Witajcie jestem Monika!!

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
moneczka1

Witajcie jestem Monika!!

Post autor: moneczka1 »

Jak mam na imię już wiecie.A teraz co skłoniło mnie do zapisania się tutaj to,że chcę byc obecna w społecznosci kochającej Michaela,chcę to poczuc..Mieszkam w małym miasteczku,więc nie mam możliwości uczestniczenia w zjazdach itp.
Może teraz ja to było..
Michaela pokochałam od początku,jak tylko poznałam że istnieje coś takiego jak muzyka to od razu całą muyką dla mnie był mój król.Nikt,tylko on!!Kocham wszystkie jego występy,teledyski,filmy,piosenki,koncerty,poczynania,charakter,życie,co ja gadam po prostu kocham go całego.Kocham go jak nikogo innego,takie coś już mi się nie trafi nigdy..Serce mam złamane.
koniec.

I LOVE YOU MICHAEL!!
Serce me to Michael..
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witamy na forum.
Obrazek

Post autor: eda5555 »

moneczka1 pisze:Mieszkam w małym miasteczku,więc nie mam możliwości uczestniczenia w zjazdach itp.
to tak samo jak ja ... może kiedyś to nadrobimy :)

witam i pozdrawiam :)
"Świat jest księgą
A człowiek, który nie podróżuje
Czyta tylko jedną stronę." Św.Augustyn

Obrazek
ODPOWIEDZ