Zagubiona jestem

Wszystkie dyskusje o forum, tu można szukać pomocy gdy ktoś nie może się połapać co i jak, pisać wszystkie żale i radości związane z forum, uwagi do moderatorów i do mnie (admina).

Moderators: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, kaem, @neta, anialim, Mariurzka, Mafia

Post Reply
KASIA

Zagubiona jestem

Post by KASIA »

Na tym forum nigdy nie wiem co już czytałam, a czego nie :smutek: i jestem z tego powodu :zly: . Mając nadzieję, że nie jestem jedyna pytam:
Czy da się coś z tym zrobić?
Na przykład na niektórych forach, kiedy się przykłada kursor do tematu wyskakuje okienko "w tym temacie masz nieprzeczytanych wiadomości 3" albo "od czasu napisanie przez Ciebie posta wypowiedział się osób 10" czy coś w tym stylu. Da się? japrosic
la_licorne

Post by la_licorne »

No tematy, w których są nowe wiadomości wyskakują chyba na początek, prawda... Poza tym ,nie ma tu chyba aż tak długich, tygodniami ciągnących się wątków, w których można byłoby się pogubić... Prawde powiedziawszy, chyba teraz jest nawet bardziej przejrzyście...
Schmittko

Post by Schmittko »

la_licorne wrote:No tematy, w których są nowe wiadomości wyskakują chyba na początek, prawda...
u mnie oznaczyło kilkadziesiąt postów jako przeczytane, mimo tego, że widziałem je po raz pierwszy. Też się gubię. Czy to może kwestia cookies albo ustawienia daty? Bo ja, wbrew pozorom, akurat tego nigdy nie mogłem obczaić na forach typu phpBB
la_licorne

Post by la_licorne »

Hmm, u mnie wszystko dziala poprawnie...nie wiem, w czym rzecz... :surrender:
Majkel
Site Admin

Post by Majkel »

Schmittko wrote:u mnie oznaczyło kilkadziesiąt postów jako przeczytane, mimo tego, że widziałem je po raz pierwszy. Też się gubię. Czy to może kwestia cookies albo ustawienia daty? Bo ja, wbrew pozorom, akurat tego nigdy nie mogłem obczaić na forach typu phpBB
Moglo sie tak stac z powodu, ze otworzyles np. 2 okna z forum.
Fora oznaczaja sie jako pprzeczytane po Twoim wejsciu na forum i zamknieciu przegladarki, wiec jak wejdziesz na forum i wyjdziesz (zamkniesz przegladarke) i wejdziesz za np. pol minuty to wszystko bedzie oznaczone juz jako przeczytane. Jesne juz? :surrender:
...
poisonivy

Post by poisonivy »

tez sie nie łapałam ale jezeli chodzi o ten problem to u mnie jest ok. Nowe albo nie przeczytane posty sa oznaczone innym kolorem (u mnie pomarańczowym), a te które juz czytałam kolorem szarym (u mnie)! Moze to Ci pomoze...
Schmittko

Post by Schmittko »

poisonivy wrote: Nowe albo nie przeczytane posty sa oznaczone innym kolorem (u mnie pomarańczowym), a te które juz czytałam kolorem szarym (u mnie)! Moze to Ci pomoze...
ekhm, miałem na myśli, że to właśnie u mnie nie działało zgodnie z logiką. Ale od czasu jak nie mnożę okien forum, na co zwrócił uwagę Majkel, to chyba już mi oznacza prawidłowo
Majkel
Site Admin

Post by Majkel »

Schmittko wrote:ekhm, miałem na myśli, że to właśnie u mnie nie działało zgodnie z logiką. Ale od czasu jak nie mnożę okien forum, na co zwrócił uwagę Majkel, to chyba już mi oznacza prawidłowo
Tak, to bylo problemem zatem Twoim na 100%.
Szczegolowo juz opisalem, wiec mam andzieje, ze kolejni z ta kwestią juz to sobie przeczytaja. Forum po wyjsciu z niego oznacza wszystko jako przeczytane i ogladac sie powinno w 1 oknie, bo bedzie podobnie. :cool:
...
Jeanny100

Post by Jeanny100 »

Ja akurat z tym problemu ni mam choc na poprzednim forum strasznie sie gubilam
Image

Post by KASIA »

Tylko komunikuję, że nie widzę wszystkich postów :surrender:
“Please, sir you would not understand,
What’s going on
Is magical, can’t you see
That some of us do more than dream”

„If Jesus Christ is going to save us from ourselves
How come peace, love and Michael are dead?”
Majkel
Site Admin

Post by Majkel »

KASIA wrote:Tylko komunikuję, że nie widzę wszystkich postów :surrender:
komunikuje, ze nie rozumiem problemu :\
...
KASIA

Post by KASIA »

Majkel wrote:
KASIA wrote:Tylko komunikuję, że nie widzę wszystkich postów :surrender:
komunikuje, ze nie rozumiem problemu :\
Jak przeglądam forum, to brakuje mi postów, tzn. widzę, że ktoś odpowiada na postktórego ja nie widzę glupija

(tak apo Polsku ale nie wiem jak to zjawisko opisać glupija )
“Please, sir you would not understand,
What’s going on
Is magical, can’t you see
That some of us do more than dream”

„If Jesus Christ is going to save us from ourselves
How come peace, love and Michael are dead?”
Majkel
Site Admin

Post by Majkel »

KASIA wrote:Jak przeglądam forum, to brakuje mi postów, tzn. widzę, że ktoś odpowiada na postktórego ja nie widzę glupija
ja nie potrafie Ci pomoc, na serio nie kumam, jak ktos rozumie, to prosze jej pomoc. Powanzie i nie ironicznie.

A tak poza tym na dole kazdej strony jest duzy przycisk "ODPOWIEDZ" i wtedy sie odpowiada komus bez cytowania, wiec jak nie odnosimy sie jakos specjalnie do wyzej cytowanej odpowiedzi czyjejs, tylko chcemy cos dopisac, to albo nie cytujmy wypowiedzi np. 2 osob powyzej w calosci, tylko to do czego sie odnosimy (patrz np. moja dyskusja z Xscape) albo odpowiadajmy za pomoca tego przycisku na dole i nie cytujmy wcale. Nie jest to nakaz, tylko takie uswiadomienie i prosba.
...
Post Reply