DVD Życie z Michaelem Jacksonem [LWMJ] (Lektor PL)

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
Awatar użytkownika
Willy

Post autor: Willy »

OK. Polski dźwięk można włączyć wchodząc najpierw do menu wyboru scen, potem do menu wyboru języka, które znajduje się po środku na samym dole. Bądź też oglądając program przełączyć dźwięk z pilota odpowiednim przyciskiem - AUDIO. Wszystko to pod warunkiem odpowiedniego wypalenia na płytę rozpakowanych plików. W skrócie opisane jest to tu .

Teraz co do niedziałających linków/części, tyczy się to wszystkich moich "projektów":
1. Jeśli nie jest napisane, że plik został usunięty z serwera to znaczy to że na 99% będzie działał prędzej czy później.
2. Jeśli podczas rozpakowywania wystąpi błąd to należy część lub części w których błąd ten wystąpił pobrać ponownie. Najlepiej pobierać Firefoxem bądź Flashgetem ale nawet wtedy nie ma gwarancji że wszystko odbędzie się bezproblemowo.
3. Oprócz Making of Thriller nie mam zarchiwizowanych plików rar.
Awatar użytkownika
MJ-fanka

Post autor: MJ-fanka »

Willy, a Jak ktoś chce sobie na komputerze oglądnąć ten film po Polsku, to jak to zrobić? Bo ja właśnie mam z tym problem... glupija
Michael FOREVER.
Obrazek

www.MJteam.pl
Awatar użytkownika
Xander

Post autor: Xander »

Obrazek
Awatar użytkownika
spider865

Post autor: spider865 »

MJ-fanka moze masz taki problem jak ja. U mnie nie dziala menu. Nie moge myszka wybrac: wybor scen, jezyka, czy powrot. Odtwarzam po prostu film od pliku vts_01_1.vob (czyli od pliku z filmem, dwa pierwsze pliki do wlasnie ta nawigacja ). A potem w ustawieniach programu (ja mam powerdvd) wybieram dzwiek2 czyli lektor.
Awatar użytkownika
MJ-fanka

Post autor: MJ-fanka »

A nie wiecie Jak uruchomić Lektor w ALLplayer? Kurde, strasznie mi zależy na tym żeby to oglądnąć :P Pomocy glupija
Michael FOREVER.
Obrazek

www.MJteam.pl
boombell

Post autor: boombell »

Ja zasysam, mam nadzieje ze wszytko bedzie ok ;-) Lubie MJ w tym filmie, bardzo lubie jak sie usmeichał...
Awatar użytkownika
Willy

Post autor: Willy »

Żeby poprawnie uruchomić na komputerze płyę DVD trzeba mieć na nim zaistalowany programowy odtwarzacz DVD. Ja używam WinDVD. Wtedy albo wypalamy płytę albo na okno uruchomionego odtwarzacza przeciągamy folder, w którym znajdyje się folder VIDEO_TS z całą swoją zawartością. (mówię o WinDVD, nie wiem czy to rozwiązanie sprawdza się przy innych playerach DVD)
Awatar użytkownika
Spirit

Post autor: Spirit »

A czy to jest ten zmanipulowany film?Czy te part 2 to na youtube tylko jest?Czy gdzieś jest z polskimi napisami?Wybaczcie te banalne pytania, ale oglądałam ten film i interesuje mnie druga część jak jest takowa...
Because I'm bad, I'm bad
Awatar użytkownika
matuch

Post autor: matuch »

Awatar użytkownika
dirty_alice

Post autor: dirty_alice »

Dziękuję za to mam nadzieję, że uda mi się obejrzeć :nerwy:
Ściągam 6 part.
Mam nadzieję, że się uda, bo nigdy nie miałam do czynienia z plikami typu VOB...
A właśnie tak apropos ja mam Corel WinDVD 9 i czy LWMJ będzie mi działać ?
Proszę o odpowiedź i z góry dziękuję.

edit:

Dziękuję za zamieszczenie LWMJ !
Wszystko się udało teraz będę to oglądać jednak najpierw wybiorę odpowiednią chwilę do tego. Nie wierzyłam, że się uda. Przepraszam, że tak bardzo przeżywam, ale to ogromnie ważny "dokument".
Jeszcze raz dziękuję !

Pozdrawiam ;*** :mj:
Whatever happens, don't let go of my hand...

Obrazek
eva000

Post autor: eva000 »

Witam. Całkiem niedawno zaczęłam pobierać ten dokument. Wprawdzie miałam go, ale w gorszej jakości, dlatego chciałam sobie pobrać ten zamieszczony tutaj na forum. Niestety nie zdążyłam. Serwer został zamknięty. Brakuje mi tylko part05. Mam wielką prośbę. Może ktoś posiada te party na kompie i mógłby mi przesłać part05. Byłabym bardzo wdzięczna. Proszę o kontakt. Mój nr gg 11512645. Z góry dziękuję.
ODPOWIEDZ