DVD Private Home Movies (Napisy PL)
Witam!
jestem nowa..hmmm bardzo chciałabym miec ten film Private Home moves..ale kompletnie nie mogę sobie z tymi plikami poradzic (jestem kształcącą się polonistką, nie znam się na informatyce) ;)
Czy jest tu na forim ktoś, kto posiada pełna wersję tego filmu wraz z lektorem? Mam więc propozycję! Zapłacę za film! 20 zł plus koszty przesyłki..wystarczy mi płyta dvd, pudełko wykonam sama..czy mógłby mi ktoś pomóc? Podam adres do przesyłki a zapłacę przy odbiorze (mogę przelac na konto)..mój mail OlenkaBin@interia.pl..proszę napisac gdyby ktoś zechciał mi poprostu to nagrac na płytę (co do ceny- możemy jeszcze podyskutowac).
Pozdrawiam serdecznie wszystkich fanów Michaela..
jestem nowa..hmmm bardzo chciałabym miec ten film Private Home moves..ale kompletnie nie mogę sobie z tymi plikami poradzic (jestem kształcącą się polonistką, nie znam się na informatyce) ;)
Czy jest tu na forim ktoś, kto posiada pełna wersję tego filmu wraz z lektorem? Mam więc propozycję! Zapłacę za film! 20 zł plus koszty przesyłki..wystarczy mi płyta dvd, pudełko wykonam sama..czy mógłby mi ktoś pomóc? Podam adres do przesyłki a zapłacę przy odbiorze (mogę przelac na konto)..mój mail OlenkaBin@interia.pl..proszę napisac gdyby ktoś zechciał mi poprostu to nagrac na płytę (co do ceny- możemy jeszcze podyskutowac).
Pozdrawiam serdecznie wszystkich fanów Michaela..
Please..moonwalk for us from heaven!!
-
Zapraszamy tutaj - nalezy przebrnac caly temacik (wszystkie strony).Paulina. pisze:poszukuję samych napisów do PHM
B. Olewicz (...) co tak cenne jest, że ta nienazwana myśl rysą jest na szkle? (...)
E. Bodo To nie ty...
E. Bodo To nie ty...
Głównie napisy można albo samemu zrobić jak Cicha poinstruowała, albo z mojej strony www.geniusmichaeljackson.com oczywiście multimedia.
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson

http://www.youtube.com/user/ktossomeone

Dziękuję za przyjemność obejrzenia tego filmu. Po części oglądałam go ze smutkiem, bo świadomość, że nie ma już takiego wspaniałego człowieka jest smutna.
Witam również Wszystkich i pozdrawiam!
Witam również Wszystkich i pozdrawiam!
Smile, thought you’re heart is beating
Smile even though it’s breaking
When there are clouds in the sky
You’ll get by...
You’ll get by...
Ja do odtwarzania używałam programu PowerDVD i po starcie filmu, gdy wyskoczyło mi menu z wybranymi scenami miałam również zakładkę "napisy" i tam je włączyłam. Działało wszystko ok.
Smile, thought you’re heart is beating
You’ll get by...
You’ll get by...
-
napisy są na www.geniusmichaeljackson.com w dziale multimedia. Wystarczy otworzyć tą stronę z napisami, skopiować i wkleić do notatnika i zapisać. I są już gotowe napisy. Tyle, że w tych napisach nie ma polskich znaków jak: ą,ę,ś (są zastąpione jakimiś znakami) . Ja tak zrobiłam i mogłam oglądać :)
Dla tego polecam, jednak prawy klawisz myszki i zapisać plik, a literki będą ok:)sandrus pisze:Tyle, że w tych napisach nie ma polskich znaków jak: ą,ę,ś (są zastąpione jakimiś znakami) . Ja tak zrobiłam i mogłam oglądać :)
"LIES RUN SPRINTS, BUT THE TRUTH RUNS MARATHONS"- Michael Jackson

-
pomocyy
sciagnelam te 16 plikow, nie bylo bledu przy wypakowywaniu wiec nie sciagnelam tych 4 partow vob na dole, po rozpakowaniu w folderze audio nie mam zadnych plikow tylko we folderze video, tak samo wyglada jak screen co podal willy zamieszczajac ten film , jak wlanczam w power dvd to nie moge nic z menu wybrac, nawet napisow, i potem nie ma dzwieku:(:( co jest nie tak?? prosze o pomoc
a moze trzeba te dodatkowe pliki 4 vob
sciagnac??

KINGA MAGDA