Król wrócił? - CNN
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
- brzoskwinka
Nie byłoby to takie ... przerażające...gdyby nie ta muzyka rodem z jakiegoś horroru...nawet jeśli to był Michael, to przecież "tylko Michael"...teraz będą robić wielkie HALO, że Neverland jest nawiedzonym dworem...czy oni naprawdę nie rozumieją co to znaczy "Spoczywaj w pokoju"??...daliby już sobie na wstrzymanie zamiast wymyślać i doszukiwać się jakiś sensacji... Niech mu dadzą już spokój...mam nadzieję, że Michael jest juz tam gdzie powinien być, że nie dotyka go towszystko co się teraz tu dzieje, to by było okropne....tak jakby nie miał dokąd uciec od tych wszechobecnych hien...przykre to wszystko
Ostatnio zmieniony pn, 06 lip 2009, 12:08 przez alexis, łącznie zmieniany 1 raz.
"I close my eyes...just to try and see You smile one more time...but it's been so long now all I do is cry...can't we find some love to take this away...'cause the pain gets stronger every day...";(
Ja mam swoje zdanie na temat duchów, oraz Michael'a i wcale bym się nie zdziwiła gdyby to NIE był fake. Z innej strony to czy cień nie padałby jakoś inaczej ? Poza tym osoba od której padł ten cień musiała by być dość blisko, więc pewnie podrobili to wszystko dla sensacji.
No ale nie wnikam.
No ale nie wnikam.
Bo gdy zabraknie wśród nas miłości,
Kto powie jak naprawdę trzeba żyć ?
-
Hmm..
Oby Michael był już w niebie..
Nie chcę, żeby kręcił się po ziemi...
Czy to był Jego duch?
Tego nie wie nikt.
Możemy się jedynie domyślac...
Ale też mam łzy w oczach.
I niezłe ciarki.
Oby Michael był już w niebie..
Nie chcę, żeby kręcił się po ziemi...
Czy to był Jego duch?
Tego nie wie nikt.
Możemy się jedynie domyślac...
Ale też mam łzy w oczach.
I niezłe ciarki.
When we meet again, I'll ask you how you're doing
And you'll say fine and ask me how I'm doing
And then I'll lie and I'll say ordinary, It's just an ordinary day.
And you'll say fine and ask me how I'm doing
And then I'll lie and I'll say ordinary, It's just an ordinary day.
próbuje to sobie jakoś logicznie wyjaśnić i dochodzę do wniosku, że to nie jest możliwe, żeby to był cień żyjącego człowieka - musiałby znajdować się w budynku, a w linku, który podałam, osoba jest na zewnątrz ... nawet nie wygląda realnie ...
Myślę sobie, że Jego Duch będzie między nami ... ALE był dobry więc nikomu nie zrobi krzywdy ...
Ps. A może chce skopać tyłki tym, którzy wyrządzili mu krzywdę ...
Myślę sobie, że Jego Duch będzie między nami ... ALE był dobry więc nikomu nie zrobi krzywdy ...
Ps. A może chce skopać tyłki tym, którzy wyrządzili mu krzywdę ...
Cień Piotrusia Pana
Michael ,kilka razy mówił ,że jest Piotrusiem Panem-a Piotruś czasem gubił swój cień:) Może Jego bajka trwa nadal...Pioruś Pan, chłopiec, który zgubił swój cień...
ja tam mam mieszane uczucia ale podobno dusza osoby która umiera nagle i ma jakieś niezałatwione sprawy zostaje na ziemi i błąka się po swoim wcześniejszym ulubionym miejscu... ten pierwszy filmik wydaje sie być realistyczny ale ten z wywiadu na dworze to tylko światło padające przez liście drzew i akurat widocznie ułożyły się przypadkiem w jakąś postać.
Podskoczyłam na krześle, bo trochę strachliwa jestem, ale wy naprawdę bierzecie to sobie do serca ? Oni robią sensacje z byle gówna, co chwile dochodzą jakieś nowe wiadomości, ja np na pudelku tydzień temu przeczytałam, że MJ był gejem.
To wszystko jest bardzo smutne, wywalanie starych brudów, bilety na pogrzeb, teraz te duchy, cyrk, po prostu cyrk !
Dajcie temu człowiekowi odejść spokojnie z tego świata. Bo oprócz tego, że był sławny i obrzydliwie bogaty nie różnił się niczym ode mnie, czy od was.
To wszystko jest bardzo smutne, wywalanie starych brudów, bilety na pogrzeb, teraz te duchy, cyrk, po prostu cyrk !
Dajcie temu człowiekowi odejść spokojnie z tego świata. Bo oprócz tego, że był sławny i obrzydliwie bogaty nie różnił się niczym ode mnie, czy od was.
Re: Cień Piotrusia Pana
właśnie...Sol pisze:Michael ,kilka razy mówił ,że jest Piotrusiem Panem-a Piotruś czasem gubił swój cień:) Może Jego bajka trwa nadal...Pioruś Pan, chłopiec, który zgubił swój cień...
na fajne strony wchodzisz.maartynka pisze:Podskoczyłam na krześle, bo trochę strachliwa jestem, ale wy naprawdę bierzecie to sobie do serca ? Oni robią sensacje z byle gówna, co chwile dochodzą jakieś nowe wiadomości, ja np na pudelku tydzień temu przeczytałam, że MJ był gejem.
pudelek to jest strona z PLOTKAMI i praktycznie większość co tam jest napisane o MJ'u to gówno prawda.
Bo gdy zabraknie wśród nas miłości,
- speechless26