Nieznane taśmy w Good Morning America

O Michaelu rozmowy luźne.

Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia

K

Post autor: K »

stacja musiała mieć te nagrania wcześniej - można spojrzeć na to z drugiej strony... dlaczego nie pokazali tego wcześniej kiedy Michael jeszcze żył (oczywiście z zasłoniętymi twarzami) aby ludzie mogli zobaczyć usłyszeć jakim wspaniałym ojcem jest? a tak... wszystkim robiono wodę z mózgu że MJ to najgorszy facet na tej Ziemi ehhh..... szczerze ogromnie żal mi tych dzieci teraz bo były tak silnie z nim związane a ja sam nie wyobrażam sobie "odejść" teraz i zostawić mojego 3 letniego synka którego bardzo kocham.
Mam nadzieję że jego dzieci będą miały jak najmniejszy kontakt z jego ojcem który moim zdaniem teraz odżył bo żył w cieniu MJ.
Awatar użytkownika
Daiana

Post autor: Daiana »

ja tez mimo faktu ze ktos zarobil za udostepnienie tego prywatnego nagrania co jest swinstwem to ciesze sie ze moglam to zobaczyc i ze wszyscy co mowili o Nim ze sie nie nadaje na ojca badz jest zlym ojcem teraz musza zamknac swoje wredne geby,moze i dobrze sie dzieje ze takie filmy sa ujawniane,filmy ktore pokazuja ze Michael byl najnormalniejszym facetem,dobrym ojcem itd a nie ekscentrycznym swirem,pomyslcie,nas takie filmy raduja i sprawiaja ze sie wzruszamy a ci co pluli jadem po filmikach tego typu bede musieli zamknac buzie...
Awatar użytkownika
tanczacy delfin

Post autor: tanczacy delfin »

te taśmy Michaela z dzieciakami - absolutnie i niepowtarzalnie urocze :)
Man In The Mirror
Awatar użytkownika
Louie

Post autor: Louie »

Ja nie będę tego oglądać, bo wiem, że MJ by sobie tego nie życzył.

To jest w ogóle skandaliczne!!! Ileż ludzi na jego miejscu ujawniałoby co i rusz nagrania swoje w otoczeniu dzieci, by tylko odeprzeć idiotyczne doniesienia mediów. On celowo brał to na siebie po to tylko by zapewnić prywatność swojej rodzinie. Kto śmie emitować te materiały? Kto śmie odbierać prywatność jego dzieciom?
You're just another part of me

In this way are we learning
Or do we sit here yearning
For this world to stop turning round
It’s now or never
Awatar użytkownika
natasha92

Post autor: natasha92 »

Niezwykle wzruszające :( Mike był na pewno wspaniałym ojcem..

Ale macie racje, to nie powinno być publikowane.. tyle lat Mike to ukrywał.. chciał zachować swoją prywatność chociaż trochę... :( I chronić dzieci chciał przede wszystkim.. a teraz..:(
'Don't walk away' Michael!! [*] ;(
Obrazek
Awatar użytkownika
cobytuby

Post autor: cobytuby »

a teraz chroni je z góry : ) stało się, juz nic nie poradzimy na to, że twarze dzieci sa publikowane.. Wydaje mi się również, że dzieci niebawem zdjęłyby maski - w końcu to juz nastolatkowie (Prince i Paris).. Niemniej tempo, w jakim prywatne zdjęcia/filmy ujrzały światło dziennie jest przerażające..
Can't you see that heaven's just begun? It's livin' here inside our hearts!
Awatar użytkownika
Moscan

Post autor: Moscan »

Nie wiedziałem gdzie to umieścić...

Michael ze swoimi dziecmi.
Kolejne prywatne nagrania...
http://www.youtube.com/watch?v=gj8WgXnAtxM

http://www.youtube.com/watch?v=WBuDh13TZJY
Jako

Post autor: Jako »

nie no poprostu nie moge...to sa najslodsze dzieciaczki na świecie..te glosiki....Michael potrafil z nimi rozmawiac w sposób dziecięcy, ale taki...inteligentny...był wspanialym ojcem, nauczył dzieci milości...
Obrazek
Awatar użytkownika
Annie Jackson

Post autor: Annie Jackson »

Wzruszające... :( One tak bardzo go potrzebowały...
Ale martwi mnie to, że teraz tyle tych nagrań się ukazuje. Michael,
by tego nie chciał. Oby dzieci nie miały przez to jakiś problemów.
MonikaS

Post autor: MonikaS »

i to jest w tym wszystkim najgorsze. michael osierocił miliony fanów ale my mamy swoje życia,samodzielne i był takim bardziej ojcem duchowym o ile to dobre słowo.

natomiast te dzieci...żyjąc w rodzinie michaela zaznały bezinteresownej, nieograniczonej miłości ojca a teraz na pewno czują ogromną samotność... to straszne.

my czujemy pustkę w sercu po jego śmierci a co dopiero mają czuć te małe dzieci? przez całe życie były w 100% zależne od niego, żyły najbliżej jego jak się dało a teraz go nie ma.
will you be there, michael...!!!
Awatar użytkownika
Marie

Post autor: Marie »

T edzieci teraz nie beda mialy spokoju.
Kiedys jeszcze nikt nie wiedzial jak one wygladaja, mogly swobodnie chodzic sobie same bo i tak nikt by ich nie poznal, a teraz ? To juz nie bedzie normalne zycie.
Michael by sie na to nigdy nie zgodzil.
Ale wiem, ze czuwa nad nimi... zawsze bedzie.
Awatar użytkownika
natasha92

Post autor: natasha92 »

Biedne dzieci. Tak mi ich szkoda :(
'Don't walk away' Michael!! [*] ;(
Obrazek
Inez

Post autor: Inez »

MonikaS pisze:i to jest w tym wszystkim najgorsze. michael osierocił miliony fanów ale my mamy swoje życia,samodzielne i był takim bardziej ojcem duchowym o ile to dobre słowo.

natomiast te dzieci...żyjąc w rodzinie michaela zaznały bezinteresownej, nieograniczonej miłości ojca a teraz na pewno czują ogromną samotność... to straszne.
najgorsze jest to, że nikt nie da im tyle miłości ile dostały od Michaela, on był najlepszym tatą na świecie... te biedactwa żyły w świecie przepełnionym miłością i życzliwością a teraz czeka je zetknięcie z rzeczywistością bo niestety wątpie, że ktokolwiek inny da im to co dawał im Michael... to straszne zwłaszcza, że te dzieci są jeszcze takie młode... Miliony płaczą za Nim bo wszyscy Go kochamy i wiemy jak wspaniałym człowiekiem był, ale te dzieci one miały tylko (aż) Jego...
Awatar użytkownika
onlyKATE

Post autor: onlyKATE »

Z tej samej serii:
http://www.youtube.com/watch?v=Di7AHGGqfsM (materiał z Good Morning America wzbogacony o kilka scen)
http://www.youtube.com/watch?v=Dw63zfTcXDk (nowość przynajmniej dla mnie)

Można zwariować.
Zdjęcia dzieci w dalszym ciągu cenzurowane, prywatne nagrania z ich udziałem podziwiane.
Z uwagi na to, że temat ten dalej legalnie istnieje zamieściłam również.
Obrazek
ODPOWIEDZ