Tajemniczy "Dome Project" (teledysk)

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
Xander

Tajemniczy "Dome Project" (teledysk)

Post autor: Xander »

Jackson made a music video, currently known as "Dome Project", in early June, 2009. The video is scheduled to finish post-production in mid-July, 2009.

Dome Project is the working title to a forthcoming music video by Michael Jackson.[1] Shooting of the production occurred from June 1 to June 9, 2009. Jackson was present for most production days.[1]

The video was shot at Culver Studios in Culver City, California using 3D technology. Production of the video was said to be "elaborate." Four sets were constructed, including one resembling a cemetery similar to that in the Thriller video.[2]

The project is now in post-production and is scheduled to be complete in mid-July, 2009

źródło: wikipedia

Z tego co tu napisano, Michael stworzył teledysk o nazwie "Dome Project", ktory prawdopodobnie mial zostać pokazany w technice 3D już w lipcu. Produkcja jest dopracowywana. Wszystko mialo być podobne do legendarnego Thrillera.

Czy ktoś o tym słyszał?

AP zdaje sie podtwierdzac i przekazuje wiecej szczegółów na ten temat:

http://www.google.com/hostednews/ap/art ... gD994OTK00
Obrazek
baśka_MJ4ever

Post autor: baśka_MJ4ever »

z tego co wiem dokladnie o ej sprawie bylo mowione w maru 2009 jakis tydzin po konferecji gdy powoli sie ujawnialy te warunki. ilosc koncertow, nowy album i FILM 3D na miare Thrillera:) Czy Mike wywiazal sie z umowy jeszcze przed smiercia? Oby :-)
Each morning I get up I die a little
Can barely stand on my feet
Take a look in the mirror and cry
Lord what you're doing to me

They say I'm goin' crazy...
Awatar użytkownika
Trinity

Post autor: Trinity »

Wydaje mi się, że może to być np Intro do koncertów. kiedyś O2 arena nazywała się Millenium Dome i jakoś mi się skojarzyło Dome Project
Awatar użytkownika
Do$ka

Post autor: Do$ka »

Odkopuje stary temat.
Wiadomo co dalej z Dome Project? Jeszcze 2 miesiące temu wszyscy przekazywali informacje o premierze projektu w wakacje 2009, praktycznie pewni tego co mówią, a teraz jakoś sprawa ucichła.
Obrazek

One sweet night I knew I would see
A stranger who'd be my friend
http://www.mjshouse.com/~pateli/index.htm
Awatar użytkownika
owca

Post autor: owca »

hmmmm.... ciekawe. mam nadzieję, że teledysk się ukaże. 3D - WOOW ! :-) czekam z niecierpliwością.
jak na razie, wiem tylko tyle, że dome to kopuła i czacha; globus (czaszka; głowa). :crazy:
no nic. pożyjemy, zobaczymy.
:jachce:
ODPOWIEDZ