Nieznane taśmy w Good Morning America
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Wczoraj gdy czekałem u fryzjera, wpadła mi w rękę jakaś archiwalna gazeta (coś w stylu Twój Styl czy cholera wie co) - był tam ranking "najgorszych rodziców" ... Michael był ponoć tym najgorszym z najgorszych ... Jakże idiotycznie wyglądają takie rankingi zwłaszcza kiedy na światło dzienne wychodzą takie materiały ...
Aha - no jednak na swojej stronie TVN24 nie wytrzymał i musiał pocisnąć Michaela. To napisano pod sam koniec newsa o tych taśmach na których Michael mówi o Polsce.
Chociaż opowieść rodziny Tourel rysuje jasny obraz muzyka, trudno zaprzeczyć, że jego życiorys pełen był kontrowersyjnych wydarzeń. Pierwszym z jego elementów było wybielanie skóry przez piosenkarza. Oliwy do ognia dodały wielokrotne operacje plastyczne.
Znacznie poważniejszą plamą w życiorysie piosenkarza są jednak zarzuty pedofilli. W 1995 roku Michael Jackson został oskarżony o seksualne molestowanie 13-letniego Jordana Chandlera. Strony doszły do porozumienia rok później, kiedy Jackson zapłacił chłopcu nieznaną sumę pieniędzy w zamian za wycofanie oskarżenia.
W 2004 roku artysta został ponownie oskarżony przez nieletniego chłopca o molestowanie seksualne. Proces z powództwa 13-letniego Gavina Arvizo rozpoczął się w styczniu 2005 roku i trwał kilka miesięcy. W czerwcu 2005 ława przysięgłych sądu w Santa Maria w Kalifornii wydała wyrok uniewinniający. Dopatrzyła się rozbieżności w zeznaniach świadków.
Zatwardziali idioci, idiotami pozostaną.
Aha - no jednak na swojej stronie TVN24 nie wytrzymał i musiał pocisnąć Michaela. To napisano pod sam koniec newsa o tych taśmach na których Michael mówi o Polsce.
Chociaż opowieść rodziny Tourel rysuje jasny obraz muzyka, trudno zaprzeczyć, że jego życiorys pełen był kontrowersyjnych wydarzeń. Pierwszym z jego elementów było wybielanie skóry przez piosenkarza. Oliwy do ognia dodały wielokrotne operacje plastyczne.
Znacznie poważniejszą plamą w życiorysie piosenkarza są jednak zarzuty pedofilli. W 1995 roku Michael Jackson został oskarżony o seksualne molestowanie 13-letniego Jordana Chandlera. Strony doszły do porozumienia rok później, kiedy Jackson zapłacił chłopcu nieznaną sumę pieniędzy w zamian za wycofanie oskarżenia.
W 2004 roku artysta został ponownie oskarżony przez nieletniego chłopca o molestowanie seksualne. Proces z powództwa 13-letniego Gavina Arvizo rozpoczął się w styczniu 2005 roku i trwał kilka miesięcy. W czerwcu 2005 ława przysięgłych sądu w Santa Maria w Kalifornii wydała wyrok uniewinniający. Dopatrzyła się rozbieżności w zeznaniach świadków.
Zatwardziali idioci, idiotami pozostaną.
Słodziutkie maleństwa.....naprawdę piękne video....widać jaka bije z nich miłość,mi samej chciało sie płakać jak układali razem puzzle a Michael śpiewał piosenkę....
Ostatnio zmieniony ndz, 20 gru 2009, 18:54 przez Sun, łącznie zmieniany 1 raz.
- DirtyDiana94
Matko, aż mi się łzy cisną jak te dzieci mówią:
'You're the best daddy in the world.'
Najgorsze jest to, że nigdy więcej mu tego nie powiedzą...
No cóż, z jednej strony straszne jest to, że ludzie stwierdzili, że skoro MJ nie żyje, to wszystko to można wyciągnąć. Ale myślę, że takie filmy uświadomią ludziom jak mylne mieli wyobrażenie o MJ.
'You're the best daddy in the world.'
Najgorsze jest to, że nigdy więcej mu tego nie powiedzą...
No cóż, z jednej strony straszne jest to, że ludzie stwierdzili, że skoro MJ nie żyje, to wszystko to można wyciągnąć. Ale myślę, że takie filmy uświadomią ludziom jak mylne mieli wyobrażenie o MJ.
Śpij nocą śnij, niech zły sen Cię nigdy więcej, nie obudzi, teraz śpij.
- brzoskwinka
To jedyny plus tego wywlekania tak skrzętnie ukrywanej prywatności Michaela i jego rodzinyDirtyDiana94 pisze:
O fakt , a najbardziej wkurzające jest to że to zupełnie normalny facet. A teraz rozpętali to piekło wokół tych dzieci. a propo czy ktoś oglądał wywiad na TVN24 adwokata Jacksona, nazwisko zdaje się na F, gdzie można to zobaczyćMarie pisze:Ich juz nic nie obchodzi. Przeciez Michaela nie ma, twarze dzieci moga byc odsloniete.
Pf...
Najpiekniejszy fragment to ten jak Prince dziekuje Michaelowi za lody i mowi, ze jest najlepszym tatusiem na calym swiecie po czym biegnie do niego zeby go ucalowac.
Piekne.
Kultura umożliwia rozkwit najpiękniejszych zdolności człowieka
a ja uważam że nie powinni tego publikować... to są sprawy prywatne nie związane z jego medialny wizerunkiem
jacyś popaprańcy znowu się będą bóg wie czego doszukiwać i podkreślać że to był pedofil o chemicznie rozbielonej skórze
jacyś popaprańcy znowu się będą bóg wie czego doszukiwać i podkreślać że to był pedofil o chemicznie rozbielonej skórze
Lies run sprints, but the truth runs marathons
MJ symbol mojego dzieciństwa - dziecko BAD
MJ symbol mojego dzieciństwa - dziecko BAD
Skąd to się w ogóle dostało do internetu? Takiej sytuacji w ogóle nie powinno być :/ Owszem, miło jest zobaczyć Michaela w roli cudownego ojca, ale jakim kosztem?! Tyle lat dbał o to, by jego dzieci nie były pokazywane w mediach, a tydzień po jego śmierci oglądamy jego P R Y W A T N E filmy? To jakaś wielka pomyłka...Ilość tego zakłamania, która wychodzi na wierzch w ciągu ostatnich dni po prostu zaczyna mnie przerastać :/
I po co tyle lat zakrywał im twarze? Dbał o to ze wszystkich sił żeby jego dzieci miały normalne życie. Znosił te wszystkie słowa krytyki, że jest dziwakiem bo ubiera karnawałowe maski dzieciom.
Po co to teraz?
Po to żeby olać to wszystko i zbijać kasę na zdjęciach z jego dziećmi i UDAWAĆ, jakim Michael był wspaniałym ojcem, jakim dobrym, jakim wrażliwym.
BURN ALL TABLOIDS.
Nie potrafią uszanować nawet drobnego faktu.
Żeby cenzurować twarze jego dzieci.
To przecież tak nie wiele do ch.olery.
Po co to teraz?
Po to żeby olać to wszystko i zbijać kasę na zdjęciach z jego dziećmi i UDAWAĆ, jakim Michael był wspaniałym ojcem, jakim dobrym, jakim wrażliwym.
BURN ALL TABLOIDS.
Nie potrafią uszanować nawet drobnego faktu.
Żeby cenzurować twarze jego dzieci.
To przecież tak nie wiele do ch.olery.
xx
http://mjgraph.blogspot.com/ moje grafiki
http://mjgraph.blogspot.com/ moje grafiki
- Secret Man
- polishblacksoul
Czy ktos moglby mi powiedziec, co mowi kobieta przprowadzajaca wywiad w okolo 4:18? Po tym zdaniu Michael smieje sie dosc znacznie ;)
Z gory dziekuje za odpowiedz!
Z gory dziekuje za odpowiedz!
> > > Po prostu dobra muzyka
Tak, wiem...ale tak się zirytowałam po obejrzeniu tego wszystkiego, że w ogóle zapomniałam. Te materiały nie mają racji bytu w mediach, to jest po prostu okrutne. Nie mogę tego znieść!Secret Man pisze:To się nie dostało do internetu, a zostało wyemitowane przez ABC w porannym programie Good Morning America, który codziennie oglądają miliony ludzi.Shara pisze:Skąd to się w ogóle dostało do internetu? Takiej sytuacji w ogóle nie powinno być :/
poplakalam sie
'-I love you daddy
-I love you more Paris!'
kurcze jakie to niesprawiedliwe... jacys zli rodzice, ktorzy nie dbają o dzieci, biją je itd zyją po 100 lat a Michael byl dla swoich dzieci taki dobry i juz sie z nimi nie zobaczy...
Polishblacksoul On jej opowiada ze zeby dzieci nie plakaly tanczy, robi moonwalk itd, a ona sie pyta 'i robisz taniec robota' a on sie śmieje i mówi że tak...
mniej wiecej o to tam chodzi
jeju jakie to sliczne ...
edit:
dzieci wpychające Michaela do basenu hahaha
i ten tekst 'I'm a nice man!'
kooocham ich
'-I love you daddy
-I love you more Paris!'
kurcze jakie to niesprawiedliwe... jacys zli rodzice, ktorzy nie dbają o dzieci, biją je itd zyją po 100 lat a Michael byl dla swoich dzieci taki dobry i juz sie z nimi nie zobaczy...
Polishblacksoul On jej opowiada ze zeby dzieci nie plakaly tanczy, robi moonwalk itd, a ona sie pyta 'i robisz taniec robota' a on sie śmieje i mówi że tak...
mniej wiecej o to tam chodzi
jeju jakie to sliczne ...
edit:
dzieci wpychające Michaela do basenu hahaha
i ten tekst 'I'm a nice man!'
kooocham ich
Ostatnio zmieniony ndz, 05 lip 2009, 20:50 przez Candy, łącznie zmieniany 1 raz.
The king is gone, but not forgotten.
Forever in my heart<3
[']
Forever in my heart<3
[']
A ona czasem nie mówi : You must do a lot of dancing? (musisz dużo tańczyć)'i robisz taniec robota'
Mniejsza z tym. Strasznym świństwem jest zarabianie na tego typu materiałach, jednak nic na to nie poradzimy. Płakałam znowu oglądając te słodki maleństwa, a jeszcze bardziej się rozryczałam jak uświadomiłam sobie że one miały własciwie tylko ojca. Sama mam prawie 20 lat i nie wyobrażam sobie śmierci mojego taty. Jeszzce do tego wszytskiego odchodzi cała nagonka mediów i pewnie niezła wojna o spadek po Michaelu. Do tej pory MJ chronił swoje dzieci jak mógł a teraz wszystko na raz spada na ich biedne główki. Naprawdę mi ich bardzo żal.
W to że Michael jest świetnym ojcem nigdy nie wątpiłam, a to wideo potwierdza moje przekonania.
You are my daddy, my only daddy... please don't take my daddy away
hmm możliwe...
ja uslyszalam 'do a robot dancing' ale chyba bardziej prawdopodobna jest Twoja wersja.
w takim razie sorry ; p
powinni uszanowac to, ze Michael chcial chronic swoje dzieci, jeszcze Go nie pochowali a juz sie ujawniają 'przyjaciele' pff
ja uslyszalam 'do a robot dancing' ale chyba bardziej prawdopodobna jest Twoja wersja.
w takim razie sorry ; p
powinni uszanowac to, ze Michael chcial chronic swoje dzieci, jeszcze Go nie pochowali a juz sie ujawniają 'przyjaciele' pff
The king is gone, but not forgotten.
Forever in my heart<3
[']
Forever in my heart<3
[']