Ciekawe programy z MJ w Radio & TV [tylko zapowiedzi]

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Post Reply
kaem

Ciekawe programy z MJ w Radio & TV [tylko zapowiedzi]

Post by kaem »

Dobra wiadomość dla biegłych w szprechaniu. Według mojej gazety z programem, od soboty na niemieckiej Vivie pojawi się cykliczny program dotyczący procesu Michaela Jacksona. Stała godzina: 14:30 plus, w zależności od dnia, dodatkowo 22:15 i/ lub 18:30.
Last edited by kaem on Thu, 14 Apr 2011, 22:06, edited 2 times in total.
Agata**

Post by Agata** »

Niemiecka VIVA wykupiła cały process i transmituje go około 3x dziennie od 1 lutego, o ile dobrze pamiętam... Oprócz tego powstał program Jacko vs Pocher, często są puszczane teledyski (również The Jacksons), a Michael Jackson Secret Childhood jest emitowany chyba już od miesiąca- czyli nic nowego... Jednym słowem Viva niemiecka w moich oczach poszła w górę. Dodatkowo praktycznie codziennie są świeże newsy na telestronach (kurczę, mój niemiecki...). Pozdrawiam ciepło, love, blanka.
Pank

Michael w radio i telewizji

Post by Pank »

VH1 planuje weekend z Michaelem Jacksonem? HBO zamierza emitować koncert Michaela z Bukaresztu lub film Moonwalker? W Trójce planowana jest godzinna dyskusja na temat fenomenu Michaela? Jedynka w Wiadomościach emitowała dwuminutowy reportaż na temat artysty? W ostateczności, w popularnej stacji radiowej lub telewizyjnej puszczono utwór, który ciężko znaleźć na składankach z największymi hitami? Ten temat jest dla Ciebie! Oczywiście inteligentny spam w rozsądnej ilości dozwolony. W końcu to Hyde Park. :>

By nie powtórzyć sytuacji z tego i tego tematu, bezzwłocznie usuwane (i, mam nadzieję, raportowane japrosic) będą posty typu:

- dzisiaj na VH1 o 12:34:21 leciało YANA :love:
- radio Zet znów puściło billie jean, yeah! a wczoraj heal the world!
- chyba Billy Jean, cio? :nerwy:
- takie yeah jak w nowym singlu tej babci Madonny?
- dzisiaj było to samo, ale w radio 90, ale nie wiem o której
- o, o, ja też to słyszałem!
- mój wujek obudził mnie, jak to leciało, hah, chociaż nie wiem
- Krzysztof Ibisz :war: znów zażartował z Miśka nieprzyjemnie, łuu, zanim Szawołowska, czy jak jej tam, zaśpiewała w jak ona śpiewa - pamiętam, bo wtedy zadzwoniła moja psiapsiółeczka :szepcze:
- Ibisz - Srybysz! :zly:
- w esce, jak jadłam obiad (lazania, jamii :mniam:), no to ten willajm z Miśku, ale jestem rozstrzepana :hahaha:
- dlaczego w teleksperesie nie było nic dzisiaj o Majkielu? Jak ja nienawidzę tego kraju, boższ
- dlaczego tamte tematy wylądowały w koszu?! to zamach! co z demokracją i wolnością słowa?!!!!!

Te proszę pisać w koszu - tematy nie są, póki co, zamykane.

loveMJPT
Mandey

Post by Mandey »

Hm, no to czas ładnie napisać że niemiecka VIVA jutro (w jego urodziny) :-P w programie z serii VIVA Live! zaprosi do studia kilka wykonawców, którzy zaśpiewają jego utwory. Poczytać można tutaj.
Szukasz mnie? Znajdziesz mnie tutaj albo tutaj ;)
homesick

Post by homesick »

he he he

TVN24 chwila przed 10.00, zgadnijcie kto mial pogadanke w studio o Michaelu z okazji jego 50tki??

Panie Leszczynski mimo wszystko lubie pana i nie dostanie pan ode mnie g*wna w skarpetce, choc "MJ sie skonczyl, rozklada sie, nos mu sie zapada, ma plamy na twarzy i brudne paznokcie" :] jakzesz profesjonalne podsumowanie kariery jednej z najwazniejszych postaci popkultury.

w imieniu naszej skromnej spolecznosci dziekujemy.

z wyrazami szacunku H.
'the road's gonna end on me.'
blackrose1107

Post by blackrose1107 »

A dziś na MTV Dance o 20:00 jest "Happy Birthday Michael Jackson"
a o 21:00 "Michael Jackson's Secret Chilhood"
Willy Wonka, Willy Wonka to geniusz jest i tyle!
AgnetaMJ

Post by AgnetaMJ »

na vivie niemieckiej od 15.30-18.00 specjalne wydanie o MJ.
Love Is A Feeling... Quench My Desire
Give It When I Want It... Takin’ Me Higher
Xander

Post by Xander »

Twórcy serialu "Rodzina Simpsonów" postanowili w specjalny sposób upamiętnić Michaela Jacksona.

Przed najbliższym odcinkiem serialu stacji Fox, wyemitowany zostanie klip "Do the Bartman". Współautorem popularnego w latach 90. hitu był właśnie Jackson. Król popu, będąc fanem animowanej serii, zgłosił się do producentów z propozycją napisania piosenki. Numer trafił na album "The Simpsons Sing The Blues" i dotarł do 1. miejsca UK charts. Teledysk w reżyserii Brada Birda doczekał się wysokiej rotacji na MTV.
Image
anne

Post by anne »

Zaraz na CNN będzie o Michaelu. Zapowiadają wystąpienie prawnika i temat o Neverlandzie.

1. Wystąpił prawnik Murraya. Twierdzi, że "nawet jeśli Michael brał jakieś, zapisane przez innego lekarza, specyfiki typu Demerolu, to doktor Murray o tym nie wiedział, nie został przez Michaela o tym poinformowany". Zaprzeczył też, jakby Murray miał kiedykolwiek Michaelowi tego typu specyfik podać.

2. Nie wiadomo, co z Neverlandem, decyzje nie zapadły. Joe Jackson mówił, że Michael na pewno nie będzie tam pochowany. Prawdopodobnie nie będzie tam kopii Elvisovego "Gracelandu"- chociażby dlatego, że ludzie (politycy), którzy mieszkają w okolicy, osiedlili się tam z tego samego powodu, co Mike- w poszukiwaniu spokoju.

3. Ekipa dochodzeniowa znalazła w domu Michaela w Holmby Hills medykamenty- nie podano jakie i ile.
Non omnis moriar, Michael.
SILENTIUM

Post by SILENTIUM »

Przed 23 w TVPInfo gosciem byl Waldemar Dabrowski, ktory poznal Michaela przy okazji wizyt w Polsce. Wypowiadal sie znakomicie o Michaelu, ze nalezy mu sie caly splendor i krolewskie pozegnanie, ze musial sie chronic przed swiatem, bo swiat na niego reagowal w sposob niezwykly. Michael byl czlowiekiem niezwykle inteligentnym i ciekawym wszystkiego w niepowierzchowny sposób. Na pytanie dziennikarza czy media poswiecaja teraz Michaelowi za duzo czasu powiedzial, ze pokazywanie jego wielkosci jako artysty jest zupelnie zrozumiale, ale on sam byl zniemaczony jak media rozdrapuja rany, spekuluja i przywoluja rozne niepotrzebne tematy. Powiedzial, ze byl z Michaelem w domu dzieka i widzial jak on sie do tej wizyty przygotowywal, jaki mial kontakt z dziecmi i nigdy nie uwierzy w oskarzenia.
anne

Post by anne »

Dzisiaj (piątek, 3.07.) za dwie godziny (o 3 w nocy naszego czasu) rozpocznie się godzinny program "Larry King Live: As the world prepares to say farewell to Michael Jackson, Larry King is granted special access inside Neverland. "
http://www.cnn.com/CNN/Programs/

Edit: chyba mam kłopoty z liczeniem, oczywiście źle podałam datę emisji u nas. Skoro program będzie emitowany w USA w piątek o 6 p.m. PT (9 p.m. ET), to znaczy, że u nas będzie to 3 a.m. ale już w sobotę.
Non omnis moriar, Michael.
Damian

Teraz MJ special w TV

Post by Damian »

teledyski, komentarze, odcinki z koncertów, swietna oprawa.... na DELUXE MUSIC równiez w internecie, ale trzeba sie zarejestrowac.

http://www.deluxetelevision.com/v2/index_television.php
trzeba kliknac na "JETZT SEHEN"

milego sluchania i ogladania!

przepraszam moderatorów ze otworzylem nowy "temat" ale przeciez po tym specialu mozna to usunac.
Lucasso

Post by Lucasso »

Dziś o 20:30 w TVN24 ma lecieć jakiś krótki materiał, w którym Jackson wypowiada się o Polsce (w zajawce puścili między innymi słowa "Chcę przywrócić Polsce klasę i honor"). Materiał przygotowywała Dagmara Kaczmarek, która przyznaje się do bycia fanką Króla Popu więc daje to nadzieje na jakieś w miarę obiektywny przekaz.
Image
brzoskwinka

Post by brzoskwinka »

W środe 15 lipca o godzinie 10.05 rozpocznie się maraton z Michaelem Jacksonem w MTV
I'll never let you part,You're always in my heart
Image
Lucasso

Post by Lucasso »

7 lipca o 12:00 na TVN24 - film dokumentalny "Michael Jackson z bliska".

Szczerze mówiąc nie wiem co to za cudo ... Nigdy nie o nim nie słyszałem, być może tvnowcy zmontowali coś na bieżąco albo odkupili w miarę świeży materiał od jakiejś zagranicznej telewizji ... No zobaczymy cóż to będzie ...
Image
Post Reply