DVD Życie z Michaelem Jacksonem [LWMJ] (Lektor PL)

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
Awatar użytkownika
insomniaof

Post autor: insomniaof »

m-m1kea bardzo dziękuję :calus:
Obrazek
last.fm
"Cause Billie Jean is waiting there for you"
myha8209

Witam

Post autor: myha8209 »

Witam. W końcu znalazłam ten wywiad (w tłumaczeniu na polski). Dzięki bardzo. I pozdrawiam:) japrosic
Myha8209
Awatar użytkownika
Marie

Post autor: Marie »

Potrzebuję chyba pomocy.
Otóż part 08 nie chce mi się wypakować :/ pisze "wolumin uszkodzony" i "nieoczekiwany koniec archiwum"

Ktoś pomoże?
Awatar użytkownika
Eta

Post autor: Eta »

Marie pisze:Potrzebuję chyba pomocy.
Otóż part 08 nie chce mi się wypakować :/ pisze "wolumin uszkodzony" i "nieoczekiwany koniec archiwum"

Ktoś pomoże?
ja miałam podobny problem (z inną częścią, ale nie pamietamm z którą). Usunełam tę część z komputeria i ściągnęłam jeszcze raz. Wówczas wszystko zadziałalo. Spróbuj, może Tobie również się uda. Tylko tak potrafię pomóc.
[*][*][*] na zawsze w moim sercu
Awatar użytkownika
MJ-fanka

Post autor: MJ-fanka »

Ludzie, jak mam sobie włączyć język polski?? Bo mi tylko po angielsku działa.... :smutek:
Awatar użytkownika
MJ_Angel

Post autor: MJ_Angel »

a jest jeszcze ten film na DVD? bo ja mam problemy z otwieraniem tego typu linków ściąganych u mnie na komputerze ;/
Obrazek
Awatar użytkownika
M.J.[*]

Post autor: M.J.[*] »

poóżcie..wszystko idzie dobrze - sciąga się - zapisuje a potem ? otwieram i otwiera mi się ''nieprawidłowy obraz''
co mam zrobić ? ten wiwiad z Michael'em doda mi otuchy mi Jego odejsciu...:((( [*]- będe słuchała tylko Michaela a PANA komentującego będe słuchała i pypuszczała drugim uchem....
Obrazek
''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
Tylko kto powie mi jak żyć i dokąd iść ?
myha8209

Ściąganie zakończone

U mie wszystko działało. Wywiad świetny. Polecam wszystkim ( kto jeszcze nie widział).Aż żal , że go już nie ma z nami- na tym świecie. Pozdrawiam
Myha8209
Awatar użytkownika
MJ-fanka

Re: Ściąganie zakończone

Post autor: MJ-fanka »

myha8209 pisze:U mie wszystko działało. Wywiad świetny. Polecam wszystkim ( kto jeszcze nie widział).Aż żal , że go już nie ma z nami- na tym świecie. Pozdrawiam
A miałaś w J. Polskim?
Czy w Ang.?
Jak w Polskim, to jak to włączyłaś? bo mi kurde nie wiem czemu ale jakoś lektora czy tam napisów nie pokazuje :/

POMOŻE KTOŚ?!?!
pauliii88

Mam problem z pobraniem

Post autor: pauliii88 »

Mam problem z popraniem 10 i 11 części tego DvD :smutek:
Awatar użytkownika
masa_bitumiczna

Post autor: masa_bitumiczna »

Witam.
Mam nadzieję, że nie wyskoczę tu jak filip z konopi i nie palnę jakiegoś głupstwa. Nie jestem wielkim fanem Michaela, ale chciałbym obejrzeć o nim jakiś dokument. Z tego co się zorientowałem, to materiał LWMJ Bashira jest przekręcony, a znacznie lepszą wersją jest "The Michael Jackson Interview: The Footage You Were Never Meant to See". Prawda to?

Czy bylibyście tak łaskawi i podali mi namiary na The Michael Jackson Interview (np. rapidshare, megaupload, torrent. Byle nie youtube)? Może być po angielsku.
Bo przeglądając forum natrafiłem na Private Home Movies, ale dokumentu, o którym ja piszę - nie ma.
myha8209

w j. polskim mam . ale to nie wiem jak to się stało. poprostu gra. :)
Myha8209
Awatar użytkownika
M.J.[*]

mi niestety sciągnięcie niewychodzi....
mam niby sciątgnięte i się otwierają ale jak jest np. wybór języka nie moge nic nacisnąć :(
może ma ktoś zgrane to na dvd ? bądz można LWMJ zakupić gdzieś ?
zalezy mi bardzo na tym....moge od kogoś odkupić itd
Pozdrawiam

M.J [*] ;(((((((((( Kocham Cię
Obrazek
''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
Mandey

Post autor: Mandey »

M.J.[*] pisze:bądz można LWMJ zakupić gdzieś
u kolegi Willy'ego na blogu >>> http://mjwideokolekcja.blogspot.com/
znajdziesz tego masę. Skontaktuj się z nim. Można zakupić płyty od niego oczywiście nieoficjalne za tanie pieniądze. Polecam. Ma mnóstwo koncertów itp.
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
Awatar użytkownika
M.J.[*]

Mandey dziekuje bardzo
Obrazek
ODPOWIEDZ