Internetowa transmisja z Samples Centre LIVE

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

Awatar użytkownika
LiLkaa23

Post autor: LiLkaa23 »

Padały pytania, czy nasza telewizja bedzie to transmitować... nie wiem czy już ktoś pisał o tym...
transmisja na pewno będzie na takich stacjach jak.... TVP INFO, SUPER STACJA i z tego co się orientuję TVN 24
Obrazek
Awatar użytkownika
iza89

Post autor: iza89 »

Tak, stacja TVN24 też będzie transmitować od godz. 18.50
Obrazek
Awatar użytkownika
anialim

Post autor: anialim »

cnn live nadają już na żywo. Można wybrać między obrazem sprzed cmentarza, sprzed SC i ogólny obraz Los Angeles.
Awatar użytkownika
Ania R.

Post autor: Ania R. »

Pogrzeb ma być emitowany przez największe stacje informacyjne w kraju- między innymi "TVP INFO", "POLSAT NEWS".Emisja rozpoczyna się około 18.45.Ponadto o 23.00 w "TVN24" można będzie obejrzeć dokument o Królu Popu.
"May we continue to remember not to judge man by the color of his skin, but the content of his character." Michael Jackson
Awatar użytkownika
Daiana

Post autor: Daiana »

o Boze,wiedzialam ze to bedzie trudne ale nie sadzilam ze az tak
Awatar użytkownika
Daiana

Post autor: Daiana »

to samo co na stacji cnn leci na tvn24
Lilka

Post autor: Lilka »

Czy na TVP Info będzie polski komentarz?
A co z aniołem? – gdyby ktoś wiedzieć chciał –
Mam ledwie bliznę, bo przy mnie stał…

I love you Michael ;(
kostka

Post autor: kostka »

Napewno ; )
Dixie

Post autor: Dixie »

Tak, będzie.
Lilka

Post autor: Lilka »

dzięki :) chyba przeniose sie na TVP Info, przynajmniej coś zrozumiem, bo w tym całym stresie mało co do mnie dociera, co dopiero mowa o języku angielskim!
A co z aniołem? – gdyby ktoś wiedzieć chciał –
Mam ledwie bliznę, bo przy mnie stał…

I love you Michael ;(
Smile

Post autor: Smile »

Na TVP INFO będzie o 18.45, sami tak mówili po programie o Majkim w Polsce (był dziś o 13.30 na TVP INFO).
Awatar użytkownika
Wiśnia

Post autor: Wiśnia »

Pogrzeb godny króla... Oglądałem na TVP INFo, spoko transmisja... każdy tak ciepło wypowiadał się o Michaelu ;( Beczałem kilka razy ;/ Michael musiałbyć takim dobrym człowiekiem.
W studiu padła dyskusja na temat vitiligo... goście nie wierzyli że Michael miał tą chorobę
Obrazek
http://www.youtube.com/watch?v=-GMyqvkCmgk mój występ z okazji dnia nauczyciela :)
Król popu nie odszedł, zmienił tylko scenę
Awatar użytkownika
Kermitek

Post autor: Kermitek »

Wiśnia pisze:Pogrzeb godny króla... Oglądałem na TVP INFo, spoko transmisja... każdy tak ciepło wypowiadał się o Michaelu ;( Beczałem kilka razy ;/ Michael musiałbyć takim dobrym człowiekiem.
W studiu padła dyskusja na temat vitiligo... goście nie wierzyli że Michael miał tą chorobę
Ja też płakałam i o dziwo moja mama też choć nie była jego fanką. Stwierdziła cytuję "Najpierw go zgnoili a teraz telewizja prasa go gloryfikuje. Co za zakłamany świat" koniec cytatu . Najbardziej łezka zakręciła mi sie gdy wystąpiła Paris, co o ile zauważyłam miała mówić Janet i moment stwierdzenia Tatuś był najukochańszym tatusiem z łzami w oczach to było mocne Brawo Paris tak trzymać. Ciekawa jestem co teraz powiedzą ci z+ nie przeklinam dziennikarze jak to teraz skomentują pożal sie boże psychologowie zLudzie którzy nawet go nie spotkali a mieli te swoje dyrdymały tfu na psa budę
A tak apropo nagrywał ktoś z was ceremonie bo mi magnetowid właśnie zdechł, a warto ją mieć. To było coś pięknego i godne nasze Mj.Powiem że trochę się uspokoiłam . I dzieki wszystkim co przyłaczyli sie z kupnem białych róż widziałam mieli je niektórzy z was. Ja też mam aż dwie po jednej w każdym oknie. No i położyłam jedna pod krzyżem zapalając świeczke. Wyglądał jak idiotka i mam to gdzieś co inni sobie myśleli bo tylko ja w tej wczasowej mieścinie chyba jestem fanką i chyba im teraz łyso
Kultura umożliwia rozkwit najpiękniejszych zdolności człowieka
Awatar użytkownika
Jacksonka

Post autor: Jacksonka »

Ja niestety byłam w pracy,teraz przyszłam do domu i oglądam fotki z pogrzebu...może ktos nagrywał?albo wie skąd ściągnąc??!
Awatar użytkownika
Kermitek

Post autor: Kermitek »

Jacksonka pisze:Ja niestety byłam w pracy,teraz przyszłam do domu i oglądam fotki z pogrzebu...może ktos nagrywał?albo wie skąd ściągnąc??!
Popieram petycję warto to mieć czy ma ktoś czy nie nawetgotowa jestem zapłacić.
Kultura umożliwia rozkwit najpiękniejszych zdolności człowieka
ODPOWIEDZ