Witajcie, czuję sie teraz lepiej w wirtualnym świecie...

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
Vera

Witajcie, czuję sie teraz lepiej w wirtualnym świecie...

Post autor: Vera »

Dlatego jestem tutaj. Michaela zobaczyłam pierwszy raz w wieku chyba 11 lat, a teraz mam sporo więcej. Całe moje dziciństwo było pełne Jego i Jego muzyki. To ona naznaczyła moją wrażliwość. Wszystko, co później było już tylko konsekwencją tamtych dźwięków, rytmów, tańca.
Dopiero teraz zdaję sobie sprawę, że jestem częścią tej niezwykłej energii, którą tworzy tyle osób na całym swiecie. Przeczytałam historie wielu fanów na tej stronie, wszyscy dzięki Michaelowi, w pewien sposób splatamy nasze własne losy.
Wybaczcie, że nie mam siły pisać teraz o sobie.
Nie wyobrażałam sobie, że odejście Michaela kiedykolwiek się zdarzy i że to tak bardzo może boleć.
...Got to be there in the morning
And welcome her into my world...
old_fan

Re: Witajcie, czuję sie teraz lepiej w wirtualnym świecie...

Post autor: old_fan »

Vera pisze: Nie wyobrażałam sobie, że odejście Michaela kiedykolwiek się zdarzy i że to tak bardzo może boleć.
Witaj czuje dokładnie to samo ja chyba nigdy do tego nie przywykne tak na 100%
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witaj na forum.
Obrazek

Post autor: Bi-chan »

Witaj na naszym forum, mam nadzieje że dowiemy się o tobie więcej .
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 121#220121
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3
ODPOWIEDZ