POGRZEB - Wyjątkowe Spotkanie [komentarze]
Widziałam Kingę przed 12 na TVP INFO- miała wywiad, nice.
Mnie nie było, ale będę we wtorek między 12- 13 złożyć kwiaty w centrum Metro, mam nadzieję, że spotkam fanów, potem zmykam na pociąg, by być przed 19 w domu, może uda mi się zobaczyć transmisję przez Internet.
Nie wiem, kiedy się z tym wszystkim pogodze..
Mnie nie było, ale będę we wtorek między 12- 13 złożyć kwiaty w centrum Metro, mam nadzieję, że spotkam fanów, potem zmykam na pociąg, by być przed 19 w domu, może uda mi się zobaczyć transmisję przez Internet.
Nie wiem, kiedy się z tym wszystkim pogodze..
-
TRANSMISJA z LA!!!
Zdaje sobie sprawę, że zorganizowanie takiej transmisji podczas naszego spotkania wtorkowego nie jest łatwe ale mam nadzieję że organizatorzy się postarają.
Jeszcze raz apel o transmisję podczas spotkania we wtorek!!!!!!!
Jeszcze raz apel o transmisję podczas spotkania we wtorek!!!!!!!
-
TRANSMISJA z LA!!!
jeśli nie będzie transmisji ludzi przyjdą tylko na chwilę i wrócą do domu...patrz post Agaty.....Ludzie popieracie pomysł transmisji czy nie?gdzie wasz odzew????
- Final Cloud
Jak ja się ciesze, że mogłem z Wami być. Pierwszy raz byłem na takim spotkaniu gdzie jest tylu fanów (zazwyczaj nie miałem okazji, zagranicą byłem w wakacje). Co prawda nie poznałem Was wszystkich (nieśmiały ze mnie chłopak xD) ale mam nadzieję, że nadrobię zaległości na MJowisku :).
siadeh_- Dziękuję Ci, że to zorganizowałaś. Było wspaniale!
M.Dż.*- Tańczysz genialnie, no i ten głos *heee hee* YEAH :D.
Cieszę się niezmiernie, że mogłem pobyć z Wami parę godzin, pośpiewać, oddać hołd Naszemu idolowi. ;)
Pozdrawiam Wszystkich!
siadeh_- Dziękuję Ci, że to zorganizowałaś. Było wspaniale!
M.Dż.*- Tańczysz genialnie, no i ten głos *heee hee* YEAH :D.
Cieszę się niezmiernie, że mogłem pobyć z Wami parę godzin, pośpiewać, oddać hołd Naszemu idolowi. ;)
Pozdrawiam Wszystkich!
- Jacksomanka
Musze przyznać rację Final Cloud. Było naprawdę wspaniale, mimo okoliczności. Ludzie też wspaniali. Ciężko mi było pójść z stamtąd.
Ta atmosfera strasznie mnie wzruszyła.
a na we are the world to już w ogóle, ryknęłam i poczułam się jak w jednej wielkiej rodzinie MJówek.
Kochani, kocham was za to i dziękuje wam.
A przede wszystkim siadeh_, za tą organizacje i zebranie nas wszystkich.
a Kasi gratuluje każdego talentu jaki nam zaprezentowała.
Ta atmosfera strasznie mnie wzruszyła.
a na we are the world to już w ogóle, ryknęłam i poczułam się jak w jednej wielkiej rodzinie MJówek.
Kochani, kocham was za to i dziękuje wam.
A przede wszystkim siadeh_, za tą organizacje i zebranie nas wszystkich.
a Kasi gratuluje każdego talentu jaki nam zaprezentowała.
Było wspaniale. Ciesze się, że mogłam się z Wami spotkać. Szkoda tylko, że w takich okolicznościach, ale tak czy inaczej było cudownie i bardzo sympatycznie :)
Pozdrawiam Wszystkie dziewczyny, które poznałam :P
Bardzo dziękuje siadeh za organizacje. Tego spotkania jak i przyszłego zlotu :D Kasi również gratuluje talentu. Świetne nas rozkręcałaś :D
Pozdrawiam Wszystkie dziewczyny, które poznałam :P
Bardzo dziękuje siadeh za organizacje. Tego spotkania jak i przyszłego zlotu :D Kasi również gratuluje talentu. Świetne nas rozkręcałaś :D
[*]

- girlfriend
- rozarozewicz