W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Witam!
Mam na imię Paulina i mieszkam w niezbyt dużym ( delikatnie mówiąc ) mieście . Mam 15 lat i nigdy nie widziałam Michaela na żywo ( pewnie zresztą jak wielu z was ) , ale kiedy rano 25 czerwca oglądalam Vh1 i u dołu ekranu zobaczyłam napis,że Michael Jackson nie żyje to przeżyłam szok (pewnie zresztą jak wielu z was ). Doskonale wiedziałam, że jest malutka szansa żebym kiedykolwiek w życiu Go zobaczyła, ale jak żył to przynajmniej wiedziałam ,że gdzieś tam jest,że żyje... i choć wiedziałam,że prawdopodobnie nigdy się nie zjawię na jego koncercie ( z różnych powodów, których nie będę teraz wymieniała ) to jednak gdzieś głęboko we mnie tkwiła iskierka nadzieji, że może kiedyś... jakimś cudem... , ale dniem 25 czerwca zgasła na zawsze.. .
Ale Michael zostanie głęboko w moim sercu i to jest dla mnie jedyna pociecha. Dołączyłam do MICHAEL JACKSON POLISH TEAM by pielęgnować pamięć o nim..