Michael nie żyje - posty 25.06-04.07

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
Marie

Post autor: Marie »

Nie wiem w co wierzyć.
Zbyt dużo plotek, zbyt mało prawdziwych informacji.
Ale wiem jedno.
To wszystko wydaje mi się być ch.olernie podejrzane.
Jeszcze nikt nie zna przyczyny jego śmierci. Wszyscy coś kręcą.
Nie pasuje mi to..
Awatar użytkownika
Jagus32

Post autor: Jagus32 »

Marie pisze:Nie wiem w co wierzyć.
Ale wiem jedno.
Nie pasuje mi to..
Marie, masz rację, ja też czuję się zdezorientowana i nie wiem już co mogę traktować jako rzetelną, pewną informację..eh! :/.
'We are the World..'
Lisa

Post autor: Lisa »

Jagus32 pisze:
Marie pisze:Nie wiem w co wierzyć.
Ale wiem jedno.
Nie pasuje mi to..
Marie, masz rację, ja też czuję się zdezorientowana i nie wiem już co mogę traktować jako rzetelną, pewną informację..eh! :/.
Jedno jest pewne On sam wie jaka jest prawda ktora zabrał ze soba, a to co gazety wypisuja czy w mediach slyszymy trzeba podchodzic do tego sceptycznie. R.I.P MICHAEL
Awatar użytkownika
Kermitek

Post autor: Kermitek »

Jeśli mam być szczera to popieram niewystawianie zwłok na widok publiczny. Popatrzcie tylko jak dziennikarska rzesza zebrała się pod Neverlandem. Byle tylko złowić jakiś fragment sensacyjnego zdjęcia i potwierdzić swoje dewagacje z satysfakcją. Więcej ich tam niż nas. Powinniśmy złapać za patelnie i przegonić ich stamtąd.
Kultura umożliwia rozkwit najpiękniejszych zdolności człowieka
Mandey

Post autor: Mandey »

Sophos, firma produkująca oprogramowanie antywirusowe, ostrzega przed nowym wirusem komputerowym. "Michael Jackson" rozprzestrzenia się przez masowo rozsyłane e-maile, które rzekomo mają zawierać niepublikowane zdjęcia i piosenki artysty - informuje RMF FM.

;-)
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
Awatar użytkownika
Streetwalker

Post autor: Streetwalker »

O! To już się MJ swojego wirusa dorobił nawet ;)
Będę mieć to na uwadze.
K

Post autor: K »

jeśli to prawda z tym lekiem to wszystko wskazuje na to że Michael cierpiał na bezsenność spowodowaną stresem przed 50 koncertami...
Jermaine mówi w wywiadzie (wzruszającym zresztą) że Michael był przeciwny wszelkim nakrotykom ale... no właśnie co jeśli...

http://today.msnbc.msn.com/id/26184891#31704351
Awatar użytkownika
anialim

Post autor: anialim »

Dziękuję K. za ten link, naprawdę wzruszający wywiad. Tam jeszcze obejrzeć można "spacer" po pustym Neverland... co za kontrast do Private Home Movies, które znów odświeżałam :(
poza tym, obiecałam sobie, że marzyć mogę, że to żart to wszystko jest, dopóki nie usłyszę, że ktoś z rodziny widziała MJa po śmierci... Jermain widział, pożegnał się z Nim. Czyli koniec. :(
Karioka

Post autor: Karioka »

cudny ten wywiad
"Michael was a gift..."
ain't no sunshine when he's gone...
1958-2009
Awatar użytkownika
Marie

Post autor: Marie »

Piękny wywiad.
Nie wiem co jeszcze powiedzieć.
Strasznie wzruszająco mówił o tym, że Michael był gotowy, że dał dzieciom najważniejszą rzecz- MIŁOŚĆ.
Nie wiecie czy ten wywiad można gdzieś ściągnąć??
natasha007

Post autor: natasha007 »

pewnie tutaj ten wątek się pojawił...
Wku..yła mnie informacja że mają wystawić Jacko publicznie...
1) Godność zmarłego
2) Kochany tatus nawet na śmierci syna zarobi
3) Uszanujmy człowieka po dwóch sekcjach
4) Ja chcę Michaela zapamiętać jako wesołego murzynka, a później wspaniałego człowieka niż zmęczonego i wycieńczonego chorobą wspaniałego muzyka... chcę go zapamiętać jakim był a nie, jak skończył...
I mysle że tutaj wiele osób się ze mną zgodzi... chodź gdzies ostatnioo słyszałam że jednak go nie wystawią, ale kurde, no kto wpadł na tak kretyński pomysł... dajmy mu spokojnie odejśc...

A wywiad, poprostu zapiera dech... nie powiem że popłakałam się bo łez mi już brakuje, ale naprawdę wzruszający...
K

Post autor: K »

zdjęcia na nk? przecież trumna stałaby daleko od barierek odgradzających ludzi i nie sądzisz chyba że postawiliby Ci ją pod nogi...
Karioka

Post autor: Karioka »

i co to znaczy "jak skonczył" ? :-/
ain't no sunshine when he's gone...
1958-2009
Awatar użytkownika
Freddy

Post autor: Freddy »

i co to znaczy "jak skonczył" ? e
Też nie rozumiem przesłania. Michael jak już to zakończył swój żywot ale w wielkim stylu stając się prawdziwą legendą już za życia, a przecież miał wielkie plany na przyszłość które niestety nie zdążył zrealizować.
"I will never, ever sell Neverland. Neverland is me,(...)" 29.08.1958-25.06.2009-05.04.2010- 2013 BaM !!!

Obrazek
Awatar użytkownika
alexis

Post autor: alexis »

editt pisze:Powiedzieli też, że podobno Rowe będzie walczyć o opiekę nad dziećmi
Ja z kolei gdzieś czytalam na necie, że Debbie powiedziała, że nie ma zamiaru walczyć o prawa do opieki, że juz się z tym pogodziła, ze nigdy ich nie zobaczy...dodała tylko, że dzieci nie są Michaela...
"I close my eyes...just to try and see You smile one more time...but it's been so long now all I do is cry...can't we find some love to take this away...'cause the pain gets stronger every day...";(
Zablokowany