w związku z pogrzebem NIC się nie zmienia. Moim zdaniem jeszcze lepiej, że właśnie tego dnia będziemy mogli uczcić jego życie... Zapraszam o 21:00 do confashion :) http://pora.pl/event/michael-jackson-tribute-party
We will never forget you, and your music will live forever. Michael Jackson FOREVER [*]
a jeśli chodzi o frekwencję to nie ma się co martwić. wiadomość o imprezie jest tutaj, na gronie (około 30-40 osób mówi, że będzie), na www.pora.pl, na www.mojemiasto.pl, facebook (obecnie ponad 200 zapisanych osób które zapowiedziały obecność). Oprócz tego poszła informacja do Radia Eska, które będzie mówić o imprezie na swojej antenie :) pożegnajmy Króla jak należy
We will never forget you, and your music will live forever. Michael Jackson FOREVER [*]
myśle ze ubiór black or white tudziez mix tych kolorów jest najlepszym pomysłem- kolory klasyczne=eleganckie podkreślające "tributowy" charakter "imprezy" ale nie wiem czy jak wszyscy nie pojawia sie totalniena czarno to czy nie bedzie to dosc przygnębiające
ja również się zapytowywuję czy spotkanie całonocne, czy ma trwać tylko parę godzin, bo ja nie mieszkam w Warszawie i cieżko będzie wrócić. Aha i czy oprócz stroju trzeba przynieść jakieś suweniry?