Anastazja

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
Anastazja

Anastazja

Post autor: Anastazja »

Witam wszystkich fanów Michael'a. Mam 19 lat, ale trudno mi powiedzieć od jak dawna jestem fanką MJ'a. Zaczęłam słuchać jego muzyki kiedy miałam jakieś 4-5 latek. Wiem - to fakt - niewiele wtedy jeszcze rozumiałam i właśnie dlatego postanowiłam, że będę uczyć się angielskiego...no i tak zostało mi do teraz - zamierzam studiować filologię angielską. Decyzję te podjęłam w tym samym czasie, w którym w moim życiu pojawiła się muzyka Michael'a, więc jasne jest jak duży wpływ wywarł on na mnie i na wiele moich decyzji. Ale nie chodzi tylko o to - Michael ukształtował też moją osobowość i gust muzyczny, był, jest i zawsze będzie dla mnie wzorem. To on wprowadził mnie na taką a nie inną drogę i za to jestem mu wdzięczna. MJ zawsze będzie w moim sercu i jego muzyka zawsze będzie mi towarzyszyć. To nie tylko mój niekwestionowany KRÓL, ale przede wszystkim niesamowity człowiek, który poruszał tak istotne tematy i ukazywał nam co w życiu jest ważne. Michael to prawdziwy artysta, a ja mam dla niego wielki szacun za to kim był i co robił.
"[...] you came and you change my world" Michael you're the best - you're my king ;)
Awatar użytkownika
natasha92

Post autor: natasha92 »

Witaj :) Zgadzam się z Tobą.. nie tylko król, nie tylko niezwykły artysta, ale także przewspaniały człowiek..
'Don't walk away' Michael!! [*] ;(
Obrazek
ODPOWIEDZ