Ja niestety nie dam rady dojechac , ale sercem z wami bede...
Poza tym poinformowałam fc MATTA i mam nadzieje ze ktos od nas też zjawi się w stolicy by oddać hołd takze w imieniu fanów MP.
anialim pisze:chciałabym też do wawy pojechać... Nie znam jednak nikogo z Was, nie chcę sama tam stać i buczeć (czy jak to będzie)... Ktoś z okolic krk się wybiera?
I jeszcze, po tym spotkaniu się rozchodzimy? nie udałoby się jakoś wspólnie pogrzebu obejrzeć?
W Krakowie też jest spotkanie,właśnie dla tych którym łatwiej jest dotrzeć tu niż do Warszawy;)
właśnie widziałem Tosina (Nigeryjczyk który był na spotkaniu 26.06) w TVN Warszawa i on organizuje spotkanie o godzinie 19:00 we wtorek... Już nie wiem co jest grane i po co ku**a dwa spotkania skoro to największe i to na którym będą fani z całej Polski jest w niedzielę o 12... O co biega?
We will never forget you, and your music will live forever. Michael Jackson FOREVER [*]
luuuki pisze:Już nie wiem co jest grane i po co ku**a dwa spotkania skoro to największe i to na którym będą fani z całej Polski jest w niedzielę o 12... O co biega?
i tego się trzymać! niedziela: 12.00 we wtorek każdy uczci go prywatnie!
bardzo dobrze ze główne spotkanie jest w niedziele nie we wtorek niektórzy pracują tak jak ja i nie mają możliwości zjawić się w środku tygodnia więc niedziela jest spoko....
Czy ktoś wie,czy w niedziele stoją obok Rotundy sprzedawcy? Żeby można było kupić kwiaty na przykład... albo gdzieś w podziemiach dworca..? Bo nie mam pewności.
akaagnes pisze:Czy ktoś wie,czy w niedziele stoją obok Rotundy sprzedawcy? Żeby można było kupić kwiaty na przykład... albo gdzieś w podziemiach dworca..? Bo nie mam pewności.
wiesz, ja tak jednak się zastanwiłam i wydaje mi się, że w była kwiaciarnia w podziemiach, ale nie dam nic sobie za to uciąć :)