Nieznane taśmy w Good Morning America
Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- Secret Man
Nieznane taśmy w Good Morning America
--
Last edited by Secret Man on Thu, 06 Sep 2012, 17:20, edited 1 time in total.
Jezu ,nie moge 
Już ich nie ochronisz,chyba że stamtąd,z góry
http://www.youtube.com/watch?v=YRXCG_CBY9M&NR=1

Już ich nie ochronisz,chyba że stamtąd,z góry
http://www.youtube.com/watch?v=YRXCG_CBY9M&NR=1

Nie ma co, rozpłakałam się. Tak po prostu. Kadiak, zupełna racja, jak Michael żył..(to strasznie się pisze)to żadna gazeta, żadne info w TV nigdzie nie było zdjęć jego dzieci....teraz..wszystko się zmieniło. To tak przykre, że brak mi słów. Już nigdy nie zabierze je na zakupy, do wesołego miasteczka, do kina, nie zaśpiewają razem. To boli.

Naprawde wzruszajace. Dzieci jak i Michael sa tutaj niesamowicie szcześliwi. My również jestesmy szczęśliwi, ze możemy zobaczyć te urywki prywatnych filmów. Kazdy z nas ogląda to z łezką w oku.
Ale czy Michael byłby teraz z tego zadowolony ???? Jeszcze nie został pochowany a już ktoś z najbliższego otoczenia sprzedał mediom JEGO prywatne filmy z dziecmi i zarobił na tym pewnie niezła kasę. To jest obrzydliwe, że dla pieniędzy kilka dni po śmierci Michaela ktoś próbuje zarobic na jego prywatnosci, którą tak bardzo cenił. I to ktoś kto był blisko niego.
Ale czy Michael byłby teraz z tego zadowolony ???? Jeszcze nie został pochowany a już ktoś z najbliższego otoczenia sprzedał mediom JEGO prywatne filmy z dziecmi i zarobił na tym pewnie niezła kasę. To jest obrzydliwe, że dla pieniędzy kilka dni po śmierci Michaela ktoś próbuje zarobic na jego prywatnosci, którą tak bardzo cenił. I to ktoś kto był blisko niego.
Last edited by mada744 on Sat, 04 Jul 2009, 22:19, edited 1 time in total.
nas tak bardzo to boli a co dopiero te dzieci... nie miały nikogo oprócz taty... jedynie babcia... a teraz zostały same... i do tego ludzie nie dadzą im spokoju... kurde zazdroszcze im tego dzieciństwa i tego taty... sama bym takiego chciała... ja z kolei mam tylko mamę... :(Szucia wrote:Nie ma co, rozpłakałam się. Tak po prostu. Kadiak, zupełna racja, jak Michael żył..(to strasznie się pisze)to żadna gazeta, żadne info w TV nigdzie nie było zdjęć jego dzieci....teraz..wszystko się zmieniło. To tak przykre, że brak mi słów. Już nigdy nie zabierze je na zakupy, do wesołego miasteczka, do kina, nie zaśpiewają razem. To boli.

They don't care, they do it for the moneymada744 wrote:Naprawde wzruszajace. Dzieci jak i Michael sa tutaj niesamowicie szcześliwi. My również jestesmy szczęśliwi, ze możemy zobaczyć te urywki prywatnych filmów. Kazdy z nas ogląda to z łezką w oku.

Piękne było to, jak Paris skończyła mówić, a Michael takim miłym, szczerym głosem "I love you more, Paris!"

[*]
- Annie Jackson
Widziałam już ten filmik wcześniej (przepraszam, że nie umieściłam linka, ale tak jakoś wyszło).
Też od razu zwróciłam uwagę, że twarze dzieci są widoczne. Michaelowi, by się to nie spodobało. To co robią ludzie jest obrzydliwe.
A co do samego filmu to jest na prawdę wzruszający. Widać, że dzieci go kochały z całego serca i był dobrym ojcem. "Tatusiu, jesteś najlepszym ojcem na całym świecie", jak to Paris powiedziała. Żal mi ich... :(
O tych sposobach Michaela jak uciszyć płaczącego Princa gdzieś czytałam. Michael tańczący z błagalnym wyrazem twarzy: "Przestaniesz już płakać? Zrobię moonwalka!"
Też od razu zwróciłam uwagę, że twarze dzieci są widoczne. Michaelowi, by się to nie spodobało. To co robią ludzie jest obrzydliwe.
A co do samego filmu to jest na prawdę wzruszający. Widać, że dzieci go kochały z całego serca i był dobrym ojcem. "Tatusiu, jesteś najlepszym ojcem na całym świecie", jak to Paris powiedziała. Żal mi ich... :(
O tych sposobach Michaela jak uciszyć płaczącego Princa gdzieś czytałam. Michael tańczący z błagalnym wyrazem twarzy: "Przestaniesz już płakać? Zrobię moonwalka!"
Last edited by Annie Jackson on Sat, 04 Jul 2009, 23:02, edited 1 time in total.
- brzoskwinka
- Liberian Girl