Film O MJ
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
-
Film O MJ
Już pojawiły się pierwsze pogłoski o tym, że niebawem powstanie film o królu popu, a jego postać zagrają aż dwie osoby. Znany wszystkim Johnny Depp i ciemnoskóry Jamie Foxx zakładają, że to będzie film ich życia.
Producenci chcą by Foxx zagrał Michaela przed wybielaniem skóry, zaś Depp zagrałby białego artystę.
Nie wiadomo czy film biograficzny doczeka się takiej obsady gdyż jest kilka propozycji filmowych, aby nakręcić obraz o Michaelu Jacksonie. Specjaliści są zgodni ze obraz ma szansę stać się kasowym hitem.
Depp jest szczupły i raczej nie ma masywnej budowy więc z braku laku może być, do tego ma duże oczy i mocno uwydatnione kości policzkowe i żuchwę więc ok. Za to Fox jest chyba zbyt masywny bo jakoś atletyczna wersja MJ'a mi się słabo widzi do tego z twarzy w ogóle nie jest podobny do naszego idola (nie to żeby Depp był podobny)
ciekawe czy też każą im tańczyć... to będzie zabawne nie to żebym nie wierzyła w ich talenty ale to będzie zabawne
albo basowy głos MJa, każą im łykać hel żeby brzmieli podobnie ?
ciekawe czy też każą im tańczyć... to będzie zabawne nie to żebym nie wierzyła w ich talenty ale to będzie zabawne
Lies run sprints, but the truth runs marathons
MJ symbol mojego dzieciństwa - dziecko BAD
MJ symbol mojego dzieciństwa - dziecko BAD
- DirtyDiana94
heemm Depp okey moze być ale ten drugi mi wogóle nie pasuje do tej roli...
haha no to sie uśmiałam;pAi pisze:ciekawe czy też każą im tańczyć... to będzie zabawne Buhahahaha nie to żebym nie wierzyła w ich talenty ale to będzie zabawne
- Dirty Nancy
Re: Film O MJ
robson8112 pisze: Producenci chcą by Foxx zagrał Michaela przed wybielaniem skóry
Scenariusz nieźle się zapowiada ...
- Streetwalker
- Dirty Nancy
Depp w jednym z wywiadów mówił że jego ogromnym marezniem jest zagrać postac MIchaela Jacksona...jest jego wielkim fanem i zawsze o tym marzył...mam nadzieję że plany nie pójdą w łeb...
Wracajac do obsady to wydaje mi się że Fox nie jest najlepszym typem do zagrania czarnoskórego Michaela...jak wcześniej posaliście jest zbyt gangsterski..Mike był chudy i dziecięcy...ciekawe czy np. Evan Ross by zagrał Michaela...są bardzo podobni do siebie....Co o tym myślicie?
Wracajac do obsady to wydaje mi się że Fox nie jest najlepszym typem do zagrania czarnoskórego Michaela...jak wcześniej posaliście jest zbyt gangsterski..Mike był chudy i dziecięcy...ciekawe czy np. Evan Ross by zagrał Michaela...są bardzo podobni do siebie....Co o tym myślicie?
Zgadzam sie.
Michaela nie da sie hmm pokazac za pomoca innej osoby, do tej roli nadawalby sie tylko sam Michael.
Jesli pojawi sie taki film, chetnie obejrze.
Ale dziwnie bedzie sie ogladac film o Michaelu w ktorym on nie gra.
Michaela nie da sie hmm pokazac za pomoca innej osoby, do tej roli nadawalby sie tylko sam Michael.
Jesli pojawi sie taki film, chetnie obejrze.
Ale dziwnie bedzie sie ogladac film o Michaelu w ktorym on nie gra.
xx
http://mjgraph.blogspot.com/ moje grafiki
http://mjgraph.blogspot.com/ moje grafiki