Kilka miłych fotek MJa dla rozluźnienia (2009)

B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...
ajjj
Mr Wonka! :Dhttp://mjjpictures.free.fr/20062008/pho ... ny/007.jpg
http://mjjpictures.free.fr/20062008/pho ... ue/017.jpg
Ah.. boskie.

http://mjjpictures.free.fr/20062008/pho ... ue/017.jpg
Ah.. boskie.
- brzoskwinka
- Annie Jackson
mam pewien pomysł, ale nie wiem gdzie i jak go opisać,
zdecydowałam, że tu
na jednej z poprzednich stron rozmawiały Kacmurka z Brzoskwinką i wtedy ja napomknęłam o the BAD Perv Team (inicjatywa, która zrodziła się w przygotowaniach do wyjazdu na This Is It). były czasy, jeszcze nie tak dawno (
),że robiłyśmy konferencje gg i fantazjowałyśmy o Michaelu, gadałyśmy różne fajne bzdurki, była kupa śmiechu i w ogóle. i te kilka stron wczesniej napomknęłam,żeby może wznowić team, może już bez *perv*, nie wiem, i kilka lasek wyraziło żywą chęć przynależenia do tej zwariowanej grupki.
wiem,że dla niektórych to jeszcze może za wcześnie, żywe rany po stracie itd., ale to jest jeden z tych moich patentów na przywrócenie poprzedniego stanu życia.... oglądam dawne fotki, czasem jakieś nowe wpadną,w sensie,że ich nie widziałam jeszcze i sobie myślę o nim.
i wydaje mi się,że żal żalem, ale Michael to był wesoły chłopak, uwielbiał się śmiać i wygłupiać, więc może róbmy to samo?
moja inicjatywa polega na wznowieniu i rozszerzeniu the BAD Team . tylko dziewczyny, granica wieku powiedzmy od 17l. (bo jednak bez pervu się nie obejdzie, Michael jest sexi
, a młodsi mogą czuć się czasem zgorszeni naszymi fantazjami..). istota bytu to era BAD i ohy i ahy nad tym okresem i Michaelem w tym okresie, ale nie tylko w tym.
i pomyślałam nawet,gdyby jakaś grupa się uformowała,to może na zlot przygotowałybyśmy jakiś układ albo część układu, który to BAD Team przedstawiłby. może Smooth Criminal?...
nie wiem, co o tym myślicie dziewczyny?
ja wiem,że to głupota i śmiech i w ogóle,ale na tym polega cała zabawa.
czasami fajnie jest zrobić szaloną konferkę gg i pośmiać się z ... różnych rzeczy, pofantazować.
czekam na odp.
a żeby nie było tak całkiem nie na temat... to właśnie chciałam podzielić się z Wami moimi ostatnimi znaleziskami

zdecydowałam, że tu
na jednej z poprzednich stron rozmawiały Kacmurka z Brzoskwinką i wtedy ja napomknęłam o the BAD Perv Team (inicjatywa, która zrodziła się w przygotowaniach do wyjazdu na This Is It). były czasy, jeszcze nie tak dawno (

wiem,że dla niektórych to jeszcze może za wcześnie, żywe rany po stracie itd., ale to jest jeden z tych moich patentów na przywrócenie poprzedniego stanu życia.... oglądam dawne fotki, czasem jakieś nowe wpadną,w sensie,że ich nie widziałam jeszcze i sobie myślę o nim.
i wydaje mi się,że żal żalem, ale Michael to był wesoły chłopak, uwielbiał się śmiać i wygłupiać, więc może róbmy to samo?
moja inicjatywa polega na wznowieniu i rozszerzeniu the BAD Team . tylko dziewczyny, granica wieku powiedzmy od 17l. (bo jednak bez pervu się nie obejdzie, Michael jest sexi

i pomyślałam nawet,gdyby jakaś grupa się uformowała,to może na zlot przygotowałybyśmy jakiś układ albo część układu, który to BAD Team przedstawiłby. może Smooth Criminal?...
nie wiem, co o tym myślicie dziewczyny?
ja wiem,że to głupota i śmiech i w ogóle,ale na tym polega cała zabawa.

czekam na odp.
a żeby nie było tak całkiem nie na temat... to właśnie chciałam podzielić się z Wami moimi ostatnimi znaleziskami

- Annie Jackson
od strony 58 w tym temacie wieeeeele rewelacji w złotku... :D widziałaś?Kadia pisze:pamięta ktoś jeszcze erę Złotych Spodni? Ekhm, to chyba przeze mnie Buhahahaha)

za duże? ale strona się jeszcze nie posu.. przesuwa, więc chyba ok

Michael i jego pasy cnoty:

Ostatnio zmieniony czw, 09 lip 2009, 20:29 przez akaagnes, łącznie zmieniany 1 raz.