Zloty Fanów Na Śląsku (Katowice & Okolice) ;o)

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Natka

Post autor: Natka »

Ja będę koło 18-go lipca w k-ce, więc wtedy może jakiś zlocik?
plisss.!!
[*]
MJ <33
Buszmen

Post autor: Buszmen »

Bardzo dobry dzień, jestem za!
Awatar użytkownika
LiLkaa23

Post autor: LiLkaa23 »

Buszmen.. wczoraj pisałeś na czacie,że będzie zlot 30-go... wtedy zróbmy, bo ja jestem na wakacjach i nie dam wcześniej rady przyjechać...
Moim zdaniem lepiej jest zebrać więcej ludzi, jeśli ma przyjechać tyko 7 osób...Jeszcze jedna dziewczyna z Wrocławia może przyjedzie, tylko nie wie jak z urlopem.
Obrazek
Awatar użytkownika
LiLkaa23

jeszcze chciałam przedstawić Wam mój wiersz... wrzuciłam go do ,,twórczość fanów'' ale chcę,żeby trafił do grona z ,,Naszych okolic''

jestem samotnym wędrowcem
przemierzam świat i leczę ból po tobie
ten który pozostał i ten który minął

rozmawiam z tobą gdy świt nastaje
i gdy noc nadchodzi
idę przez świat-samotny sam
leczę ludzi
leczę świat
jesteście dla mnie pewstkami
które zbieram i hoduję na swych plecach
które dźwigam na barkach jak krzyż Jezusowy

największa pestka to łza
ona najbardziej przypomina o tobie
czuję ją
jest tam
na mych plecach
a łza spływa cicho z bolących powiek

gdybym miał przejść świat?
a może przeszedłem?
bo ciężko
dużo tych pestek
bo dużo smutku w was
a te pestki smutkiem są

wyhoduję je
bo smutek to ja
lekarz świata co chce uleczać czas

gdy przyjdzie kres
a pestki ciężarem przybiją do ziemi
odejdę w pokorze niezaspokojony
lekarz bólu
który był szczęśliwy gdy miłość czuł
lecz odszedł

tam gdzie upadłem powstał las
a każda pestka to człowiek
pęka w glebie i kiełkuje
a podlewają ją łzy z mych martwych powiek..........
Obrazek
Buszmen

LiLkaa23 pisze:Buszmen.. wczoraj pisałeś na czacie,że będzie zlot 30-go... wtedy zróbmy, bo ja jestem na wakacjach i nie dam wcześniej rady przyjechać...
Moim zdaniem lepiej jest zebrać więcej ludzi, jeśli ma przyjechać tyko 7 osób...Jeszcze jedna dziewczyna z Wrocławia może przyjedzie, tylko nie wie jak z urlopem.
Po 1. 7 osób to dla niektórych fanów rozsianych po całej Polsce wręcz spełnienie marzeń. Dla mnie - pomimo, że byłem już na kilkunastu takich spotkaniach - to przeważnie najlepiej spędzony dzień w miesiącu. :happy: Jak na fankę (świeżo upieczoną?), która nie była na takim spotkaniu, to się bardzo dziwię, że masz taką opinię.

Po 2. nie widze problemu, czemu nie miałoby być i 18 lipca i 30 lipca. W końcu to trochę 2 różne imprezy. 1 to zlot, 2 to kino.Jeśli chcesz 30 lipca, radzę rezerwować bilety. Z tego co ostatnio widziałem pół kina jest już zajęte.

P.S. Wiersz bardzo ładny, ale popraw błędy ortograficzne :szepcze:
Awatar użytkownika
LiLkaa23

nie wiem na jakiej podstawie napisałeś ,,fankę świeżo upieczoną'' nie uważam,żeby pobyt na forum był jakimkolwiek tego wyznacznikiem .. ale spoko,kazdy ma prawo do własnego zdania...

aaa i jeszcze jedno... nie wiem, jakie błędy w nim widzisz... poza jednym ,,pewstkami'' .. ale piszę na klawiaturze DE

Pank: połączyłem; proszę następnym razem o używanie opcji Obrazek, zamiast pisania posta pod postem
Obrazek
Awatar użytkownika
okussa

Post autor: okussa »

Lilkaa23 nie pisz posta jednego pod drugim, od tego jest opcja edytuj.

Ja mysle ze postaram sie wpasc tego 18-go, jednak teraz to deklaruje sie tak na 50%.
Aga_88

Post autor: Aga_88 »

Ejjj kurcze mnie tak średnio pasuje ten 18 :( ale mam nadzieje, że nigdzie nie wyjadę bo mam w planach ale nic pewnego :-/ :knuje:

Lilkaa23 - uwierz, że nawet w 4 osoby można spędzić miło czas byle tylko z fanami MJ ;-) ;-)
Awatar użytkownika
LiLkaa23

Aga... nie wątpię w to.. ale myślę,że jeszcze milej mogło by być, gdyby przyjechało więcej osób..

już zarezerwowałam bilecik na 30-go... ale teraz mam dylemat, jak ja tam dotrę z De Gie... i wrócę :-/
Obrazek
Buszmen

No...my na razie mamy 2 samochody i już chyba pełne. Nie wiem, czy ktoś jeszcze posiada jakiś środek transportu. Pamiętaj, że bilet trzeba wcześniej (4 dni) odebrać. Skoro seans jest o 20.00 i trwa chyba z 200 min = ponad 3h, to wrócimy koło północy. No współczuję wracać publicznymi środkami transportu.
Awatar użytkownika
LiLkaa23

wiem... nawet nie pamiętam kiedy ostatni raz jechałam busem, ale coś pomyślę... :)

zastanawiam się jeszcze nad Krakowem, bo nie wiem czy w tym czasie tam nie będę... szkoda tylko,że koncert wypada w czwartek, bo z piątkiem nie miała bym takich problemów...
Obrazek
Awatar użytkownika
Natka

Post autor: Natka »

To może poprostu spotkajmy się i 18-go i 30-go.
??
kto może to niech wbije 18-gooooo.
zepnijcie się.! :p

A 30-go to obowiązkowo. :)
[*]
MJ <33
Awatar użytkownika
LiLkaa23

Natka... ja bardzo żałuję,że nie będę 18-go ...chętnie bym przyjechała, ale niestety jestem na wakacjach ....
30-go będę na 99% ...
Obrazek
Awatar użytkownika
okussa

Post autor: okussa »

Natka pisze:To może poprostu spotkajmy się i 18-go i 30-go.
??
kto może to niech wbije 18-gooooo.
zepnijcie się.! :p

A 30-go to obowiązkowo. :)
ja wbiję tego 18-go :mj:

Natka a co do 30-go takie pytanie...czy bede mogla Cie troche powkurzac i po Multikinie wbić do Ciebie na noc :knuje:
Buszmen

Właśnie sprawdzałem jaki jest stan rezerwacji w Zabrzu i z tego co widzę, to jakieś 85% miejsc jest już zajęte. Ale kino też to chyba zauważyło i dodali jeszcze jeden seans równolegle w drugiej sali. Tam też rozpoczęli rezerwację, więc jak ktoś chce, to jest jeszcze okazja.
ODPOWIEDZ