Time Magazine Michael Jackson Tribute Issue - zakup z Ebay

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
ghost_ola

Time Magazine Michael Jackson Tribute Issue - zakup z Ebay

Post autor: ghost_ola »

Witam,
Przymierzam się właśnie do zakupu specjalnego wydania magazynu TIME, które dziś trafiło do kiosków w USA. Będę dokonywać zakupu na Ebay'u, gdzie cena magazynu to $16, a koszt przesyłki do Polski to $13 + $4 za każdy następny egzemplarz. Łatwo zauważyć, że przy większej ilości przesyłka wychodzi taniej i stąd moje zapytanie do forumowiczów - czy ktoś chciałby też zakupić ten magazyn za taką cenę ($22-$25 w zależności od liczby chętnych)? Mogłabym kupić wtedy większą ilość od razu dla wszystkich. Będę składać zamówienie dziś wieczorem, jeśli ktoś jest chętny to proszę o info na priv.
Pozdrawiam,
Ola
Awatar użytkownika
ghost_ola

W związku z różnymi pytaniami, które dostaję:
Koszt w złotówkach to ok 70-80zł plus ewentualnie koszty przesyłki w Polsce (ja jestem z Warszawy). W sumie na pewno nie więcej niż 90zł. Dokładnie napiszę jak już będę wiedziała ile egzemplarzy mam kupić. Na razie zgłosiło się 5 osób, co już znacząco obniża koszty przesyłki z USA.
Będę kupować dziś późnym wieczorem, przesyłka z USA idzie zazwyczaj ok 2-3 tygodni, więc dotrze do mnie pod koniec lipca a ja od razu prześlę magazyny do Was.
Wszystkich którzy zdecydują się na zakup będę na bieżąco informować o postępie w transakcji.
Pieniądze należy przelać na moje konto, jak już zrealizuję zakup i podam dokładną kwotę, czyli w przeciągu kilku najbliższych dni. Jeśli ktoś nie ma konta, przelew można zrobić na poczcie. Nic na tym nie chcę zarobić, próbuję jedynie obniżyć koszty przesyłki, podam dokładnie taką kwotę jaką zostanie obciążona moja karta kredytowa.
Awatar użytkownika
dzina

Post autor: dzina »

Obrazek
Awatar użytkownika
tadeyro

Post autor: tadeyro »

A czy gazetą nie będzie dostępna PL jakim Empiku/InMedio/Mediapress... ?
boombell

Post autor: boombell »

wydaje mi sie ze jak sie zagada w empiku to da rade sciagnac.
Awatar użytkownika
Mike

Post autor: Mike »

Albo zawsze można próbować szczęścia w American Bookstore:)
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson
Obrazek
http://www.youtube.com/user/ktossomeone
Awatar użytkownika
ghost_ola

Też o tym pomyślałam. Dziś byłam w Empiku w Juniorze w Warszawie. Gazety nie było, nie wiadomo czy będzie, nie można jej zamówić ani zarezerwować gdyby jednak doszła... Nie próbowałam w American Bookstore. Gdzie to jest?
Beyond these boundaries, he wanted to fly
In nature's scheme, never to die
http://mjtranslate.com
Awatar użytkownika
ioreta

Post autor: ioreta »

Ja dziś byłam w Empiku w Manufakturze w Łodzi. Pani mówiła, że przychodzi zazwyczaj dzień później. Czyli wychodzi, że jutro. Trzeba zadzwonić i odłożą.
W Empikach zawsze są zagramaniczne gazety ;)

Tylko zostawcie mi chociaż jeden! :)
Awatar użytkownika
ghost_ola

Ja kupuję na Ebay'u ze Stanów. Udało mi się znaleźć sprzedawcę u którego cena to ok 55zł łącznie z przesyłką. Rano muszę się ostatecznie zdecydować ile egzemplarzy zamówić, więc jeśli ktoś z zapisanych u mnie na liście się rozmyślił i woli próbować szczęścia w Empiku lub gdzieś indziej to proszę o szybką informację.
boskar2007

Post autor: boskar2007 »

Czy magazyn TIME jest wydawany również w Niemczech?Znalazłem na eBay klienta który to sprzedaje właśnie w Niemczech,przypadek.?
Jestem fanem m.j. od 20 lat.
thewiz

Post autor: thewiz »

W Empiku Zlote Tarasy w Warszawie mozna kupic w cenie 14 PLN. Dzis bylo sporo egzemplarzy.
Awatar użytkownika
ioreta

Post autor: ioreta »

W Manufakturze niestety jeszcze dzisiaj nie było :( Cały czas leży stary.
Awatar użytkownika
tnatalia

Post autor: tnatalia »

thewiz pisze:W Empiku Zlote Tarasy w Warszawie mozna kupic w cenie 14 PLN. Dzis bylo sporo egzemplarzy.
Podobnie w Empiku na Nowym Świecie
Awatar użytkownika
ghost_ola

Do osób, które zamówiły TIME'a przeze mnie na ebay'u:
Przpraszam, ze tu piszę zamiast do wszystkich zainteresowanych oddzielnie, ale jestem poza domem i do konca weekendu mam ograniczony dostep do netu. Za magazyny z Ebaya juz zapłaciłam, oczekuję potwierdzenia przesyłki. Dostałam dwa przelewy, ale nie jestem pewna od kogo, więc proszę przyslijcie mi swoje nazwiska na priv. Pozdrawiam, Ola.
ps. widze, ze troche wszyscy przeplacilismy :/ szkoda...
Awatar użytkownika
Malwina24

Post autor: Malwina24 »

Magazyn TIME dostępny jest w Empikach ... ładnie wydane i moim zdaniem ślicznie pożegnało go PEPIS ( az sie ponownie popłakałam ) jezu ja nadal w to nei wierze !!!!!!!!!!!
He rocks my world since 1990 !!! Till forever ...

Obrazek
ODPOWIEDZ