Jeśli ktoś nie posiada CNN, FOX NEWS lub SKY ARTS (na przykład ja , a te telewizje podobno mają transmitować LIVE przekaz z Samples Centre) ma szansę zobaczyć uroczystość przez Internet, nie wiem tylko jakie są wymogi, czy są potrzebne kodeki, czy po prostu trzeba sobie tę transmisję wykupić (jak np. transmisje on- line meczów piłki nożnej), przekaz ma się pojawić na tej stronie http://www.webtvhub.com/watch-michael-j ... ve-online/
skoro nie mozemy tam byc aby pozegnac Michaela to z pewnoscia bedziemy ogladac transmisje internetowa i bedziemy sie jednoczyc w bolu z innymi fanami z calego swiata...
"Everywhere I go
Every smile I see
I know you are there
Smilin back at me
Dancin in moonlight
I know you are free
Cuz I can see your star
Shinin down on me"
Damy radę. Louie Ty też! Nie łamcie się, to nie jest pożegnanie, to tylko "do zobaczenia". Teraz Michael będzie w lepszym świecie. Bez mediów, bólu i cierpienia. Trzeba myśleć pozytywnie... Jego nie ma tu tylko ciałem. Duchem jest przy każdym z nas.
TV Guide Network będzie emitowało program o Michaelu już od godz. 12. Blok programowy będzie wolny od reklam.
Bitter you'll be if you don't change your ways
When you hate you, you hate everyone that day
Unleash this scared child that you've grown into
You cannot run for you can't hide from you
Daiana pisze:skoro nie mozemy tam byc aby pozegnac Michaela to z pewnoscia bedziemy ogladac transmisje internetowa i bedziemy sie jednoczyc w bolu z innymi fanami z calego swiata...
a mamy jakies inne wyjscie niz obejrzenie transmisji ?