link do tematu na starym forum: http://mjpolishteam.pl/old_bfrm/index.php?id=16321
Z powodu procesu nasze forum zrobiło się takie jakieś poważniejsze...Mniej było luźnych tematów...Razem z Yolą chciałyśmy zrobić keep smiling3, ale zrezygnowałyśmy, bo za mało materiału znalazłyśmy...Jednak w zaistniałej sytuacji dam to, co zdążyłyśmy uzbierać. I posegregować. Tam jest zwłaszcza Thriller, którego mam zaszczyt mianować Najweselszym Fanem Ostatniego Kwartału...To co zaraz dam miało być na jego urodziny, ale nam sie wydawało jednak za mało...Ale niech będzie..W zaistniałej sytuacji podzielę się tym, co mam.
Wielu osobom, mi także, brakuje starego forum.
Szkoda mi go, bo miało swój urok, atmosferę małego kina..rozumiecie?
Ale uważam, że...forum się nie zmieniło, bo forum to przede wszystkim ludzie.
A my pozostaliśmy tacy sami.
Nas wirtualna fala nie porwała...
Cieszę się, że Was mam, że istniejecie...A że widzę Was w innym okienku...Cóż...W okienku lub nie, z sygnaturką lub bez...Jesteśmy świrniętym ludem. Na co dowód poniżej...
KeepSmiling3
Re: Wack about Jacko download , 2005-01-10 16:29:33
SUNrise: Słyszałam, że dziś wieczorem w Poznaniu mają wyłączyć prąd na kilka godzin
THRILLER: Mam na balkonie własny agregat prądotwórczy zrobiony z motopompy Kiedy cała dzielnica siedzi przy świeczce to ja wtedy włączam na maxa moje HiFi aby ich wku*wić jeszcze bardziej
SUNrise: Thrill ty uszczypliwcze! :D
Re: Kto edzie na WOŚP w waw? , 2005-01-08 18:23:29
Mike: ja sie nie poddam, NOGY to w końcu King Of POP i nic niegy tego nie zmieni. Muisimy Walczyc o imie Michaela jak i inni wlacza o Elvisa!!!! Ja NIGY SIĘ NIE PODDAM. RESPECT
THRILLER: Mike tylko nie wysadzaj Wola park w powietrze!
SUNrise: Jak usłyszę w radiu, że ewakuowano Wola Park - to już będę wiedzieć o co chodzi.
THRILLER: Mike, może ubierz jakiś turban na głowę - twoja akcja będzie wyglądała bardziej profesjonalnie
Re: Jackson 5ive Cartoons DOWNLOAD , 2005-01-06 12:13:43
THRILLER: Błagam, litości, niech się jakiś ekspert za to zajmie! bo te kreskówki są bardzo kuszące.
THRILLER: Dobra, poprawka bo ja mówić jak Kali...
Miało być:
...jakiś ekspert za to zabierze...
Re: Moonwalker , 2005-01-06 00:12:14
Mjowitek: A alfabetem Morse'a nie ma czasem? W wersji dla marynarzy...
THRILLER: Jak masz odtwarzacz video to z tej szczeliny wysuwa się taka tasiemka papieru z brajlem - to dla niedowidzących.
Re: Michael Jackson's Number Ones, 2005-01-03 18:15:01
THRILLER: A wczoraj leciał ponownie na MTV ten program o majątku i rozrzutności MJa. Świetny i dynamiczny jest ten program ale ja znowu nie zdążyłem nagrać.
do thriller, 2005-01-03 23:17:02
konklon: chciałem się przyczepić co do zdjęcia thrillera- napis fuck me wydaje się nietrafiony- jak już tak, to chyba pisze się fuck you? pozdrawiam.
Re: powitanie 2005-01-03 15:44:26
paris: Tu Paris witam wszystkich serdecznie. jestem z Rybnika i prosze o kontakt.
THRILLER: Nie jesteś czasem ze Szczecina?
Willy: THRILLER przeciez pisze jak wół że jest z Rybnika, ty chyba masz coś do Szczecina
THRILLER: Ale ze mnie cep!!!!! coś mnie tknęło i czytam jeszcze raz tego posta i teraz zakumałem. właśnie zauważyłem słowo Rybnik. P.S. Idę lepiej zażyć jakieś leki.
Re: Michael co w nim złego , co zrobił nietakowego? , 2004-12-30 22:51:54
Mike: Wiecie co , tak ciagle wychwalamy sobie Michaela ale przyznać trzeba że ma parę cech bądź zrobił parę rzeczy nie tak. chciał bym aby każdy napisał co mu nie pasuje w Michaelu badź co jego zdaniem nie zrobił naj lepiej.
THRILLER: W Monachium 99 miał mało gustowną pidżamę gdy machał z balkonu.
Re: pozycja TUC w wybranych krajach [OT] , 2004-12-31 15:58:07
Leonessa: Gdzie moja sygnaturka ????
______________________________Ze wszystkich tych zazdrości i pragnień ofiarnego działania na dużym polu, z żarłocznych egoizmów, które się przeistoczyły w czucia nadindywidualne, wolno teraz idących drzemać w przymusową bezsilność, sączył się smutek jak palące krople trucizny.
THRILLER: Dla mnie ta sygnatura jest za trudna
Re: "The Ultimate Collection" i nie tylko , 2004-12-30 23:05:33
THRILLER: Bez przesady, Michael wie komu warto siadać na kolana
Willy: No co Thrillerku niechciałbys usiąść tej pani na kolankach?
THRILLER: już wolę u Gwiazdora
Re: "The Ultimate Collection" i nie tylko , 2004-12-30 23:00:47
Konklon: Niestety- zapewne na wschód dali te w najgorszej jakości.
THRILLER: Za Uralem pewnie płytki są zapakowane w papier śniadaniowy.
Re: MJ w Cannes ;) 2004-12-31 00:10:44
thewiz: MJ go nie odsunal,Wayne odszedl na emeryture.
THRILLER: Fani go wykończyli.
Re: Siema wszystkim...:P , 2004-12-29 00:36:14
dzina: Dla SUNrise Slash i MJ, to za tą nową MJówke!!!
THRILLER: Świetne ujęcie, Slash wygląda jak pudel
Re: teraz to już chyba dewiacje [OT] , 2004-12-30 01:51:16
Schmittko:"O miłości decyduje mały, wielkości grochu - gruczoł dokrewny - znajdujący się w czaszce u podstawy mózgu, hypophysis, czyli przysadka mózgowa. Wszystkie wrażenia odbierane przez oczy, nos, usta, skórę i ręce zostają tam przekształcone w transmitery - podobne do narkotyków
THRILLER: To ty chyba cały dzień na chaju jesteś
Re: fani z waw złączmy się! 2004-12-28 17:38:19
Dirtymarta: jestem nowa fanka z wawy! juz nie bede sie kryc wychodze na świat! chce poznac jak najwiecej fanow z waw!
THRILLER: witaj, wy warszawiacy od zawsze lubiliście po kanałach chodzić
dobrze że nie z tego pięknego szczecina bo bym jebnął żółwia, yhym tzn. wywrócił się na plecy bez możliwości ponownego powrotu do pozycji pionowej.
Re: WHY,WHY,WHY?????????MJJsource płatny! , 2004-12-24 09:50:41
BuSzMeN: A może spykniemy się w 10 osób po $5 , wykupimy 1 member i rozdamy sobie hasełko???? Czyż to nie prawdziwie narodowy (polski) pomysł??
THRILLER: No to będzie powód na kolejny zjazd Kupa fanów, jeden komputer, chipsy, paluszki, chrupki, oranżada, MJ po drugiej stronie kineskopu - impreza jak malowana.
P.S.
Będzie trzeba tylko uzgodnić kto siedzi przy klawiaturze, ja proponuje tercet miodków żeby MJ nie chwytał się za głowę jaki ten naród Polski niewykształcony, tłumaczyć nam będzie ktoś kto nie ma upodobań do przeinaczania sensu zdania żebyśmy nie mieli szalonych wizji a wymyślać wypowiedzi będą osoby których umysły potrafią szybko, składnie i treściwie konstruować zdania. to mi chyba pozostanie jedzenie chipsów.
Re: MJ ogłasza nowe MJJsource , 2004-12-21 23:40:59
THRILLER: Michael chyba chce nas orżnąć z ostatniego grosza Jak dla mnie to trochę głupkowaty pomysł. Nie sądzę aby Michael warował na chacie jak te panienki z 0700, jak już to raz na pół roku zasiądzie na godz. do laptopa aby zagadać z fanami ale czy nie może ten centuś tego zrobić za friko jak niegdyś?
Michael ty lepiej się zastanów co wyprawiasz bo naprawdę sobie pomyślę że ty już na chleb ze smalcem nie masz.
Chociaż po tym jak wypalił na spotkanie z dziećmi w sweterku który ostatni raz na nim widziałem 4 lata temu to właśnie to była pierwsza myśl jaka mi do głowy przyszła.
Re: Tłumaczenia - O ZGROZO!! , 2004-12-21 14:04:41
THRILLER: Uwierz mi jednak że ja nie znam takiego zwrotu "Dlaczego chcesz podróż o mnie" i go w ogólne nie rozumiem. Jestem w ciężkim szoku jeżeli mi mówisz iż jest ono dla ciebie czyste, wyraziste i jasne no ale możliwe że zarysowywują się między nami różnice regionalne. Myślę że gdybym zajechał ci czystym slangiem wielkopolskim to też byś za dużo nie zakumał.