Płyta MJPT
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- speechless26
Płyta MJPT
Zgodnie z umową, aktualizuję wątek.
Lista zgłoszeń JEST JUŻ ZAMKNIĘTA.
CZAS NA PRZYJMOWANIE NAGRAŃ TEŻ JUŻ MINĄŁ.
Dziękuję tym, którzy wzięli udział w projekcie. Za czas niedługi wszyscy mam nadzieję, usłyszą efekty.
Jednocześnie chciałabym wspomniec, iż jest mi niezmiernie przykro, iż wielu osobom nawet nie chciało się pofatygowac i napisac mi, że rezygnują z nagrania. Niestety, nie jestem w stanie pilnowac każdego z was.
Dzięki wam, wiele osób nie miało okazji zaśpiewac swoich ulubionych piosenek, które zajęliście BEZSENSOWNIE. Tak się nie robi, jeżeli nie jest się na tyle odpowiedzialnym, by uczestniczyc w jakimkolwiek projekcie.
Oto ostateczna lista:
Michaelka111-Childhood
speechless26- Smile
hubertous- Human Nature
agusiaa_w- Cry
Beti_90- Black or White
Suerte- Fall again
Dossia- I just can't stop loving you
mariurzka- She's out of my life
jennywren- Whatever happens
Mrkariinka- Billie Jean
Billie Jean M.J.- Little Susie
iza89- Gone too soon
MJwroc- This is It
dreamfor2- Beautiful Girl
Jeśli kogoś pominęłam, a ktoś wysłał nagranie, proszę pisac. Zdarza się.
I to tyle.
Nie jest źle. Ale dla porównania lista chętnych wynosiła ok 50.
Lista zgłoszeń JEST JUŻ ZAMKNIĘTA.
CZAS NA PRZYJMOWANIE NAGRAŃ TEŻ JUŻ MINĄŁ.
Dziękuję tym, którzy wzięli udział w projekcie. Za czas niedługi wszyscy mam nadzieję, usłyszą efekty.
Jednocześnie chciałabym wspomniec, iż jest mi niezmiernie przykro, iż wielu osobom nawet nie chciało się pofatygowac i napisac mi, że rezygnują z nagrania. Niestety, nie jestem w stanie pilnowac każdego z was.
Dzięki wam, wiele osób nie miało okazji zaśpiewac swoich ulubionych piosenek, które zajęliście BEZSENSOWNIE. Tak się nie robi, jeżeli nie jest się na tyle odpowiedzialnym, by uczestniczyc w jakimkolwiek projekcie.
Oto ostateczna lista:
Michaelka111-Childhood
speechless26- Smile
hubertous- Human Nature
agusiaa_w- Cry
Beti_90- Black or White
Suerte- Fall again
Dossia- I just can't stop loving you
mariurzka- She's out of my life
jennywren- Whatever happens
Mrkariinka- Billie Jean
Billie Jean M.J.- Little Susie
iza89- Gone too soon
MJwroc- This is It
dreamfor2- Beautiful Girl
Jeśli kogoś pominęłam, a ktoś wysłał nagranie, proszę pisac. Zdarza się.
I to tyle.
Nie jest źle. Ale dla porównania lista chętnych wynosiła ok 50.
Ostatnio zmieniony ndz, 21 lut 2010, 17:05 przez speechless26, łącznie zmieniany 105 razy.
I'm so proud to say- I love You.
- speechless26
na gronie chodziło im własnie raczej o zaśpiewanie wspólnie piosenk, po wcześniejszych próbach. a tutaj proponuję coś innego:) i moim zdaniem bardziej trwałego i pamiątkowego.. i realniejszego ;)cobytuby pisze:mnie się podoba:) napisałaś to tak hm..spokojnie i zachęcająco, bo na gronie podobna inicjatywa wyszła, ale nie przyciąga za bardzo, ja jestem za i myślę, że znajdzie się więcej chętnych
I'm so proud to say- I love You.
- Jacksomanka
-
-
Mart, nie musisz mieć talentu wokalnego, śpiewaj sercem, z niego płynie muzyka, która nie potrzebuje zapisu nutowego, utrzymywania się w tajmie, trzymania się linii melodycznej i śpiewania pełnym gardłem, albo też oddychania przeponą- do spiewania sercem potrzebne Ci jest tylko serce, a ono już samo będzie wiedziało jak Cię poprowadzić przez dźwięki, gdy usłyszy jedną z tych melodii, przy których nie raz się wzruszało, czy radowało. To serce jest filtrem, przez które przepływa Muzyka Jedności i wydobywa to co najczystsze.
Dlatego bardzo chętnie przystaje na pomysł, i dodam, że moimi ulubionymi utworami są: "Will you be there" i "Earth song", bo sa tak naładowane emocjami, że podczas ich słuchania ma się wrażenie, że sie zaraz wybuchnie. Ja osobiście mikrofonu nie mam, ani innych urządzeń, ale bardzo bym chciała włączyć się w ten projekt i może by mi ktoś mógł pomóc, oczywiście nie zmuszam. Na wszelaki wypadek podaję mój prywatny mail, bo czytając wasze komentarze, orientuje się, że Wy się pomiędzy sobą komunikujecie nie tylko za pomocą mjpt, ale tez innych takich różnych: trinnity6@wp.pl. dziękować
Aha ! mam pytanie czy ktoś z Was, fanów MJ studiuje może na swps w Warszawie?Ja wybieram się tam na studia od paxdziernika, chciałabym kogoś poznać osobiście, bo mieszkam w małym mieście, a tu raczej nikt się Michaelem nie interesuje i Jego fanów nie znam. Przepraszam za prywatę i jeszcze raz poperam pomysł tylko dajcie mi znac jakby coś miało dojść do skutku. pozdrawiam
Dlatego bardzo chętnie przystaje na pomysł, i dodam, że moimi ulubionymi utworami są: "Will you be there" i "Earth song", bo sa tak naładowane emocjami, że podczas ich słuchania ma się wrażenie, że sie zaraz wybuchnie. Ja osobiście mikrofonu nie mam, ani innych urządzeń, ale bardzo bym chciała włączyć się w ten projekt i może by mi ktoś mógł pomóc, oczywiście nie zmuszam. Na wszelaki wypadek podaję mój prywatny mail, bo czytając wasze komentarze, orientuje się, że Wy się pomiędzy sobą komunikujecie nie tylko za pomocą mjpt, ale tez innych takich różnych: trinnity6@wp.pl. dziękować
Aha ! mam pytanie czy ktoś z Was, fanów MJ studiuje może na swps w Warszawie?Ja wybieram się tam na studia od paxdziernika, chciałabym kogoś poznać osobiście, bo mieszkam w małym mieście, a tu raczej nikt się Michaelem nie interesuje i Jego fanów nie znam. Przepraszam za prywatę i jeszcze raz poperam pomysł tylko dajcie mi znac jakby coś miało dojść do skutku. pozdrawiam
-
-
- calineczka
Nie mogę powiedziec, żebym śpiewała, ale co mi szkodzi, piękny pomysł, jak najbardziej idę na to;D Ulubionych mam parę, zastanowię się i dam znac którą.
Ostatnio zmieniony pt, 03 lip 2009, 18:13 przez calineczka, łącznie zmieniany 1 raz.
[*] Forever, Michael
25 czerwca
Słowik podleciał w górę, na lipie zaśpiewał,
zdjął motyla z powietrza,
zniknął ze zdobyczą...
Drzewo szumi, w powietrzu poszukuje zbiega
i zapachem powtarza
melodię słowiczą.
Maria Pawlikowska-Jasnorzewska
25 czerwca
Słowik podleciał w górę, na lipie zaśpiewał,
zdjął motyla z powietrza,