Nowy posąg Michaela Jacksona
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Nowy posąg Michaela Jacksona
Ogromny posąg Michaela Jacksona powstał w Regensdorf w Szwajcarii. Posąg został zbudowany w hołdzie dla Króla Popu. Statua ma wysokość 12 metrów i waży 4 tony. Jest tylko 19 egzemplarzy na calym świecie i 2 w Europie.
Pod pomnikiem odbędą się uroczystości związane z pożegnaniem Króla Popu, mówi Andreas Grassmann organizator.
Ostatnio zmieniony pt, 03 lip 2009, 20:32 przez Moscan, łącznie zmieniany 1 raz.
Oczywiście, że tak :/ Pomalowali tylko na złoto "gadżety"...
http://www.youtube.com/watch?v=HblbSe3z3G4 - mój Tribute
z posągami Michaela będzie taki problem, że każdy będzie wyglądał albo jak karykatura albo zupełnie jak nie on. o ile widziałam udane np. rysunki twarzy Michaela z lat 80, o tyle jego udanych portretów z lat ostatnich nie widziałam (nie twierdzę, że nie ma ich w ogóle, są rzadkością). tak samo będzie pewnie z posągami.
też się nad tym zastanawiałam ;d może nie zwracać uwagi osób które mogłyby zostać 'zgorszone' przez ten szokujący widok (zapewne takie by się znalazły)Smile pisze:ja się zastanawiam czemu tego seksownego ochraniacza nie pomalowali na złoto
Ostatnio zmieniony pt, 24 lip 2009, 17:32 przez jolene_, łącznie zmieniany 1 raz.
Plus jest taki, że mają pomink. Minusem zaś jest jego wygląd...
Co do pomniku u nas jestem jak najbardziej za (byle by nie wyglądał tak jak ten ;). Na władze nie ma co liczyć jednak na fanów jak najbardziej :)
Co do pomniku u nas jestem jak najbardziej za (byle by nie wyglądał tak jak ten ;). Na władze nie ma co liczyć jednak na fanów jak najbardziej :)
Michael Jackson (†)
http://www.youtube.com/watch?v=fNf4EgsEBu0
http://www.youtube.com/watch?v=fNf4EgsEBu0
hm... pomnik taki średni..
Dokładnie!! nie mam pojęcia czemu nigdy na tych pomnikach albo na figurach woskowych (omg one sa najgorsze!) nikt nie potrafi dobrze odwzorować rysów twarzy Michaela i uchwycić podobieństwa... :/ no ale cóż, przynajmniej mają pomnik. Wolę, żeby był taki niż żeby nie było żadnego :)jolene_ pisze:z posągami Michaela będzie taki problem, że każdy będzie wyglądał albo jak karykatura albo zupełnie jak nie on.
-
więc na takie posągi patrz sercem, bo to co najważniejsze jest niewidoczne dla oczupo-cichu pisze:A ja chyba jednak wolę zachować jego obraz w pamięci, niż oglądać takie karykaturalne COŚ;)
pojechałam :D
ja też wolałabym pomnik, troszkę lepszy :P ale chciałabym :) w sensie jego nie, że swój zaraz :P
I'm humbled in Your grace....
Someone tell me why did You have to go and leave my world so cold...
- nie-innaczej
-
po-cichu pisze:pojechałaś;)
Skoro niewidoczne dla oczu jest najważniejsze, to po cóż na siłę budować coś namacalnego i dla oczu jak najbardziej widzialnego?:>
Ja już zbudowałam swój osobisty pomnik Michaelowi, więcej nie potrzebuję:)
niektórzy potrzebują pomacać... w sensie coś materialnego co w głowie można tylko wyidealizować... dobra bredzę :P. Nie mówię, że musi być posąg bo wiadomo jaka jest Polska i jacy są ludzie tu żyjący. Tego posągu w głowie nikt nie zniszczy, ten materialny - może się znaleźć jakiś jełop, który będzie próbował znaleźć ujście swoich frustracji. Niemniej jednak tak jak chcemy grobu dla bliskich (coś namacalnego gdzie można postawić świeczkę i kwiatki) pewnie tak samo dlatego chcemy tablicy i posągu dla Michaela, który nie oszukujmy się był nam w większym bądź mniejszym stopniu bliski. To co w głowie to jedno, co materialne to drugie. I nie wykluczają się one nawzajem...
I'm humbled in Your grace....