Dzien Michaela Jacksona na koloniach
Moderatorzy: DaX, Sephiroth820, MJowitek, majkelzawszespoko, Mafia
Dzien Michaela Jacksona na koloniach
Hello :)
Poniewaz nie bede mogl jechac do Wawy spotkac sie Wami w dniu pogrzebu MJ (na pewno przyniosloby to jakas ulge byc w tym dniu z Wami) wymarzylam sobie, ze zorganizuje Dzien MJ na koloniach, na ktore jade. Moze opowiadanie dzieciakom, jakim dobrym byl czlowiekiem i zapoznanie ich z jego muzyka poprawi mi humor (w glebi serca mam nadzieje, ze moze dparu uda mi sie na MJ nawrocic hehe :)
Co o tym sadzicie? Moze macie jakies ciekawe pomysly co by mozna dzieciakom w takim dniu zorganizowac zwiazane z MJ?
Poniewaz nie bede mogl jechac do Wawy spotkac sie Wami w dniu pogrzebu MJ (na pewno przyniosloby to jakas ulge byc w tym dniu z Wami) wymarzylam sobie, ze zorganizuje Dzien MJ na koloniach, na ktore jade. Moze opowiadanie dzieciakom, jakim dobrym byl czlowiekiem i zapoznanie ich z jego muzyka poprawi mi humor (w glebi serca mam nadzieje, ze moze dparu uda mi sie na MJ nawrocic hehe :)
Co o tym sadzicie? Moze macie jakies ciekawe pomysly co by mozna dzieciakom w takim dniu zorganizowac zwiazane z MJ?

no muzyka, to oczywiscie bedzie :) Tam, gdzie jade co drugi dzien sa dyskoteki robione dla dzieciakow, planowalam, zeby po prostu caly wieczorek im zaserwowac z muzyka MJ, albo chociaz pare piosenek (bo faktycznie cala impreza przy jego muzyce moze zrazic, nie pomyslalam o tym - dzieki). No i quiz z wiedzy o MJ, a wczesniej w ciagu dnia troche im poopowiadac... mam nadzieje, ze moj pomysl przejdzie :)

-
- KarolinaMandolina
-
-
Dzieci jeśli są mniejsze i nienaczytały się i nienasłuchały za dużo mediów to generalnie bardzo pozytywnie reaguja na MJ. Ja sama czasem "serwuje go" dzieciakom z rodziny. Generalnie wrażliwe dzieci powinny podchwycić Michaela.
Piszcie później jak wyglądało wszystko w praktyce. Jakie były reakcje dzieciaków.
Aha trzeba je tez troszkę później poobserwować- potrzeba czasu żeby oswoić się z naszym idolem
Piszcie później jak wyglądało wszystko w praktyce. Jakie były reakcje dzieciaków.
Aha trzeba je tez troszkę później poobserwować- potrzeba czasu żeby oswoić się z naszym idolem
-