W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
witam was wszystkich!!!!mam 33lata i ostatnio siedzialam i myslalam jak to wszystko sie zaczelo.pierwszy raz uslyszalam piosenke Thiller bylam w tedy chyba w 2klasie.i tak sie zaczelopozniej plyta BAD,pamietam kupilam kasete i wszystkich ja meczylam rodzine,znajomych.moja fascynacja Michaelem trwa juz ponad 20lat!!!mam 2 dzieci ,9letniego syna i 3letnia corke.moje dzieci juz wiedza kto to Michael corcia juz nuci jego piosenki Jego muzyke zawsze slychac u mnie w domu kiedy jestem smutna lub szczesliwa.a teraz........ o 6.30 dostalam smsa od kolezanki ze juz napewno wiem o smierci Michaela!!!co odrazu przelecialam wszystkie kanaly w tv no i tylko mtv2 puszczalo.cos we mnie peklo caly czas plakalam ,jestto szok i wielki zal.teraz denerwuja mnie artykuly na jego temat ludzie sa potworni!!!!!ale ja bede pamietac go takim jakim byl!!jest kims waznym w moim zyciu i bedzie nadal!!!pozdrawiam was wszystkich i fajnie komus to opowiedziec.pa
Witaj!
Jaka niesamowicie piękna historia. Szkoda, że nie napisałaś mu o tym w jakimś liście jak żył (a może to zrobiłaś). Na pewno byłby prze-szczęśliwy, że mógł Ci tak pomóc!
Naprawdę cudowne.
You're just another part of me
In this way are we learning
Or do we sit here yearning
For this world to stop turning round
It’s now or never
Bardzo ładna historia, dobrze że jesteś zdrowa i możesz cieszyć się życiem. Fajnie że przyczyniło się do tego zainteresowanie Michaelem, takie to niezwykłe.