POGRZEB - Wyjątkowe Spotkanie [komentarze]
Eeeee.... to już się robi irytujące.
Po co wysyłać wiadomości, skoro wystarczy zajrzeć do tego wątku, zaraz po tym gdy zostanie podany oficjalny komunikat o dacie pogrzebu?
Umiejętność czytania ze zrozumieniem i logicznego myślenia, z całym szacunkiem.
PISANIE POSTÓW W TYM TEMACIE MIJA SIĘ Z CELEM, DOPÓKI WSZYSCY NIE POZNAMY KONKRETÓW CO DO TERMINU POGRZEBU
Po co wysyłać wiadomości, skoro wystarczy zajrzeć do tego wątku, zaraz po tym gdy zostanie podany oficjalny komunikat o dacie pogrzebu?
Umiejętność czytania ze zrozumieniem i logicznego myślenia, z całym szacunkiem.
PISANIE POSTÓW W TYM TEMACIE MIJA SIĘ Z CELEM, DOPÓKI WSZYSCY NIE POZNAMY KONKRETÓW CO DO TERMINU POGRZEBU
- Natalie de Valois
- Liberian Girl
-
Jedzie ktoś z czestochowy??
Albo ktoś bedzie przejżdzał przez Radomsko jadąc np. pociągiem da warszawy?
Bo ja sama nie mogę pojechać...;(((

Bo ja sama nie mogę pojechać...;(((
Ostatnio zmieniony śr, 01 lip 2009, 15:09 przez Susie, łącznie zmieniany 2 razy.

You promissed me "you never can say goodbye"!!.
- majkelzawszespoko
- majkelzawszespoko
- BlackDimension
Ja mam pytanie:czy to już jest oficjalnie ustalone że spotykamy się wszyscy w Warszawie?Ok dopiero teraz przeczytałam że to oficjalnie.
Czy ktoś mógłby napisać gdzie jest ta ulica przy stacji Metro Centrum i jak się dostać z dworca?
Czy ktoś mógłby napisać gdzie jest ta ulica przy stacji Metro Centrum i jak się dostać z dworca?
Ostatnio zmieniony śr, 01 lip 2009, 15:21 przez Jeanny100, łącznie zmieniany 1 raz.