Michael nie żyje - posty 25.06-04.07

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
Moscan

Post autor: Moscan »

alexis pisze:Ja z kolei gdzieś czytalam na necie, że Debbie powiedziała, że nie ma zamiaru walczyć o prawa do opieki, że juz się z tym pogodziła, ze nigdy ich nie zobaczy...dodała tylko, że dzieci nie są Michaela...
Debbie Rowe złożyła w sądzie wniosek o opiekę nad dziećmi.
Awatar użytkownika
editt

Post autor: editt »

Ta kobieta chce walczyć o opiekę nad dziećmi, które ma z Michael'em, ale co z Blanket'em? chciałaby rozdzielić rodzeństwo? głupia baba! Z resztą Michael w testamencie napisał kto ma opiekowac się Jego dziećmi...

Mandeyrator >>> Przeniosłem z tematu o wydawnictwach "This Is It". Proszę nie spamować. Trzymać się tematów a nie pisać gdzie popadnie.
Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
anialim

Post autor: anialim »

K pisze:jeśli to prawda z tym lekiem to wszystko wskazuje na to że Michael cierpiał na bezsenność spowodowaną stresem przed 50 koncertami...
teraz cnn podało, że już bezsenność pojawiła się już na czasie HIStoryTour, kiedy MJ podróżował z anestezjologiem, który Go zasypiał i "sporowadzał z powrotem" (jak to ujęli;>), próbowali z tym lekarzem MJa rozmawiać, ale w sumie nic im powiedzieć nie chciał (coza kontrast do wszystkich, którzy ostatnio za dużo mówią i zwykle wymyślają ;>)
Przykro mi, on to wszystko dla nas, fanów, robił... Zdawałam sobie sprawę, że to ogromny stres i wysyłek... ale przez myśl mi nie przeszło coś takiego :(
--
Co do Rowe: ona ponoć jeszcze nie zdecydowała, co zrobi. Wczoraj niby rozmawiała z jakąś tv, która jej wypowiedź przekręcić miała, jej prawnik prostował, że jeszcze decyzji żadnych nie ma, że się zastanawia, czy powinna (jakby było nad czym;>) Mam ogromną nadzieję, że dzieci zostaną z rodziną MJa
katiejackson

Post autor: katiejackson »

Nie wierzę w to wszystko. Specjalnie nie wchodziłam na to forum, bo wiedziałam, że czytanie jak inni wspaniali fani to przeżywają będzie dla mnie tylko gorsze...

W nocy nie mogę zasypiać, patrzę w niebo i myślę. Mówię do Niego. Wiem, że mnie słyszy a więc daje mi to z nim łączność.

Z drugiej strony mi słabo jak widzę co media zdziwiają. Nie pozwolili mu żyć - nie pozwalają mu również odejść. Co chwilę głupie pomysły, czego to Michael nie miał a co miał... + całe to zdzierstwo aeg...ehh

Do momentu aż zobaczyłam Janet na BET łudziłam się, że to może żart. Teraz już nie czekam na telefon, że Michael żyje.

Dzieci muszą pozostać w rodzinie, byleby stary gnój Joe nie miał do nich dostępu, bo już widzę jak zmusza dzieciaki do śpiewania w zespole.
Don't Tell Me You Agree With Me
When I Saw You Kickin' Dirt In My Eye
Awatar użytkownika
nat88

Post autor: nat88 »

cnn przed chwilą podało informację, że w domu Michaela znaleziono diprivan...
Obrazek Obrazek Obrazek
RIP king of pop
baśka_MJ4ever

Jak reagują ludzie z Waszego otoczenia?

Post autor: baśka_MJ4ever »

Dzisiaj bylam swiadkiem czegoś co słowem można nazwać:szok!
po serii dzisiejszych wiadomosci w telewizji dostalam kilka SMSów i 2 telefony od znajomych. I wszyscy to samo: Oglądalem dzisaj wiadomosci i pokazywali otatnią próbe Jacksona! Niezły był. albo:to było coś...

teraz ludzie z mojego otoczenia zupelnie inaczej traktuja Króla...nabierają szacunku bo poznali troche prawdziwego Michaela...

Jak u Was ludzie reaguja na odejscie Michela? coś sie zmieniło?
Each morning I get up I die a little
Can barely stand on my feet
Take a look in the mirror and cry
Lord what you're doing to me

They say I'm goin' crazy...
Awatar użytkownika
anialim

Re: Jak reagują ludzie z Waszego otoczenia?

Post autor: anialim »

baśka_MJ4ever pisze:
Jak u Was ludzie reaguja na odejscie Michela? coś sie zmieniło?
tak, przyznałam się, że myślę, żeby do wawy jechać na spotkanie w niedziele... odp.-> "i co? zbiorowe sepuku popełnić chcecie, czy jak?"
<wiem, brak słów... dobrze, że Was tu mam...:>
Awatar użytkownika
Ai

Post autor: Ai »

bardzo podobała mi się wypowiedz Jurka Owsiaka przed chwilą w Faktach po faktach żebyśmy byli tak jak Michael pracowici w życiu i tak pokorni do życia jak on, abyśmy przyjmowali świat takim jakim jest i godzili się ze sprawami, na które nie mamy wpływu
jedna z lepszych puent osoby, która nie była fanem MJa, a która nie obrzuca go błotem ani nie krytykuje
Ostatnio zmieniony pt, 03 lip 2009, 19:57 przez Ai, łącznie zmieniany 1 raz.
Lies run sprints, but the truth runs marathons

MJ symbol mojego dzieciństwa - dziecko BAD
Awatar użytkownika
speechless26

Post autor: speechless26 »

Ai pisze:bardzo podobała mi się wypowiedz Jurka Owsiaka przed chwilą w Faktcha po faktach żebyśmy byli tak jak Michael pracowici w życiu i tak pokorni do życia jak on
a słyszałaś co mówił wcześniej? no comment.
I'm so proud to say- I love You.
Awatar użytkownika
Ai

Post autor: Ai »

no dobra ale przynajmniej nie wyciągał wszystkich brudów, które rozdmuchuje prasa
zresztą ja się poniekąd zgadzam z jego opinią, że teraz ludzie którzy tępili go jak robaka nagle płaczą robią sobie wesołe zdjęcia przy bramie Neverlendu i deklarują swój wielki żal po jego śmierci
wiesz Niedźwiedzki tez powiedział podobnie że był na jego koncertach i to że MJ płakał przy Heal the world na każdym koncercie w tym samym momencie to to był część show
nie oszukujmy się my jako fani widzieliśmy tylko te jego dobre cechy które nam przed sobą ujawniał, które pokazywał, a tak na prawdę nie znaliśmy go, outsadera z Nibylandii bo Piotruś Pan też nie był postacią którą czytelnik tak naprawdę poznawał dogłębnie... każdy imho ma kilka twarzy, ma maski które zakłada zależenie od sytuacji, tak jak ktoś mówił - MJ nie chciał być zraniony a dla przyjaciół był pełen czułości i bezwzględnej wierności
Lies run sprints, but the truth runs marathons

MJ symbol mojego dzieciństwa - dziecko BAD
Nesseya

Post autor: Nesseya »

żebyśmy byli tak jak Michael pracowici w życiu i tak pokorni do życia jak on, abyśmy przyjmowali świat takim jakim jest i godzili się ze sprawami, na które nie mamy wpływu
Przepraszam ale sprostuje. Pan Owsiak powiedział owszem że Michael był niesamowicie pracowity, ale nie miał pokory i nie przyjmuje świata taki jaki jest oraz nie godzi się ze sprawami na które nie ma wpływu. Dodał jeszcze że nie ma sensu wybielanie skóry, skoro jest się murzynem i własnie to miał na myśli mowiąc ze nie godzi sie z rzeczami na które nie ma wpływu ;/ Pan Hołownia powiedział między innymi że denerwuje go całe to zamieszanie po śmierci Michaela, że te łzy i "rozdzieranie szat" to gruba przesada. Powiedział że płaczą ludzie którzy nic o nim nie wiedzą (wydaje mi się że to jest właśnie piękne). A podsumował pięknymi słowami żebyśmy byli "ciszej nad tą trumną".
[*]
Karioka

Post autor: Karioka »

hyh do Niedzwieckiego to ja nawet kiedys maila napisałam w tej sprawie ale to bylo dobrych pare jesli nie parenascie lat temu

tylko ze on mowił o piosence She's Out Of My Life

i ja sie z nim nie zgadzam
bo nie wiem jak trzeba byc naiwnym
zeby myslec ze takie łzy to sa takie prawdziwe najprawdziwsze
szczegolnie przy piosence sprzed lat

koncert Michela to spektakl i rowne pretensje moznaby bylo miec do aktora w teatrze ze placze ciagle podczas tej samej sceny

no placze - bo tak ma w scenariuszu
co nie zmienia faktu ze ze jak emocje ktore niesie tekst sa silne
to i aktor moze sie wzruszyc w miare prawdziwie
ain't no sunshine when he's gone...
1958-2009
Awatar użytkownika
777

Post autor: 777 »

Czy wiadomo już gdzie Polscy fani będą mogli zobaczyć transmisję. O której godzinie jakie kanały?
Jak ktoś coś wie to niech piszę.
Obrazek
Awatar użytkownika
kaem

Post autor: kaem »

Polecam internet, cnnlive. "Olej" telewizor.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
Awatar użytkownika
777

Post autor: 777 »

kaem pisze:Polecam internet, cnnlive. "Olej" telewizor
Oki dzięki
Obrazek
Zablokowany