwy i niemal wszystko brał do siebie..przejmował się i zapewne dalej się przejmuje tymi wszelkimi (słowami) innych ludzi,którzy patrzyli tylko jakby go tu dobic...wyśmiewali...nazywali pedofilem..co on im takiego zrobił?!
Fani on nas kochal i kocha dalej ale teraz przyszedł czas abyśmy mu się odwdzięczyli w jakiś sposób i oczyścili IMIE bo nikt inny za nas tego nie zrobi to wszystko jest w naszych rękach...
Róbmy protesty, piszmy o nim gdzie tylko sie da i do czego się da bo My znamy prawde i nie wierzymy w kłamstwa brukowców prawda?!
Jesteście z Nim i z Nami? pomożecie?!
Zbieżymy się do kupy i zaczniijmy działalnośc!!

Co o tym uważacie Fani?!!
Zglaszajcie się i piszcie!!!!

MJ ZAWSZE Z NAMI I W NAS!!! [*]
Awatar użytkownika
Shara

Post autor: Shara »

Aż się wzruszyłam...
Staram się bronić jego dobrego imienia zawsze i wszędzie. Niejeden spór już z tego powstał.
Obrazek
Mandey

Post autor: Mandey »

A o czym my tu cały czas rozmawiamy na tym forum?
Setki tematów i w koło Macieju. :-/
Teraz?
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
Awatar użytkownika
Lucasso

Post autor: Lucasso »

Jesteśmy na straconej pozycji, póki brukowce pieprzą za przeproszeniem swoje farmazony - za nimi dna sięgają nawet poważne tytuły i telewizje ... A ludzie nie mają ochoty słuchać czegoś innego niż to co usłyszeli w telewizji czy przeczytali w Fakcie - zwłaszcza tutaj u nas w Polsce, gdzie panuje moda na gnojenie wszystkiego i wszystkich ... Ale co im się dziwić, ci którzy rządzą mediami wychowywali się w komunie, jedynymi wiadomościami jakimi do nich dochodziły były właśnie wybielania Michael'a etc ... A że nikomu się nie chce "sprawdzać jak było", bo w końcu po co doceniać legendę jak można sobie go zeszmacić i chrzanić głupoty? Polskie społeczeństwo nie jest samodzielne choćby w najmneijszym stopniu, ma gdzieś weryfikację "faktów", wierzy w ciemno w to co usłyszą ... Pisałem już parę artykułów na portalach dziennikarstwa obywatelskiego, ale oczywiście odezwa jest niewielka - ludzie i media wolą obraz "Wacko-Jacko" niż tego prawdziwego Michaela Jacksona ...
Obrazek
gafallene

To jest chore!!!!!
Róbmy cos z tymżeby chociaz po śmierci miał spokój i sie tym nie przejmowal:(
Awatar użytkownika
speechless26

Post autor: speechless26 »

ta. reklamowac wśród narodu dwie idee: :surrender:

-Michael się nie wybielił
-nie "krzywdził" dzieci

Już widzę, jak wszyscy wierzą. Niestety naród woli dziś słuchac opinię panów leszczyńskich i panów hołowni... :(
I'm so proud to say- I love You.
gafallene

Bo był chory na tą chorobę i by mial palmy...a dziecka by nie skrzywidził...
Awatar użytkownika
sziszaczek

Post autor: sziszaczek »

hołownia- nawiedzony były niedoszły ksiądz czy tam inny kleryk
leszczyński- komentator z du... wzięty - zasłynał sława w idolu i tyle

myśle ze mit wybielania i pedofilstwa jest tak mocno zakorzeniony w ludzkich umysłach ze cieżko bedzie go wyplewic co wiecej, znam wiele osob ktore nigdy w zyciu nie słyszały ze MJ ma bielactwo- niedziwne jak sie czyta fakt i se. C o wiecej wydawało mi sie ze Wprost jest gazeta w miare rzetelna ale dzis w SuperStacji miała przyjemnosc goscic pani z tej tez gazety, która rownież wypowiadała sie o licznych operacjach wybielania skóry przez MJ powodowanych poczuciem "murzyńskiej" gorszosci
Awatar użytkownika
mimi-yoshi

Post autor: mimi-yoshi »

?
Nic nie zrobimy. Wszystkim zwisa, jaka jest prawda. Możemy "nawrócić" pojedynczych ludzi i to zawsze coś, ale nic wielkiego nie wskóramy.

Moja mama czyta informacje na onetach i wp, a tam przecież piszą takie same idiotyzmy jak na pudelkach, "The Sun" (i innych amerykańskich pisemkach), Fakcie, WPROST, NEESWEEKU (nawet w tych gazetach pojawia się coś takiego, to ja się pytam, gdzie tu prawda czy jakiś umiar?) czy w wiadomościach na TVP1, faktach (w tym tvn24), wydarzeniach. Wszystko jedno i to samo.

TVP 1 powołuje się na "The Sun"- to żałosne.

Nie warto się przejmować tym wszechobecnym dnem, bo Polska widocznie nie dojrzała do bycia krajem cywilizowanym. Zresztą, nie tylko w Polsce takie rzeczy się dzieją, skądś przecież te inf. czerpiemy, tylko nawet ich nie sprawdzamy (ww "The Sun" chociażby).

Na CNN także mają wątpliwości co do vitiligo Michaela, ale przynajmniej wcześniej sprawdzają informacje, zanim je podadzą i to jedyna w miarę obiektywna stacja, której można wierzyć.

Mamy do czynienia z biernością w dobie internetu- szybkiego przepływu informacji. Informacji jest multum, trzeba je "przesiewać", ale ludziom się nie chce. Coraz bardziej przywiązujemy się do tego, że wszystko mamy podane na tacy, nie zmusza się nas do myślenia i w wyniku tego chodzimy jak w amoku, czytamy co wlezie, da się nam wcisnąć wszystko.

"Dziennikarze" potrafią nami manipulować, choć w swej profesji są niesamowicie mierni.

Kto chce, ten uwierzy. Inni nie chcą? Niech żyją dalej z tą świadomością- bo też ich MJ interesuje tylko "czasami" (kolejny bzdurny artykuł- i cóż on znowu ze sobą zrobił?), szukają sensacji, żyją dalej, nie zastanawiając się nad tym, czy wciśnięto im kolejną plotkę, bo ich to zwyczajnie nie obchodzi.

Przeczytawszy chociażby "Sekrety raju utraconego" czy wszystkie kozaczko- pudelki zastanawiałam sie zawsze- skąd oni tak dokładnie wiedzą, ile operacji miał MJ? To jego osobiści chirurdzy?
Ostatnio zmieniony wt, 30 cze 2009, 23:25 przez mimi-yoshi, łącznie zmieniany 3 razy.
Wyrzec słowo, by stwierdzić, że głos
Jest krzykiem i nikogo to nie obchodzi

R.W.
Awatar użytkownika
natasha92

Post autor: natasha92 »

Ja sama nie raz próbuję przemówić do rozsądku pewnym osobom.. ale niestety nie udaje mi się to zrobić.. wszyscy wolą wierzyć mediom niż prawdziwym rzetelnym informacjom.. przykra rzeczywistość :(
'Don't walk away' Michael!! [*] ;(
Obrazek
Awatar użytkownika
Ai

Post autor: Ai »

pomyslcie ludzie ale co my "zwykli zjadacze chleba" z zasciankowej polski mozemy ?
nie bedziemy kupowac gazet ?
nie bedziemy ogladac tv (jak nie bedziesz placic rachunkow to cie do sadu pociagna) ?
to troche jak z tupaniem malego smarkatego dziecka ktore chce lizaka... widac jak malo mozemy a media to 4 wladza
Lies run sprints, but the truth runs marathons

MJ symbol mojego dzieciństwa - dziecko BAD
Awatar użytkownika
anialim

Post autor: anialim »

to jest walka z wiatrakami. Oni mogą sobie pisać, co chcą, nasze możliwości są tak ograniczone, że praktycznie żadne... jeśli chodzi o jakąś wojnę z mediami. Ale innym trzeba tłumaczyć, chyba tylko tak możemy coś zdziałać. Czyli musimy robić to, co do tej pory.
Też mnie cholernie boli, jak czytam te głupoty, a jeszcze bardziej, jak ludzie je powtarzają, ale jak wyżej - my nie mamy takich "dział"
<ale, jak kiedyś się "dorobię" własnej gazety jakiejś... poczekajcie tylko, wszystkie szmatławe nie-fakty ;>>
Awatar użytkownika
akaagnes

Post autor: akaagnes »

nie łudź się że zmienisz świat. oni zawsze będą tak pisać, gadać, wymyślać. jeśli chcesz przekazać MJ następnym pokoleniom, swoim dzieciom, to tylko od Ciebie zależy jak go odbiorą, jak im przekażesz, przedstawisz go.

Mandey, podaj mu linka do Twojego youtube.... Ty już wiesz jak to robić. :)

fuck the press - Michael is the best.

ignorancja - to polecam względem mediów. najlepszy sposób.
Awatar użytkownika
eda5555

Post autor: eda5555 »

lepiej uświadamiać osoby z własnego otoczenia . . .

Już widzę, jak wszyscy wierzą. Niestety naród woli dziś słuchac opinię panów leszczyńskich i panów hołowni... :(

taka niestety prawda . . . niewiele możemy zdziałać w starciu z brukowcami i tzw. ludźmi show-biznesu którym każdy głupi wierzy . . . takie czasy :surrender:

akaagnes pisze:ignorancja - to polecam względem mediów. najlepszy sposób.

najlepszy z możliwych . . . kto ma zdrowy rozsądek po prostu będzie omijał brukowce z daleka
"Świat jest księgą
A człowiek, który nie podróżuje
Czyta tylko jedną stronę." Św.Augustyn

Obrazek
Awatar użytkownika
brzoskwinka

Post autor: brzoskwinka »

słuchajcie a może by zorganizować impreze w jakimś amfiteatrze na miare tego koncertu w Apollo??? mogłabym się dowiedzieć jak to wygląda u mnie ale pewnie nikt by nie przyjechał do takiego małego miasta
I'll never let you part,You're always in my heart
Obrazek
ODPOWIEDZ